Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli palielinošs lūpu spīdums

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli palielinošs lūpu spīdums Skatīt lielāku

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli palielinošs lūpu spīdums

Produkta ID: 44842
 5/5
Komentāri: 12
Prekės ID: 44842
Komentāri: 12

7,49 €

Produkta ID: 44842
 5/5
Komentāri: 12
Prekės ID: 44842
Komentāri: 12

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 4.5 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Padara apjomīgāku, apjomam, sniedz apjomu, barošanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mitrināšanai, mīkstinošs, nodrošina elastību, mīkstināšanai, izlīdzinošs, nogludina, uzlabo asinsriti, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atjauno vitalitāti, uztur ādu veselīgu, novērš sausuma sajūtu, kopj, tonē
Produkta tips Lūpu spīdums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Lūpām
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar ingveru, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar rīcineļļu, Ar avokado eļlu, Ar Makadāmijas eļļu, Ar kaņepju sēklu eļļu, Ar Jojoba eļļu, Ar Hialuronskābi, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Vitamīniem, Piemērots vegāniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chili lūpu spīdums piešķir lūpām spīdumu un izteiksmīgumu.

Produkta uzlabotā formula rada vizuāli pilnīgāku lūpu iespaidu, ko var baudīt jau 5 minūtēm pēc uzklāšanas. Tomēr šī produkta noslēpums ir dabisko aktīvo vielu komplekss. Tieši tas nodrošina, lai ar Eveline Oh My Lips Lip Maximizer spīdumu izceltās lūpas piesaistītu visu apkārtējo uzmanību.

Produkta inovatīvā formula ir papildināta ar aso piparu ekstraktu ar intensīvu iedarbību. Tas aktivizē lūpu mikrocirkulāciju, tāpēc lūpas iegūst skaistu formu un kļūst manāmi kuplākas. Turklāt šis Eveline Oh My Lips lūpu spīdums ir papildināts ar vērtīgu eļļu maisījumu, kas nodrošina efektīvu kopjošu efektu. Avokado un makadāmijas eļļas nodrošina lūpas ar barības vielām un pasargā tās no bojājumiem. Savukārt, kaņepju eļļa nomierina, atslābina lūpu ādu un sniedz pilnīgu komfortu.

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chili spīdums palīdz nodrošināt lūpu izcilu maigumu, gludumu un elastību. Sastāvā esošā hialuronskābe intensīvi mitrina lūpas un pasargā tās no izžūšanas. Ingvera ekstrakts un dažādi vitamīni uzsver lūpu maigumu un skaistumu.

Produkts izceļ lūpu dabisko sārtumu, piešķir tām vēlamo toni un spīdumu. Eveline Oh My Lips Lip Maximizer spīdumu var lietot vairākas reizes dienā, lai lūpas izskatītos kuplas. Produktu var uzklāt gan kā atsevišķu līdzekli, gan lietot kopā ar savu iecienīto lūpu krāsu. Tas viss nodrošina produkta daudzpusību un vieglu pielietojumu.

Eveline Oh My LipsLip Maximizer Chili spīdums ne tikai palielina lūpu apjomu, bet arī uzlabo to stāvokli. Tāpēc lūpas izskatās koptas, maigas un dabiski kuplas. Patīkamā smarža sniedz vēl patīkamākas sajūtas.

Kā lietot: Uzklājiet produktu augšlūpas centrā un sekojiet lūpu kontūrām. Izklājiet pa visu apakšlūpu.

Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Paraffinum Liquidum, Diisostearyl Malate, Isocetyl Stearoyl Stearate, Glyceryl Behenate, Caprylic/Capric Triglyceride, VP/Hexadecene Copolymer, Glyceryl Hydrogenated Rosinate, Hydroxystearic Acid, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil, Tocopherol, Persea Gratissima Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Propylene Glycol, Water, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Benzyl Nicotinate, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Palmitoyl Oligopeptide, Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Hyaluronate, PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides, Octyldodeceth-25, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, PEG-8, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Octyldodecanol, Stearic Acid, Magnesium Hydroxide, Aluminum Hydroxide, Sorbitan Oleate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Parfum, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Mica, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: Uzklājiet produktu augšlūpas centrā un sekojiet lūpu kontūrām. Izklājiet pa visu apakšlūpu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Lūpu spīdums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

12 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Ingrīda Z. country flag 2023-01-19

Labs lūpu spīdums.

Sandra Ā. country flag 2022-07-05

Ļoti patīk.

Sandra Ā. country flag 2022-06-30

Patika

Kristīne country flag 2021-11-13

Maigs,patīkams ,neuzbāzīgs tonis.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli palielinošs lūpu spīdums

Eveline Oh My Lips Lip Maximizer Chilli palielinošs lūpu spīdums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.