Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 mitrinošs grima pamats

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 mitrinošs grima pamats Skatīt lielāku

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 mitrinošs grima pamats

Produkta ID: 43463
 4.7/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 43463
Komentāri: 7

41,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama
Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 43463
 4.7/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 43463
Komentāri: 7

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 35 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Vidēji maskējošs, pilnībā maskējošs, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, nogludina, izlīdzinošs, kopj, barošanai, nomierinošs līdzeklis, aizsargā, aizsardzībai pret sauli, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, ar aizsargājošu spf filtru, piešķir toni, izlīdzina ādas toni, piešķir dabisku efektu, neaizsprosto poras, ilgtermiņa ietekme, noturīga, nepadara smagnējus, uztur ādu veselīgu, maskē ādas nepilnības, maskē pigmentācijas plankumus, maskē apsārtumu, vienmērīgi izplata krāsu
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Ļoti sausai ādai, Sausai ādai, Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Probiotiķiem, Ar Hialuronskābi, Ar dimetikonu, Ar Glicerīnu, Ar vērtīgām aļģēm, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar gurķu ekstraktu , Ar čia sēklu ekstraktu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar saulespuķu eļļu, Ar Jojoba eļļu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar lecitīnu , Ar lecitīnu, Ar Kofeīnu, Ar antioksidantiem, Bez Parabēniem, Bez Ftalātiem, Bez alkohola, Bez minerāleļļas, Ar SPF filtru, Ar UV filtru, Nekomedogēns
SPF aizsardzības līmenis SPF45

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue mitrinošais grima pamats nodrošina optimālu pārklājumu, piešķir ādai dabisku mirdzumu un kopj to.

Augstas kvalitātes kosmētikas līdzeklis nodrošina nevainojami precīzu un dabiska izskata rezultātu. Atkarībā no vajadzības šis grima pamats var viegli nodrošināt gan vidēju, gan smagu pārklājumu. Produkts ar vieglu tekstūru nenoslogo ādu, ļauj tai elpot un viegli sadalās. Formula, kas pielāgojas ādas krāsai un plašā toņu izvēle, ļauj iegādāties kaut ko, kas lieliski atbilst individuālajām vajadzībām.

Produkts ar savu unikālo formulu pilda vairākas funkcijas vienlaikus: rūpējas ne tikai par vizuāli skaistāku ādas izskatu, bet arī par tās veselību. Saskaņā ar klīniskajiem pētījumiem Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Foundation mitrina, baro un aizsargā ādu. Produkts ar jonizēta ūdens kompleksu nodrošina optimālu mitruma atbalstu ne tikai uz ādas virsmas, bet arī dziļākos slāņos. Pūdera sastāvā esošās probiotikas remdē apsārtumu un citas nepatīkamas sajūtas, kā arī pasargā ādu no atkārtotiem kairinājumiem. Spānijas salvijas sēklu ekstrakts, kas arī ir viena no produkta sastāvdaļām, baro un aizsargā ādu no oksidatīvā stresa.

Galvenās produkta īpašības:

  • lieliski maskē ādas nepilnības;
  • izlīdzina ādas toni;
  • nodrošina ilgstošu efektu līdz 12 stundām;
  • piešķir sejas ādai tīrību un iekšējo mirdzumu;
  • piemīt intensīva mitrinoša iedarbība;
  • baro un kopj ādu;
  • neaizsprosto poras;
  • nodrošina īpaši spēcīgu (SPF45) aizsardzību pret UV stariem.

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue grima pamats ir dabiskas iedarbības produkts, kas intensīvi kopj Jūsu ādu. Produkts izlīdzina sejas krāsu, piepilda ādu ar iekšējo mirdzumu, mitrina un aizsargā to.

Dermatoloģiski un oftalmoloģiski pārbaudīts.

Bez minerāleļļām. Bez alkohola. Bez parabēniem. Bez ftalātiem.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Octinoxate 6.7% W/W P/P, Octisalate 4.5% W/W P/P, Zinc Oxide 3.8% W/W P/P, Ensulizole 2.7% W/W P/Pingredients: Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Lauryl Peg-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Hdi/Ppg/Polycaprolactone Crosspolymer, Trimethylsiloxysilicate/Dimethiconol Crosspolymer, Tromethamine, Polysilicone-11, Hexyl Laurate, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Acetyl Glucosamine, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Hydroxyethyl Urea, Algae Extract, Polyglyceryl-4 Isostearate, Phenoxyethanol, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol Dicaprate, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Lecithin, Trehalose, Salvia Hispanica Seed Extract, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Dimethicone/Divinyldimethicone Silsesquioxane Crosspolymer, Trimethylsiloxysilicate, Betaine, Jojoba Esters, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caffeine, Camelina Sativa Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid, Glyceryl Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Triethyl Citrate, Fragrance (Parfum), Sodium Dehydroacetate, Disodium Edta, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Bht, Laureth-7, Euterpe Oleracea Fruit Oil, Carapa Guaianensis Seed Oil, Linoleic Acid, Lactobacillus Ferment, Phospholipids, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Methicone, Stearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Silica, Sodium Hyaluronate, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Palmitic Acid, Phytosteryl Canola Glycerides, Potassium Sorbate, Stearic Acid, Oleic Acid, Polysorbate 80, Polysorbate 20, Behenyl Alcohol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Triolein, Tocopherol, Sapindus Mukorossi Fruit Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, Acetyl Hexapeptide-8, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499)] .

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

7 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Rita B. country flag 2024-03-23

Brīnišķīgs grima pamats, viegli nosedz ādu, mitrina, likvidē sīkās krunciņas, ideāli piemērots nobriedušai ādai. Pasūtījumu saņēmu ļoti ātri.

Jūratė G. country flag 2023-04-04

Esmu izmēģinājusi daudzus līdzīgus produktus, bet šis tonālais krēms ir atšķirīgs. Āda kļūst kā samta, labi nosedz plankumus.

Lija country flag 2023-01-24

Tiešām lielisks produkts, mana āda ir sausa, nobriedusi. Labi pārklāj.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 mitrinošs grima pamats

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturising SPF45 mitrinošs grima pamats

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.