Gosh #Foundation Drops grima bāze 30 ml.

Gosh  #Foundation Drops grima bāze 30 ml. Skatīt lielāku

Gosh #Foundation Drops grima bāze 30 ml.

Produkta ID: 44154
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 44154
Komentāri: 4

12,99 €

Produkta ID: 44154
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 44154
Komentāri: 4

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Izlīdzina ādas toni, vidēji maskējošs, maskē ādas nepilnības, mitrināšanai, barošanai, noturīga, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, mīkstinošs, regulē sebuma sekrēciju, aizsardzībai pret sauli, ar aizsargājošu spf filtru, apkaro novecošanās pazīmes
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar argana eļļu, Ar SPF filtru, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vitamīniem, Ar omega taukskābēm, Piemērots vegāniem, Ar kviešu olbaltumvielām, Ar Alantoīnu
SPF aizsardzības līmenis SPF10

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Gosh #Foundation Drops vidējās sedzamības grima bāze lieliski pielāgojas ādas tonim, slēpj trūkumus, mitrina un baro ādu visas dienas garumā.

Inovatīvs produkts ar ārkārtīgi vieglu un zīdainu tekstūru, skaisti un dabiski aptverot ādu, vienlaikus nodrošinot mērenu sedzamības efektu. Šī grima bāze nerada smagnēju, taukainu sajūtu, izcili saplūstot ar dabīgo sejas ādas toni. Turklāt produkts nesatur ūdeni, tāpēc āda dienas laikā neizžūs. Tieši pretēji, #Foundation Drops ir bagātināta ar argana eļļu, E vitamīnu, omega 3 un omega 9 taukskābēm, kas jūsu ādu efekīvi mitrinās, vienlaikus absorbējot lieko sebuma daudzumu.

Gosh #Foundation Drops piemīt arī pretiekaisuma iedarbība, tas aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās, un tam ir SPF10 aizsardzība pret  kaitīgajiem UV stariem.

Piemērots vegāniem.

Lietošana: Vienmērīgi uzklājiet nelielu daudzumu produkta ar pirkstiem, sūkli vai otu uz tīras un mitrinātas ādas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

CYCLOPENTASILOXANE, ISODODECANE, CI77891, TITANIUM DIOXIDE, DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, C12-15, ALKYL BENZOATE, PENTAERYTHITYL, TETRAISOSTEARATE, C I77492, IRON OXIDES, CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ARGANIA, SPINOSA KERNEL OIL, TRIHYDROSTEARIN MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT, POTASSIUM COCOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT, PROTEIN OLEA EUROPEA FRUIT OIL, PANTHENOL, GLYCYRRHETNIC ACIS, ALLANTOINE, LECITHIN, CAPRYLIC CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLENE GLYCOL COCOATE POLYGLYCERYL-3, PORYLICINOATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PERFLUOROOCTYL TRIETHOXYSILANE, SILICA GLYCERYL CAPRYLATE, PENTYLENE GLYCOL, , POLYHYDROSTEARIC ACID, PROPYLENE CARBONATE, ALUMINA, , GLYCERYL ISOSTEARATE, CI77491\ IRON OXIDES CI77499\IRON OXIDES.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Vienmērīgi uzklājiet nelielu daudzumu produkta ar pirkstiem, sūkli vai otu uz tīras un mitrinātas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

4 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Svetlana Go country flag 2024-02-13

Lieliska krāsa 006. Ļoti viegls un labi nosedz ādas nepilnības. Tā nav pirmā reize, kad es to pērku, un man nav nekas pret to mainīt. Man personīgi tas nerada maskas efektu. Krāsa ir ideāla. Labi, ka varu atrast šajā veikalā, jo nekur citur nav. Iesaku. Un turklāt lieliska apkalpošana!

Renata S. country flag 2023-03-14

Brīnišķīgs grima pamats, jau kādu laiku lietoju pudelīti. Pārklāj ļoti maigi, mitrinot ādu. Man patīk, ka tonālais krēms ir uz ūdens bāzes, tāpēc tas tiešām ir viegls un neaizsprosto poras. ļoti iesaku :)

Indre country flag 2021-08-13

LT veikali nestāv klāt. Arī Eu **** s, 16.99. Man tas ir neaizstājams - nerada smagnēju sajūu uz ādas, sastāvs ir diezgan normāls, salīdzinot ar citiem, un man tonis 006 ir ideāli ideāls - neesmu atradusi labāku, kas neatšķiras no mana ādas toņa un pārklāj tik perfekti un viegli. P.s. Man alternatīva šim ir MAC face and body, es tikai neatceros numuru, kas atbilst gosh drops 006 ..

Živilė P. country flag 2021-07-29

Prieks, ka esmu šeit atklājusi šo produktu! Lietuvas veikalos nez kāpēc pazuda, lai gan tiešām lielisks produkts. Labs sastāvs, nav pilns ar "slikto ķīmiju", mitrinoša, viegla, un tajā pašā laikā var lieliski noregulēt maskēšanas līmeni, uzklājot vairāk produkta pareizajās vietās (nav atšķirības!). Piegādāts laicīgi, kvalitatīvi, glīti iepakots. Paldies!

Uzrakstīt atsauksmi

Gosh  #Foundation Drops grima bāze 30 ml.

Gosh #Foundation Drops grima bāze 30 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.