Bourjois Air Mat kompaktais pūderis 10 g.

Bourjois Air Mat kompaktais pūderis 10 g. Skatīt lielāku

Bourjois Air Mat kompaktais pūderis 10 g.

Produkta ID: 34474
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 34474
Komentāri: 3

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

5,99 €

Produkta ID: 34474
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 34474
Komentāri: 3

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Piešķir matētu efektu, noturīga, vienmērīgi izplata krāsu, tekstūras uzlabošanai, maskē ādas nepilnības, viegli maskējošs, novērš sausuma sajūtu, nogludina, noņem lieko sebuma daudzumu, piešķir dabisku efektu
Produkta tips Kompaktpūderis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bourjois Air Mat kompaktais pūderis pārsteigs ar izcilu noturību, spīduma novēršanu un neticami gaisīgo formulu. Pūderis rada veselīgu, starojošu izskatu.

Ja vēlaties iegūt gludu, matētu sejas ādu, kas izskatās dabīgi, nesausinot sejas ādu, tad Bourjois Air Mat kompaktais pūderis  pavisam noteikti būs lieliska izvēle!

Lietošana: Uzklājiet pūderi ar otu vai kosmētikas sūklīti sākot no vaigiem, virzoties uz pieri un ap degunu,  iztušējot ar vienmērīgām kustībām. Garantēta izcila sedzamība un ilgstoša kontrole pret sejas T-zonas spīdumu.

Ieguvumi:

Viegla un gaisīga formula;

Dabīgs efekts;

Matē sejas ādu, nomaskējot nepilnības;

Nepadara sejas ādu sausu. Piemērota visiem ādas tipiem.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

TALC, MICA, POLYETHYLENE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BISMUTH OXYCHLORIDE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, PPG-51/SMDI COPOLYMER, DIMETHICONE, PHENYL TRIMETHICONE, SILICA, AMODIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, METHYLPARABEN, LECITHIN, PHENOXYETHANOL, LAUROYL LYSINE, PROPYLPARABEN, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLPARABEN, EUTERPE OLERACEA JUICE, PUNICA GRANATUM FRUIT JUICE, SAPPHIRE POWDER, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE, GERANIOL, LINALOOL

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet pūderi ar otu vai kosmētikas sūklīti sākot no vaigiem, virzoties uz pieri un ap degunu, iztušējot ar vienmērīgām kustībām.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kompaktpūderis
3 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Oksana country flag 2020-11-02

Доволна покупкой!
Равномерно ложится и матирует кожу лица!

  • 0 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Marija V. country flag 2022-02-12

Visiem sveiki! Neilgu laiku atpakaļ ievēroju, ka man manikīra meistare nomainījusi tonālo krēmu un izskatās tāda kā.. svaigāka? Visas nepilnības, kuras agrāk bija redzamas, tagad bija nomaskētas, un protams, kā amatiere un vienmēr labus tonālos krēmus meklējot, viņai pajautāju, kādu produktu viņa lieto (ar viņu esam draudzenes, varu atļauties šo jautāt 😊). Izrādījās, ka tas ir Loreal! Biju pārsteigta, jo man likās, ka tonālais krēms ir no luksusa segmenta, vai vismaz no minerālu segmenta (viņa tik labi izskatījās). Jautāju, kāds tonis, izrādījās 140, tas ir zeltaini bēšs. Nedaudz šaubījos, jo man labāk patīk toņi ar neitrālu apakštoni, bet tā kā neesmu no gaišajām, nolēmu riskēt, ņemot vērā, ka šajā vietnē atradu preci par tik lielisku cenu! Šis bija mans pirmais pasūtījums no šīs vietnes, pat šaubas iezagās, bet kas notiek? Cenas ir 2,5 reizes lētākas (šim konkrētajam produktam) nekā veikalā. Nolēmu paņemt! Viss nāca ātri, bez problēmām. Tonālais tiešām ir labs, un pat par tādu naudu (izmēģināju daudz luksusa, ir ar ko salīdzināt) !!! Tonis man vēl ir nedaudz par tumšu ziemai/pavasarim, bet līdz vasarai tas būs ideāls! Bet es joprojām to izmantoju, jo tas izskatās labi, man tas vienkārši patīk! Un klājas labi (man āda ar noslieci uz apsārtumu), neizceļ poras vai lobīšanos, kā arī āda vietām ir sausa, ņemot vērā laikapstākļus utt... Vispār labs tonāls par mazu cenu! Noteikti ņemšu 125 vai 130 toni, man tie lieliski der ziemai/pavasarim!

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Emilija No country flag 2022-02-01

Nopirku gaišāko, bet tāpat pārāk tumšs. Bet dara savu darbu labi, mana T zona ir taukaina, notur visu savās vietās.

  • 1 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.

Uzrakstīt atsauksmi

Bourjois Air Mat kompaktais pūderis 10 g.

Bourjois Air Mat kompaktais pūderis 10 g.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.