Clinique Superbalanced grima pamats 30 ml.

Clinique Superbalanced grima pamats 30 ml. Skatīt lielāku

Clinique Superbalanced grima pamats 30 ml.

Produkta ID: 10153
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 10153
Komentāri: 7

34,99 €

Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 10153
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 10153
Komentāri: 7

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Vidēji maskējošs, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, piešķir matētu efektu, noņem lieko sebuma daudzumu, regulē sebuma sekrēciju, noturīga, ūdensnoturīga, maskē ādas nepilnības, izlīdzina ādas toni, piešķir toni, vienmērīgi izplata krāsu, nodrošina elastību, nogludina, mīkstinošs, noņem ādas spīdumu, nepadara smagnējus, piešķir dabisku efektu, kopj, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Jaukta tipa ādai, Jaukta/Taukaina tipa ādai, Taukainai/kombinētai ādai, Taukainai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar nātrija hialuronātu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar sojas proteīnu, Ar proteīniem, Ar Kofeīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Bez taukainām sastāvdaļām, Bez Parabēniem, Bez Ftalātiem, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clinique Superbalanced grima pamats lieliski maskē dažādas ādas nepilnības, mitrina un palīdz novērst nepatīkamu mirdzumu uz sejas, tāpēc sniedz iespēju baudīt nevainojamu grimu visas dienas garumā.

Inovatīvais produkts ir izstrādāts, lai mitrinātu ādu tur, kur tas visvairāk nepieciešams, un absorbētu lieko tauku daudzumu tajās sejas zonās, kuras ļoti ātri sāk spīdēt. Tāpēc, pat ja jūsu vaigu āda ir sausa un T-zona ir īpaši taukaina, Clinique Superbalanced grima pamats ļaus jums katru reizi izbaudīt perfektu sejas izskatu. Produkts nesatur eļļainus komponentus, un produkta ūdensnoturīgā formula ļauj efektīvi un uz ilgu laiku noslēpt dažādas ādas nepilnības un neuztraukties, ka sviedri vai mitrums negatīvi ietekmēs izveidoto tēlu. Produkts viegli un vienmērīgi klāj sejas ādu, nenoslogo to, nesaskrienas krunciņās un nesāk drūpēt, tādējādi radot dabīga izskata efektu.

Clinique Superbalanced grima pamats ir papildināts ar vērtīgiem komponentiem, kas ne tikai nodrošina efektīvu maskēšanu, bet arī jūtami baro ādu un palīdz nodrošināt tās optimālo stāvokli. Sastāvā esošie hialuronskābe un sojas proteīni aizsargā ādu no izžūšanas, piešķir tai lielāku elastību un gludumu, savukārt E vitamīnam un kofeīnam piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības, tādējādi neitralizējot brīvos radikāļus un palīdzot saglabāt ādas jaunību.

Galvenās produkta īpašības:

  • nodrošina vidēju maskēšanu,
  • efektīvi mitrina sausas ādas vietas,
  • regulē sebuma sekrēciju,
  • aizsargā pret oksidatīviem bojājumiem,
  • ūdens un mitruma izturīgs,
  • nerada maskas efektu.

Bez parabēniem. Bez ftalātiem. Bez smaržvielām.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Cyclopentasiloxane , Water\Aqua\Eau , Butylene Glycol , Cyclohexasiloxane , Polymethyl Methacrylate , Dimethicone , Hydrogenated Polyisobutene , Peg/Ppg-18/18 Dimethicone , Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract , Hydrolyzed Soy Protein , Tocopheryl Acetate , Octyldodecyl Stearoyl Stearate , Coconut Acid , Isostearyl Neopentanoate , Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone , Hexyl Laurate , Lecithin , Peg-10 Dimethicone , Laureth-7 , Polyglyceryl-4 Isostearate , Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer , Disteardimonium Hectorite , Propylene Carbonate , C9-15 Fluoroalcohol Phosphate , Silica , Sodium Chloride , Polyethylene , Alumina , Disodium Edta , Phenoxyethanol , [ /- Mica , Iron Oxides (Ci 77491) , Iron Oxides (Ci 77492) , Iron Oxides (Ci 77499) , Titanium Dioxide (Ci 77891)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

7 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Andzelika K. country flag 2021-02-02

Apbrīnojami! Es to lietoju gandrīz 10 gadus. Es to pret neko nemainītu! Āda izskatās ideāli. Kur sausāks mitrina, kur taukains - līdzsvaro. Ļoti ieteicams tiem, kam kapilāri ir tuvu un āda ir apsārtusi. Grima bāze lieliski maskē apsārtumu. Labākā cena šajā vietnē. Labu tirdzniecību!

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
egidijus country flag 2021-02-02

Paldies, preci saņēmu

  • 0 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Staselė country flag 2020-10-16

Brīnišķīgi maskē nepilnības, ir maiga un lieliski mitrina sejas ādu. Esmu ļoti apmierināta. Šeit lētākā cena! Tikai zini, ka ir bez dozatora, jāpērk papildus :)

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Inga V. country flag 2020-07-30

Paldies, preci saņēmu.

  • 0 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Clinique Superbalanced grima pamats 30 ml.

Clinique Superbalanced grima pamats 30 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.