Bourjois Twist Up The Volume Black Balm skropstu tuša

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm skropstu tuša Skatīt lielāku

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm skropstu tuša

Produkta ID: 24381
 4.9/5
Komentāri: 24
Prekės ID: 24381
Komentāri: 24

9,99 €

Produkta ID: 24381
 4.9/5
Komentāri: 24
Prekės ID: 24381
Komentāri: 24

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 8 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Sniedz apjomu, apjomam, palielinošs, biezumam, garumam, noturīga, kopj, mitrināšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mirdzumam, nepadara smagnējus, piešķir dabisku efektu, piešķir toni, vienmērīgi izplata krāsu, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Skropstu tuša
Krāsa Melna
Ķermeņa zona Skropstām
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar orhideju ekstraktu, Ar bišu vasku, Ar karnaubas vasku, Ar Vasku, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar Glicerīnu, Ar Pantenolu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm skropstu tuša - ir produkts, kas piešķir skropstām aizraujošu garumu un blīvumu.

Produkta īpašā formula piešķir skropstām izcilu mirdzumu un rūpējas par tām. Melnie pigmenti skropstu tušas sastāvā ļauj viegli izveidot burvīgu melnu skropstu efektu.

Produkta sastāvs ir papildināts arī ar komponentiem, kas nodrošina rūpīgu skropstu kopšanu. Bourjois Twist Up The Volume Black Balm skropstu tuša ar orhideju ekstraktu, pantenolu un glicerīnu palīdz mitrināt skropstas. Sastāvā esošie vaski veido aizsargplēvi un maigi kondicionē skropstas. Savukārt, E vitamīns darbojas kā spēcīgs antioksidants, tādējādi samazinot vides agresoru radīto kaitējumu.

Šai Bourjois skropstu tušai ir unikāla divu pozīciju birstīte, kas ļauj noteikt skropstas divos dažādos veidos:

birstītes pirmā pozīcija manāmi atdala un pagarina skropstas. Šīs Bourjois Twist Up The Volume skropstu tušas birstītes paralēlie sariņi precīzi apvij skropstas. Rezultātā ar produktu var viegli sasniegt pat īsāko no tām;

otrā pozīcija, kur sari tiek pagriezti, padarot tos garākus un blīvākus. Šāda birstītes pozīcija efektīvi sabiezina skropstas un piešķir tām apjomu. Tas palīdz radīt blīvu un burvīgi košu skropstu efektu.

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm skropstu tuša nodrošina iespaidīgu efektu, nedrūp un neatstāj kunkuļus. Produkta samtaina tekstūra viegli noklāj skropstas, kas ļauj uzklāt vairāk nekā vienu produkta kārtu. Taču šī Bourjois skropstu tuša nenoslogo skropstas, tāpēc izveidotais acu grims vienmēr izskatās dabiski.

Turpmāk pietiek ar vienu skropstu tušu, lai radītu gan ikdienai, gan īpašiem gadījumiem piemērotu tēlu!

Lietošana: pārklājiet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Aqua/Water/Eau, Synthetic Beeswax, Cera Alba/Beeswax/Cire D'abeille, Palmitic Acid, Stearic Acid, Jojoba Esters, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Aminomethyl Propanediol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Methylpropanediol, Phenoxyethanol, Simethicone, Tocopheryl Acetate, Nigella Sativa Seed Oil, Panthenol, Propylene Glycol, Myristic Acid, Oleic Acid, Tocopherol, Cycnoches Cooperi (Orchid) Flower/Leaf Extract, [May Contain: Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: pārklājiet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Skropstu tuša

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

24 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Regina country flag 2023-01-19

Šo skropstu tušu esmu pirkusi jau vairākas reizes. Viņa man ir labākā. Nekairina acis, turas ilgi. Man vienkārši vēl nav bijusi labākā. Preces piegāde ir ļoti ātra. Šī nav pirmā reize, kad iepērkos šajā veikalā, un tas nekad nav licis vilties. Es šeit atgriezīšos vēl un vēl.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Sandra country flag 2022-04-01

Ļoti laba skropstu tuša, izmēģināju arī pārējās šīs firmas, bet šī ir pati labākā, nenobirst, lieliski nosedz, pagarina. Man ļoti patika birstīte.

Monika B. country flag 2021-11-03

Lieliska skropstu tuša - galvenais, tā nedrūp un neizsmērējas :)

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Oksana P. country flag 2021-06-10

Varētu būt bagātāks pārklājums, bet tik un tā nav slikti

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm skropstu tuša

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm skropstu tuša

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.