Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu gēls 4 ml.

Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu gēls 4 ml. Skatīt lielāku

Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu gēls 4 ml.

Produkta ID: 54517
Prekės ID: 54517

2,99 €

Produkta ID: 54517
Prekės ID: 54517

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 4 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ieveidošanai/formēšanai, uzacu veidošanai, vienmērīgi izplata krāsu, piešķir toni, piešķir dabisku efektu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, mitrināšanai, barošanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, augšanas veicināšanai, noturīga, padara matus vieglāk savaldāmus, tekstūras uzlabošanai, biezumam, kopj, stiprināšanai, atjauno vitalitāti
Produkta tips Uzacu želeja, Uzacu želeja, Gēls, Uzacu veidošanas līdzeklis
Krāsa Brūna, gaiši brūna, Dzeltena
Ķermeņa zona Uzacīm
Īpašības Ar Vasku, Ar dabīgu vasku, Ar bišu vasku, Ar karnaubas vasku, Ar Kaolīnu, Ar mālu, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar šī sviestu, Ar sviestriekstu eļļu, Ar Šī sviestu, Ar rapšu eļļu, Ar minerāliem, ar vērtīgiem minerāliem, Ar pērlēm, Ar zīdu, Ar Zīda kompleksu, Ar zīda proteīnu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar Aminoskābi, Ar Vitamīniem, Ar B5 vitamīnu , Ar Pantenolu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu gēls palīdz radīt nevainojamu, dabiska izskata un uzmanību piesaistošu rezultātu.

Produkta īpašā formula ir izstrādāta, lai palīdzētu kontrolēt nepaklausīgās uzacis un skaisti uzsvērtu to formu. Produkta sastāvā esošais bišu vasks un karnaubas vasks ļauj nostiprināt uzacu matiņus un ilgstoši saglabāt vēlamo uzacu formu. Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu gēls ir bagātināts arī ar kaolīna māliem, kas uzlabo uzacu tekstūru. Rezultātā mati iegūst pilnības iespaidu bez mākslīgas iedarbības.

Produktā esošie minerālie pigmenti un mazās pērļu daļiņas atstaro gaismu un piešķir uzacīm smalku spīdumu. Sviesta un rapšu eļļas mitrina, kondicionē matus un aizsargā tos no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Savukārt, zīda proteīni, pantenols un citas aktīvās vielas mitrina, baro un kopj uzacis. Rezultātā Elizabeth Arden Statement Brow uzacu gēls sniedz uzacīm rūpīgu kopšanu, veicina veselīgu, spēcīgu matiņu augšanu.

Augstas kvalitātes produkts izceļ uzacis, piešķir tām vēlamo formu un izcilu pilnības efektu. Tas padara Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu gēlu par neaizstājamu līdzekli, lai katru dienu baudītu dabiski spilgtas un biezas uzacis.

Galvenās produkta īpašības:

  • piešķir dabiska izskata nokrāsu;
  • ievērojami uzlabo uzacu formu;
  • atjauno ilglaicīgu pilnības iespaidu;
  • atjauno uzacīm vitalitāti;
  • kondicionē uzacu matiņus;
  • aizpilda retākās uzacu vietas;
  • vienmērīgi sadalās uz uzacīm.

Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu želeja nodrošina pilnīgu kontroli un nevainojamu rezultātu, kas ilgst līdz 12 stundām. Tāpēc uzacis vienmēr izskatās dabiski sulīgas, spilgtas, glīti izķemmētas un skaisti izteiktas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Kā lietot: izmantojiet īpašu otu, lai sadalītu produktu uz uzacīm. Turiet gar uzacu kontūru.

Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Nylon-12, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cera Carnauba/Cire De Carnauba, Kaolin, Beeswax/Cera Alba/Cire D'Abeille, Methylpropanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Rapeseed Oil, Peg-20 Glyceryl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Glycerin, Mica, Panthenol, Silica, Silk Powder/Serica/Poudre De Soie, Simethicone, Sorbitol, Steareth-20, Steareth-4, Stearic Acid, Sucrose Distearate, Tin Oxide, Vp/Va Copolymer, Tromethamine, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid [May Contain/Peut Contenir (+/-) Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: izmantojiet īpašu otu, lai sadalītu produktu uz uzacīm. Turiet gar uzacu kontūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Uzacu želeja
Gēls
Uzacu želeja

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu gēls 4 ml.

Elizabeth Arden Statement Brow Gel uzacu gēls 4 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.