Bourjois Healthy Mix BB Cream krēms ar toni

Bourjois Healthy Mix BB Cream krēms ar toni Skatīt lielāku

Bourjois Healthy Mix BB Cream krēms ar toni

Produkta ID: 30259
 4.8/5
Komentāri: 39
Prekės ID: 30259
Komentāri: 39

8,99 €

Produkta ID: 30259
 4.8/5
Komentāri: 39
Prekės ID: 30259
Komentāri: 39

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, viegli maskējošs, piešķir toni, vienmērīgi izplata krāsu, izlīdzina ādas toni, kopj, maskē ādas nepilnības, samazina noguruma pazīmes, atsvaidzina, neaizsprosto poras, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atsvaidzinošs, nogludina, izlīdzinošs, atjauno vitalitāti, koriģējošs, barošanai, nepadara smagnējus, uztur ādu veselīgu, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, novērš krāsas maiņu, attīra, mirdzumam, piešķir dabisku efektu, izgaismo ādu
Produkta tips BB krēms, Grima bāze, Krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vitamīniem, Par A vitamīnu, Ar vitamīnu C , Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar B5 vitamīnu , Ar Pantenolu, Ar lecitīnu, Ar Glicerīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bourjois Healthy Mix BB krēms - ir produkts, kas atsvaidzina, baro un izlīdzina ādas toni.

Ar vieglu formulu produkts apvieno ādas kopšanas un kosmētikas līdzekļu labās īpašības. Tāpēc šis Bourjois BB krēms palīdz efektīvi mitrināt un barot sejas ādu, kā arī nodrošina vienmērīgu toni un dabisku mirdzumu. Produkts nenoslogo ādu, tāpēc tas var kļūt par perfektu ikdienas grima pamata alternatīvu.

Produkts ir papildināts ar ādu barojošiem komponentiem, kas maigi mitrina, nomierina un aizsargā ādu. Bourjois Healthy Mix BB Cream krēma sastāvā esošais vitamīnu komplekss acumirklī atdzīvina, nomierina ādu un mazina noguruma pazīmes. A vitamīns un pantenols iedarbojas mitrinoši un piešķir ādai dabisku mirdzumu. C vitamīns padara ādu gaišāku, savukārt, E vitamīns palīdz cīnīties pret brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem. Rezultātā Bourjois Healthy Mix BB krēms ne tikai maskē ādas nepilnības, bet arī palīdz efektīvi rūpēties par tās veselību.

Šī Bourjois BB krēma galvenās iezīmes:

  • izlīdzina sejas ādas toni;
  • maskē ādas nepilnības;
  • piešķir sejas ādai maigumu;
  • novērš noguruma pazīmes;
  • piešķir ādai dabisku mirdzumu;
  • nodrošina noturīgu mitrināšanu līdz 24 stundām;
  • nenoslogo ādu un ļauj tai elpot;
  • papildināts ar svaigu augļu aromātu.

Bourjois Healthy Mix BB krēms rūpējas, lai sejas āda izskatītos nevainojami katru dienu, būtu barota, mitrināta un dabiski starojoša. Turklāt produktam ir augsta saderība ar ādu, tāpēc tas nerada maskas efektu un ļauj ādai elpot.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Glycerin, Butylene Glycol, Magnesium Sulfate, Ascorbyl Glucoside, BHT, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Boron Nitride, Dimethicone Crosspolymer, Disodium Edta, Disteardimonium Hectorite, Laureth-7, Lecithin, Mica, Panthenol, Pantolactone, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Polymethyl Methacrylate, Propylene Carbonate, Retinyl Palmitate, Silica, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Xanthan Gum, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Grima bāze
BB krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

39 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Inesa K. country flag 2024-04-05

Ideals viegls pielāgojas ādai
Loti svarīgi ka neaizsprosto poras
Mans favorīts vairākus gadus❤️

Анна П. country flag 2022-01-24

Светлый тон окисляется на коже и подчеркивает шелушения. Больше не куплю.

  • 0 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Olga R. country flag 2021-10-28

Тон 02 понравился и подошёл,никаких жалоб нет.у каждого свой тип кожи, всё индивидуально

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Kristīne N. country flag 2021-10-27

Medium tonis ir gaišs. Krēms sejai uztaisa matētu, sausas ādas efektu. Loki zem acīm vairāk izceļas, arī mazās grumbas. Diemšēl esmu vīlusies. Pašai ir normāla sejas tip āda.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Bourjois Healthy Mix BB Cream krēms ar toni

Bourjois Healthy Mix BB Cream krēms ar toni

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.