Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan grima pamats

Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan grima pamats Skatīt lielāku

Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan grima pamats

Produkta ID: 60718
 3.3/5
Komentāri: 13
Prekės ID: 60718
 3.3/5
Komentāri: 13

7,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 60718
 3.3/5
Komentāri: 13
Prekės ID: 60718
 3.3/5
Komentāri: 13

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Noturīga, ilgtermiņa ietekme, piešķir toni, piešķir dabisku efektu, vidēji maskējošs, kopj, vienmērīgi izplata krāsu, mirdzumam, nepadara smagnējus, piešķir matētu efektu, apkaro novecošanās pazīmes, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, attīra, atsvaidzina, izlīdzina ādas toni, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, mīkstinošs, mīkstināšanai, samazina noguruma pazīmes, nekairina
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar B5 vitamīnu , Ar vitamīnu C , Ar vitamīnu E , Piemērots vegāniem, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar antioksidantiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan grima pamats ir lieliska izvēle tiem, kas meklē vegānisku, vidēji sedzamu, dabīgu efektu un ādas kopšanas līdzekli, kas piemērots gan ikdienai, gan gatavojoties gaidāmajiem svētkiem.

Produkts ir izstrādāts, lai tikai dažu minūšu laikā piešķirtu ādai dabisku mirdzumu un veselīgu, dzīvīgu izskatu. Produkta vieglā, plūstošā un nesvarīgā tekstūra lieliski klājas uz ādas un sniedz komforta sajūtu, kas saglabājas visas dienas garumā, savukārt sastāvā esošie pigmenti vienmērīgi sadalās uz ādas un nodrošina dabisku, pusmatētu efektu.

Pretnovecošanas grima pamata formula ir papildināta ar C vitamīnu, kas mitrina, padara gaišāku, atsvaidzina un palīdz izlīdzināt sejas krāsu. E vitamīns, kam piemīt antioksidanta iedarbība, aizsargā pret brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem un palīdz uzturēt tā optimālo mitruma līmeni un nodrošina mitrinošu efektu līdz 24 stundām. B5 vitamīns Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan sastāvā mitrina, mīkstina un kopj ādu, ātri un efektīvi mazinot noguruma pazīmes un piešķirot tai veselīgu mirdzumu, kas palīdz radīt veselīgas, atpūtušās ādas iespaidu, savukārt 85% dabīgais sastāvs nodrošinās veselīgu ādu bez jebkāda kairinājuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua/Water/Eau, Dicaprylyl Ether, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Corn Starch Modified, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Sodium Chloride, TRI(POLYGLYCERYL-3/LAURYL) HYDROGENATED TRILINOLEATE, Stearalkonium Bentonite, Silica, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, 2,3-Butanediol, Propylene Carbonate, Parfum/Fragrance, Mica, Tocopherol, Sodium Benzoate, Triethoxycaprylylsilane, Chlorphenesin, Ascorbyl Palmitate, Propylene Glycol, Panthenol, Cucumis Melo (Melon) Fruit Extract, Methicone, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Pantolactone, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

13 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Santta country flag 2024-02-21

Neiesaku! Man nekad nav bijis tik slikts produkts, tas aizsprosto poras un ļoti sausina.

Aistė D. country flag 2024-01-17

Lietoju jau daudzus gadus un esmu 100 procenti apmierināta ar preci, esmu pirkusi un pirkšu vēlreiz

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan grima pamats

Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan grima pamats

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.