Esteé Lauder Double Wear Nude meikapa bāze 30 ml.

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Esteé Lauder Double Wear Nude meikapa bāze 30 ml. Skatīt lielāku

Esteé Lauder Double Wear Nude meikapa bāze 30 ml.

Produkta ID: 34990
 4.8/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 34990
Komentāri: 4

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

41,99 €

Vairāk izvēles iespēju
Produkta ID: 34990
 4.8/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 34990
Komentāri: 4

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Noturīga, mitrināšanai, piešķir dabisku efektu, viegli maskējošs, aizsardzībai pret sauli, izlīdzina ādas toni, maskē ādas nepilnības, uztur ādas mitruma līdzsvaru, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Hialuronskābi, Ar SPF filtru, Ar antioksidantiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām
SPF aizsardzības līmenis SPF30

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Tonālais fluīds Double Wear Nude ir lielisks kosmētikas līdzeklislai iegūtu vienmērīgi skaistu un gludu ādas toni. Tam ir vieglamaigagaisīga konsistencepateicoties kurai  ir neredzama un nemanāma uz ādasŠāds epidermas pārklājums izskatās ļoti dabiskitas izlīdzina sejas tonipiešķir tai svaigumu un skaistudabisku mirdzumu. 

Šim īpaši vieglajam izstrādājumam ir aizsardzības spektrs SPF 30, pateicoties kuramāda tiek pasargāta no kaitīgiem saules stariem. Pateicoties labajām antioksidanta īpašībām, tas droši aizsargā ādu ne tikai no ultravioletā starojuma, bet arī no citām ārējās vides agresīvām izpausmēmŠķidrums satur hialuronskābi un sarkano augļu kompleksukam piemīt izcilas mitrinošas un barojošas īpašības. 

Lietošans veids: uzklājiet produktu uz vaigiem, pieri un zodu, sablendējiet ar apļveida kustībām izmantojot sūkli, otru vai ar pirkstu galiem, virzoties no sejas vidus uz malām.

Produkta dizains var atšķirties no attēlā redzamā. 

Water/Aqua/Eau, Methyl Trimethicone, Phenyl Trimethicone, Silica, Butyloctyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Titanium Dioxide, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Zinc Oxide, Dimethicone Siilylate, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Polysilicone-11, PEG-10 Dimethicone, Litchi Chinensis Seed Extract, Laminaria Saccharina Extract, Polyglutamic Acid, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Thermus Thermophillus Ferment, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Glycine Soja (Soybean) Protein, Tocopheryl Acetate, Zinc Stearate, Caprylyl Glycol, Sodium PCA, Lecithin, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Trimethylsiloxysilicate, Laureth-7, Triethyl Citrate, Triethoxycaprylylsilane, Disteardimonium Hectorite, Calcium Chloride, Xanthan Gum, Hexylene Glycol, Dextrin, Silica Dimethyl Silylate, Magnesium Aluminum Silicate, Disodium EDTA, BHT, Sodium Dehydroacetate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol. [+/- Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77499)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošans veids: uzklājiet produktu uz vaigiem, pieri un zodu, sablendējiet ar apļveida kustībām izmantojot sūkli, otru vai ar pirkstu galiem, virzoties no sejas vidus uz malām.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze
4 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Gintarė R. country flag 2022-10-07

1W2 SABD KRĀSA patiesībā ir gaišāks par fotogrāfiju, taču derēs aukstajai sezonai. Tas tiešām viegls, tekstūra šķidra, klājas vienmērīgi. Nu tik neērti lietot, ne dozators, ne lāpstiņas, kaitina. Kā šeit kāds var atrast vainu ražotājam :(

Živilė P. country flag 2021-07-29

Lielisks tonālais krēms. Viegls, gandrīz nemanāms un tajā pašā laikā labi maskē ādas nepilnības. Brīnišķīgi vasarai, bet der arī zemai. Te atradu gaišu toni, kāds citos Lietuvas veikalos nav pieejams (agrāk sūtīju no UK). Laba cena. Prece bija droši iepakota, kvalitatīva. Paldies!

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Evelina E. country flag 2020-12-10

Pirmo reizi nopirku citā vietu, kad bija iespēja uz vietas izvēlēties pareizo toni, bet uzpildīšanai tikai no šejienes. Cena zemāka, krāsu izvēle lielāka kā citur un tajā pašā laikā pievienoju citas noderīgas preces. Nu, produkts pats par sevi ir lielisks. Šķidra konsistence, mitrinošs, saplūst ar ādu, nerada mākslīgu efektu. Pārklājums vidējs, toņu izvēle lieliska. Vienīgais mīnuss ir tas, ka nav dozatora, bet tur jau Estē Lauder ir vainīgs.

  • 2 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Ina country flag 2020-07-06

Biju ļoti priecīga beidzot atrast šo produktu. Nepērku pirmo reizi, jo man ļoti der. Piegāde noritēja ļoti gludi, viss bija skaidrs un laicīgi. Apmierināta ar cenu. Paldies

  • 2 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.

Uzrakstīt atsauksmi

Esteé Lauder Double Wear Nude meikapa bāze 30 ml.

Esteé Lauder Double Wear Nude meikapa bāze 30 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.