Clinique High Impact skropstu tuša

Clinique High Impact skropstu tuša Skatīt lielāku

Clinique High Impact skropstu tuša

Produkta ID: 10060
 4.8/5
Komentāri: 13
Prekės ID: 10060
Komentāri: 13

13,99 €

Produkta ID: 10060
 4.8/5
Komentāri: 13
Prekės ID: 10060
Komentāri: 13

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 8 ml., 3.5 ml.
Dzimums Sievietēm
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Biezumam, apjomam, sniedz apjomu, garumam, atdalīšanai, nepadara smagnējus, piešķir toni, vienmērīgi izplata krāsu, jutīgām acīm
Produkta tips Skropstu tuša
Krāsa Melna, Brūngani melna
Ķermeņa zona Skropstām
Īpašības Ar urīnvielu, Ar Hialuronskābi, Ar kviešu olbaltumvielām, Ar Pantenolu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar vērtīgu kompleksu, Piemērots cilvēkiem ar jutīgām acīm

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clinique High Impact skropstu tuša piešķir skropstām īpašu apjomu un garumu, kas ļauj katru reizi radīt neaizmirstamu un valdzinošu efektu.

Produkts ir bagātināts ar augstākās kvalitātes sastāvdaļām, un tas ir balstīts uz progresīvām tehnoloģijām un uzlabo skropstas tikai dažos mirkļos, lai tās izskatītos daudz biezākas, garākas un izteiksmīgākas. Clinique High Impact Mascara skropstu tuša ļauj viegli un ātri izveidot nevainojamu izskatu, un bagātīgās, īpaši pigmentētās krāsas vēl vairāk uzlabo dramatisko efektu. Produkta īpašā birstīte ar mīkstiem sariem skaisti atdala, definē un pārklāj pat visīsākās skropstas, tādējādi skats kļūst atvērtāks, dziļāks un caurlaidīgāks, un skropstas izskatās lieliski visu dienu un nerimstoši piesaista uzmanību. Produktu var izmantot gan dabiski košu skropstu efekta radīšanai, ja tiek uzklāta tikai viena kārta, gan apburoši spilgtas, biezas un īpaši garas skropstas, uzklājot vairākas skropstu tušas kārtas.

Clinique High Impact skropstu tuša padara skropstas biezākas un kuplākas, lai jūs varētu baudīt izteiksmīgu, perfekti definētu izskatu.

Galvenās produkta īpašības:

  • piešķir apjomu,
  • ievērojami pagarina skropstas,
  • nesalipina un nenoslogo skropstas,
  • neatstāj kunkuļus,
  • skaisti izceļ katru skropstu,
  • nekairina jutīgo ādu ap acīm.

Bez parabēniem. Bez ftalātiem. Bez smaržvielām.


Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: pārklājiet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties spilgtāku efektu, atkārtojiet darbību, kad iepriekš uzklātais slānis ir pilnībā nožuvis. Tas neļaus skropstām salipt kopā.

water, copernicia cerifera(carnauba) wax/ cera carnauba/ cire de carnauba, ctearic acid, glyceryl stearate, polyisobutene, silica, acrylates copolymer, aminomethyl propanediol, vp/eicosene copolymer, sodium hyaluronate, lauroyl lysine, pantethine, melanin, panthenol, hydrolyzed wheat protein, ethylhexylglycerin, hydroxyethylcellulose, calcium aluminum borosilicate, pvp, acacia senegal gum, isostearic acid, simethicone, dimethicone peg-8 polyacrylate, urea, disodium edta, bht, sodium dehydroacetate, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben, phenohyethanol, [+/-iron oxides(ci 77491, ci 77492, ci 77499), mica, titanium dioxide (ci 77891), blue 1 lake (ci 42090), aluminum powder (ci 77000), carmine (ci 75470), chromium oxide greens (ci 77288 ), yellow 5 lake (ci 19140), chromium hydroxide green (ci 77289), bismuth oxychloride (ci 77163), bronze powder (ci 77400), ultramarines (ci 77007), ferric ferrocyanide (ci 77510)] [iln32138].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: pārklājiet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties spilgtāku efektu, atkārtojiet darbību, kad iepriekš uzklātais slānis ir pilnībā nožuvis. Tas neļaus skropstām salipt kopā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Skropstu tuša

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

13 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Lina S. country flag 2024-02-22

Man ļoti patika skropstu tuša, iesaku

Živilė country flag 2024-02-15

Ļoti laba skropstu tuša, viegli nomazgājama. Pērku un pirkšu tikai šo 😉

Vilma C. country flag 2023-04-21

Kvalitatīva skropstu tuša nenodrup, pagarina un biezina skropstas. Laba cena un ātra piegāde.

Daiva country flag 2022-06-04

Ļoti labi. Man svarīgākais, lai tā turas visu dienu, nedrūp un neizsmērējas.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Clinique High Impact skropstu tuša

Clinique High Impact skropstu tuša

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.