Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tuša

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tuša Skatīt lielāku

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tuša

Produkta ID: 10224
 4.9/5
Komentāri: 28
Prekės ID: 10224
Komentāri: 28

7,99 €

Produkta ID: 10224
 4.9/5
Komentāri: 28
Prekės ID: 10224
Komentāri: 28

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 12 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Biezumam, palielinošs, apjomam, sniedz apjomu, izliekumam, garumam, nepadara smagnējus, noturīga, jutīgām acīm, nekairina acis, nekairina, mitrināšanai, aizsargā
Produkta tips Skropstu tuša
Krāsa Melna
Ķermeņa zona Skropstām
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Pantenolu, Ar Vitamīniem, Ar B5 vitamīnu , Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar bišu vasku, Ar Vasku, Ar silikonu, Piemērots cilvēkiem ar jutīgām acīm

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tuša ļauj radīt blīvu un skaisti izliektu skropstu efektu tikai dažos mirkļos.

Līdzeklis palīdz viegli un ātri izveidot gan maigu, gan neaizmirstamu acu grimu. Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tuša ir izstrādāta, lai piešķirtu skropstām vēlamo apjomu un izliekumu. Rezultātā ir viegli izveidot spilgtu un acis ierāmējošu efektu, pat pārklājot retas vai plānas skropstas.

Produkta sastāvs ir papildināts ar rūpīgi atlasītiem silikoniem un bišu vasku, tāpēc tas precīzi noklāj pat visīsākās skropstas. Tas rada vienmērīgu un ilgstošu rezultātu. Un, ja nepieciešams, Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tušu var viegli noņemt, bez intensīvas berzes.

Produkts ne tikai ļauj izbaudīt izteiksmīgu acu grimu, bet arī baro skropstas ar katru lietošanas reizi. Bourjois Volume Glamour skropstu tuša, kas bagātināta ar pantenolu, efektīvi mitrina skropstas un palīdz novērst to izžūšanu. Tajā esošais E vitamīns pasargā no brīvo radikāļu radītajiem bojājumiem.

Izliektas formas birstīte plāni, vienmērīgi un precīzi noklāj skropstu virsmu, kas nodrošina precīzu rezultātu katru reizi. Īpašais dizains ļauj sadalīt optimālo skropstu tušas daudzumu un palīdz novērst kunkuļu veidošanos.

Galvenās produkta īpašības:

  • piešķir skropstām vēlamo apjomu;
  • glīti saritina katru skropstu;
  • nesalipina kopā un neatstāj kunkuļus;
  • nedrūp un neizsmērē ādu ap acīm;
  • nodrošina ilgstošu efektu;
  • nekairina acis.

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tuša piešķir skropstām lielāku apjomu, skaisti izceļ un definē tās.

Lietošana: notīriet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Aqua/Water/Eau, Paraffin, Cyclopentasiloxane,Cera Alba/Beeswax/Cire D'abeille, Stearic Acid, Palmitic Acid, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Acacia Senegal Gum, Triethanolamine,Tribehenin, Polyurethane-1, Isododecane, Dimethiconol, Hydroxyethylcellulose, Silica, Aminomethyl Propanediol, Alcohol Denat., Panthenol, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Sodium Acetate, Simethicone, Isopropyl Alcohol, Polysorbate 65, Cellulose, Pantolactone, Glyceryl Stearate, Methylcellulose, Sulfuric Acid, Sorbic Acid, BHT, Tocopherol. [May Contain: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: notīriet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Skropstu tuša

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

28 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Jeļena M. country flag 2024-04-01

Mana vismīļākā skropstu tuša: nedrūp un neizsmērējas, nekairina acis (der manam jutīgām acīm), ērta maiga birstīte, izskatās dabiski, lieliski iederas ikdienas tēlā. Lietojos jau daudz gadu. Ātra piegāde: pasūtīju svētdien un saņēmu paku Rīgā jau otrdienas vakarā. Paldies par izcilu apkalpojumu!

Liene K. country flag 2023-04-19

Tuša ir ļoti laba , ideāla kontaktlēcām un ilgnoturīga

Elīza G. country flag 2022-12-28

Preci saņemu nākamajā dienā, ļoti ātra piegāde

Natalja K. country flag 2022-04-17

Ļoti ātra piegāde un laba kvalitāte

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tuša

Bourjois Volume Glamour Ultra Curl skropstu tuša

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.