Clinique Lash Power Mascara ilgnoturīga skropstu tuša

Clinique Lash Power Mascara ilgnoturīga skropstu tuša Skatīt lielāku

Clinique Lash Power Mascara ilgnoturīga skropstu tuša

Produkta ID: 25275
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 25275
Komentāri: 7

26,99 €

Produkta ID: 25275
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 25275
Komentāri: 7

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 6 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, garumam, apjomam, sniedz apjomu, noturīga, nepadara smagnējus, ūdensnoturīga, neatstāj pēdas
Produkta tips Skropstu tuša
Krāsa Melna, Brūngani melna
Ķermeņa zona Skropstām
Īpašības Ar Jojoba eļļu, Ar bišu vasku, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām, Bez Parabēniem, Bez Ftalātiem

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clinique Lash Power Mascara Long Wear noturīgā skropstu tuša piešķir katrai skropstai garumu un biezumu un ļauj izbaudīt nevainojamu, līdz pat 24 stundu sulīgu efektu, kas lieliski izskatās jebkurā stāvoklī.

Produkta īpašā formula nodrošina, ka izveidotais tēls nemainās visas dienas garumā, pat saskaroties ar ūdeni, piemēram, līstot lietum, raudot, daudz svīstot vai peldoties ezerā. Rezultātā tagad varat baudīt burvīgu izskatu un spilgtas skropstas visu diennakti, neuztraucoties par melnām acīm vai plankumiem pēc tam, kad produkts ir nostrādājis. Universālas formas Clinique Lash Power Mascara Long Wear skropstu tušas ar smalkiem sariņiem sasniedz katru skropstu, rūpīgi apvij to ar bagātīgu tušas kārtu, skaisti izceļ un atdala katru no tām. Tādā veidā skropstām tiek piešķirts vēl lielāks garums un apjoms, bet izskatam – izcils šarms un izteiksmīgums.

Lai arī Clinique Lash Power Mascara Long Wear skropstu tuša ir noturīga pret apkārtējās vides ietekmi, to ir viegli noņemt bez jebkādiem papildus tīrīšanas līdzekļiem – pietiek ar siltu ūdeni saslapināt vates plāksnīti un maigi pārslaucīt ar to skropstām.

Galvenās produkta īpašības:

  • ievērojami pagarina skropstas,
  • nodrošina spilgtu acu efektu,
  • ilgst līdz 24 stundām,
  • var lietot pat saskarē ar ūdeni,
  • neatstāj traipus un neizsmērējas,
  • viegli tīrāms ar siltu ūdeni.

Oftalmoloģiski pārbaudīts.


Lietošana: notīriet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Water\Aqua\Eau , Acrylates Copolymer , Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\ Copernicia Cerifera Cera \Cire De Carnauba , Silica , Beeswax\Cera Alba\Cire D'Abeille , Peg-15 Glyceryl Stearate , Butylene Glycol , Nylon-12 , Alcohol , Hydrogenated Rapeseed Alcohol , Polyvinyl Alcohol , Bentonite , Kaolin , Sorbitol , Dimethicone , Stearic Acid , Sucrose Distearate , Tocopherol , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil , Vp/Va Copolymer , Nylon-6 , Simethicone , Aminomethyl Propanediol , Aminomethyl Propanol , Sodium Dehydroacetate , Xanthan Gum , Chlorphenesin , Phenoxyethanol , [+/- Mica , Iron Oxides (Ci 77491) , Iron Oxides (Ci 77492) , Iron Oxides (Ci 77499) , Ultramarines (Ci 77007) , Blue 1 Lake (Ci 42090) , Manganese Violet (Ci 77742) , Yellow 5 Lake (Ci 19140) , Chromium Oxide Greens (Ci 77288) , Chromium Hydroxide Green (Ci 77289) , Titanium Dioxide (Ci 77891) , Bismuth Oxychloride (Ci 77163) , Carmine (Ci 75470)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: notīriet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Skropstu tuša

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

7 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Olga H. country flag 2022-09-02

Tiešām ļoti noturīga, un skropsti izskatās labi

Ingrida Zepa 2. country flag 2021-11-26

Loti notiriga, nesmere. SUUPER!!!

Neringa L. country flag 2023-10-31

Tā nav pirmā reize, kad to pērku, tā ir lieliska skropstu tuša. Labi turas, viegli notīra, skaisti izceļ skropstas.

Inga country flag 2022-07-28

Lieliska skropstu tuša, netek, viegli nosedz skropstas. Viegli notīrīt

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Clinique Lash Power Mascara ilgnoturīga skropstu tuša

Clinique Lash Power Mascara ilgnoturīga skropstu tuša

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.