Clinique Even Better grima pamats 30 ml.

Clinique Even Better grima pamats 30 ml. Skatīt lielāku

Clinique Even Better grima pamats 30 ml.

Produkta ID: 14853
 4.9/5
Komentāri: 18
Prekės ID: 14853
Komentāri: 18

30,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama
Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 14853
 4.9/5
Komentāri: 18
Prekės ID: 14853
Komentāri: 18

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Samazina hiperpigmentāciju, mazina ādas hiperpigmentāciju, attīra, novērš pigmentētu plankumu parādīšanos, aizsardzībai pret sauli, maskē pigmentācijas plankumus, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, izlīdzina ādas toni, vienmērīgi izplata krāsu, piešķir toni, ūdensnoturīga, aizsargā, ar aizsargājošu spf filtru, maskē ādas nepilnības, koriģējošs, pilnībā maskējošs, vidēji maskējošs, piešķir dabisku efektu, nepadara smagnējus, izgaismo ādu, nogludina, izlīdzinošs, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, apkaro novecošanās pazīmes
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Problemātiskai ādai, Jaukta tipa ādai, Jaukta/Taukaina tipa ādai, Taukainai ādai, Taukainai/kombinētai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu C , Ar SPF filtru, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Muru Muru eļļu, Ar Muru Muru sviestu, Bez alkohola, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām, nesatur Glutēnu, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts), Bez sintētiskām krāsvielām
SPF aizsardzības līmenis SPF15

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clinique Even Better grima pamats izlīdzina ādas krāsu, nodrošina dabisku efektu, kas saglabājas līdz 24 stundām, un uzlabo ādas stāvokli ar katru lietošanas reizi.

Dermatologu izstrādātā unikālā produkta formula ar C vitamīnu padara ādu gaišāku un palīdz atjaunot tās vienmērīgu krāsu. Rezultātā jau 12 nedēļu laikā pigmenta plankumi, kas radušies kaitīgas saules iedarbības vai novecošanas procesu, aknes rētu vai citu ādas toņa nelīdzenumu dēļ, kļūst gaišāki un mazāk pamanāmi.

Clinique Even Better Foundation grima pamats ir ļoti pigmentēts, nodrošinot lielisku pārklājumu un noslēpjot dažādas ādas nepilnības, vienlaikus nodrošinot svaigu un dabīgu izskatu. Produkta krēma formula ir papildināta ar vērtīgiem ekstraktiem, augu eļļām un citiem komponentiem, kas intensīvi mitrina, izlīdzina ādu un sniedz komforta sajūtu, kas ilgst visu dienu, savukārt SPF15 filtrs pasargā no saules gaismas kaitīgās ietekmes, kas noveco ādu un veicina pigmenta plankumu parādīšanos.

Galvenās produkta īpašības:

  • ir vidēji spēcīga maskēšana,
  • slēpj pigmenta plankumus un citas ādas nepilnības,
  • intensīvi mitrina sejas ādu,
  • padara ādu gaišāku un izlīdzina tās toni;
  • ūdens un sviedru izturīgs,
  • ideāli piemērots pigmentētai ādai,
  • sniedz dabisku efektu,
  • ar aizsargājošu SPF15 filtru.

Bez alkohola. Bez SLS. Bez sintētiskām krāsvielām. Bez smaržvielām.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Octinoxate 6%, Zinc Oxide 3.5%, Titanium Dioxide 2.9% Water, Methyl Trimethicone, Phenyl Trimethicone, Dimethicone, Triethylhexanoin, Butylene Glycol, Trimethylsiloxysilicate, PEG-10 Dimethicone, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Octyldodecyl Neopentanoate, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Citrus Jabara Peel Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Trametes Versicolor Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Sodium Mannose Phosphate, Glycerin, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Methicone, Polyglyceryl-6 Polyricinoleate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone Crosspolymer-3, Isopropyl Titanium Triisostearate, Lecithin, Laureth-7, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Alumina, Sodium Chloride, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Polyaminopropyl Biguanide. [ /- Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica, Bismuth Oxychloride (CI 77163)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

18 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Zane country flag 2024-03-24

Prieks par draudzīgajām cenām.

Aiga country flag 2024-03-19

Izcils palīgs- grimma bāze jau 8 gadus! Nav specifiskas smaržas, labi iesūcas un noturība - perfekta👌iesaku💯

Diana G. country flag 2023-06-09

Viss ir kārtībā

Jolanta S. country flag 2022-11-14

Sveiki, esmu apmierināta ar ātro piegādi.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Clinique Even Better grima pamats 30 ml.

Clinique Even Better grima pamats 30 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.