Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer grima pamats un konsīleris vienā 30 ml.

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer grima pamats un konsīleris vienā 30 ml. Skatīt lielāku

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer grima pamats un konsīleris vienā 30 ml.

Produkta ID: 14897
 4.9/5
Komentāri: 15
Prekės ID: 14897
Komentāri: 15

37,99 €

Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 14897
 4.9/5
Komentāri: 15
Prekės ID: 14897
Komentāri: 15

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, maskē palielinātas poras, maskē ādas nepilnības, maskē tumšus lokus zem acīm, maskē pigmentācijas plankumus, maskē apsārtumu, maskē grumbas, neaizsprosto poras, noturīga, mirdzumam, izlīdzina ādas toni, nepadara smagnējus, piešķir toni, vienmērīgi izplata krāsu, ūdensnoturīga
Produkta tips Grima bāze, Maskējošs līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Jaukta/Taukaina tipa ādai, Taukainai ādai, Taukainai/kombinētai ādai, Jaukta tipa ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar dimetikonu, Ar proteīniem, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar sojas proteīnu, Ar lecitīnu, Ar Glicerīnu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar antioksidantiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Nekomedogēns, Bez Parabēniem, Bez Ftalātiem, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer mitrinošais grima pamats un konsīleris vienā nodrošina spēcīgu un noturīgu klājumu, lai katru reizi varētu baudīt nevainojama izskata efektu.

Vieglā tekstūra ir ļoti pigmentēta, tāpēc tā rūpīgi noslēpj dažādas ādas nepilnības, piemēram, apsārtumu, tumšos lokus zem acīm vai pūtītes rētas, un tās unikālā formula netek, neizsmērējās un nenoslogo ādu. Produkts ir papildināts ar komponentiem, kuriem ir efektīva mitrinoša iedarbība, tāpēc tas mitrina sausas vietas un piešķir sejas ādai dabisku maigumu un gludumu. Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer darbojas vienlaikus kā grima pamats un konsīleris, tāpēc lieliski izlīdzina sejas krāsu, neatstāj plankumus, viegli un vienmērīgi klājas uz ādas un nerada maskas efektu.

Galvenās produkta īpašības:

  • nodrošina spēcīgu maskēšanos,
  • paliek nemainīgs līdz 24 stundām,
  • viegli un vienkārši vienmērīgi sadalīt,
  • ūdens un sviedru izturīgs,
  • piešķir ādai samtainu maigumu,
  • nenoslogo ādu un nerada maskas efektu,
  • neaizsprosto poras.

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer mitrinošais grima pamats un konsīleris vienā ir lieliski piemērots taukainai vai kombinētai ādai, jo mitrina epidermu, ļauj ādai elpot un ļoti efektīvi maskē dažādas nepilnības, lai jūs varētu baudīt dabīga izskata, dzīvīgu un vienmērīgu izskatu -tonēta sejas krāsa.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Water\Aqua\Eau, Isostearyl Neopentanoate, Dimethicone, Isohexadecane, Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Glycerin, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Disteardimonium Hectorite, Trehalose, Peg-10 Dimethicone, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Dimethicone/Peg-10/15 Crosspolymer, Triethoxycaprylylsilane, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Soy Protein, Tocopheryl Acetate, Polymethyl Methacrylate, Propylene Carbonate, Lecithin, Laureth-7, Hydrogenated Lecithin, Dimethicone Silylate, Xanthan Gum, Dipropylene Glycol, Sodium Chloride, Magnesium Aluminum Silicate, Silica, Coconut Acid, Disodium Edta, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Zinc Oxide (Ci 77947), Bismuth Oxychloride (Ci 77163)].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze
Maskējošs līdzeklis

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

15 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
liuda saulina z. country flag 2023-08-25

Lietoju pirmo reizi, ļoti piemērots sausai ādai.

Rūta country flag 2023-04-27

Pērku un lietoju ne pirmo reizi. Tiešām lielisks produkts, izskatās dabiski un labi pārklāj :)

Marija country flag 2023-02-22

Labi maskē, nesausina un nesavelk seju, izskatās dabiski

Laima D. country flag 2022-09-27

Laba diena.Pērku ne pirmo reizi un esmu ļoti apmierināta🤗Pasūtījums tiek izpildīts ļoti operatīvi un garšīgi.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer grima pamats un konsīleris vienā 30 ml.

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer grima pamats un konsīleris vienā 30 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.