L'oreal True Match Nude Serum grima pamats ar serumu

L'oreal True Match Nude Serum grima pamats ar serumu Skatīt lielāku

L'oreal True Match Nude Serum grima pamats ar serumu

Produkta ID: 53370
 5/5
Komentāri: 8
Prekės ID: 53370
Komentāri: 8

15,99 €

Produkta ID: 53370
 5/5
Komentāri: 8
Prekės ID: 53370
Komentāri: 8

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tonizē, piešķir toni, izlīdzina ādas toni, maskē ādas nepilnības, koriģējošs, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, attīra, izgaismo ādu, atsvaidzina, kopj, mīkstinošs, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mirdzumam, uztur ādu veselīgu, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, padara apjomīgāku, tonē, neatstāj pēdas , piešķir dabisku efektu
Produkta tips Grima bāze, Šķidra grima bāze, Serums, Sejas serums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Hialuronskābi, Ar minerāliem, Ar Glicerīnu, Ar vērtīgo sulu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

L'oreal Paris True Match Nude grima pamats apvieno kvalitatīvu grima un ādas kopšanas līdzekļu spēku.

Produkta unikālā formula ir izstrādāta, lai palīdzētu maskēt ādas nepilnības un sniegtu kopjošu, barojošu efektu. Tāpēc Loreal True Match Nude Serum grima pamats kļūst par neaizstājamu līdzekli cilvēkiem, kuri savā kosmētikā novērtē minimālismu. Tas ir kā ādu tonējošs serums, kas ļauj baudīt vienmērīgu un košu ādas izskatu katru dienu.

Produkta sastāvs ir papildināts ar zemas molekulmasas hialuronskābi, kas saglabā mitrumu ādā un pasargā to no izžūšanas. Pēc produkta uzklāšanas uz ādas šis mitrinošais komponents iesūcas dziļi un garantē intensīvu efektu. Rezultātā grima pamats Loreal True Match Nude vienlaikus un efektīvi atjauno ādas dabisko maigumu un elastību. Tas viss ļauj baudīt mitrinātu un jauneklīgu ādu katru dienu. Produkta formula, kas bagātināta ar minerālpigmentiem, padara ādu gaišāku un spilgtāku.

Produkta vieglā tekstūra nodrošina vienmērīgu un nemanāmu pārklājumu. Tāpēc āda izskatās dabiski mirdzoša, veselīga un dzīvīga visas dienas garumā. Un iespēja izvēlēties no vairākiem dažādiem Loreal True Match Nude grima pamata toņiem sniedz jums brīvību baudīt perfektu izskatu katru dienu.

Galvenās produkta īpašības:

  • ir ādu tonizējoša iedarbība;
  • nodrošina maskēšanas efektu;
  • izlīdzina ādas toni;
  • intensīvi mitrina ādu;
  • atjauno veselīgu ādas stāvokli;
  • padara ādu gaišāku;
  • piešķir sejai iekšēju mirdzumu.

L'oreal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum grima pamats ir radīts, apvienojot grima produktu un seruma vērtīgās īpašības. Tāpēc šis produkts intensīvi mitrina, atsvaidzina ādu un ļauj izbaudīt dabiski spilgtas ādas efektu.

Kā lietot: Pirms lietošanas pudeli kārtīgi sakratiet. Uzklājiet 2-3 pilienus uz plaukstām un maigi izklājiet produktu ar pirkstiem tā, it kā jūs lietotu ikdienas sejas serumu.

INGREDIENTS: AQUA / WATER / EAU ● ISODODECANE ● DIMETHICONE ● ALCOHOL DENAT. ● TRIMETHYLSILOXYSILICATE ● BUTYLENE GLYCOL ● PEG-10 DIMETHICONE ● PERLITE ● SODIUM HYALURONATE ● NYLON-12 ● ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE ● DIISOPROPYL SEBACATE ● DISTEARDIMONIUM HECTORITE ● HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER ● BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE ● MAGNESIUM SULFATE ● SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE ● ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE ● PHENOXYETHANOL ● CELLULOSE ● DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/TETRAISOSTEARATE ● SILICA SILYLATE ● DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE ● CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE ● TOCOPHEROL ● MOROCCAN LAVA CLAY ● GLYCERIN ● EMPETRUM NIGRUM FRUIT JUICE ● ALUMINUM HYDROXIDE ● SILICA ● POTASSIUM SORBATE ● [+/- MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES ● CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE ● CI 77163 / BISMUTH OXYCHLORIDE ● ]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: Pirms lietošanas pudeli kārtīgi sakratiet. Uzklājiet 2-3 pilienus uz plaukstām un maigi izklājiet produktu ar pirkstiem tā, it kā jūs lietotu ikdienas sejas serumu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums
Grima bāze
Šķidra grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

8 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Natella M. country flag 2022-03-16

Ļoti patīk,labāks pat par true tonālo.Paldies❤Dabisks izskats

Milda Z. country flag 2024-02-28

Viegli pārklājas, maiga, samtaina konsistence. Patika.

Vida country flag 2023-10-11

Tiešām lielisks līdzeklis! Turās ilgu laiku. Tas maskē tikai nedaudz mazāk nekā klasiskais True match.

Odeta country flag 2023-09-15

Lielisks līdzeklis. Ļoti patika.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

L'oreal True Match Nude Serum grima pamats ar serumu

L'oreal True Match Nude Serum grima pamats ar serumu

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.