Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation grima bāze 30 ml.

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation grima bāze 30 ml. Skatīt lielāku

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation grima bāze 30 ml.

Produkta ID: 43072
 4.7/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 43072
Komentāri: 3

9,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama
Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 43072
 4.7/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 43072
Komentāri: 3

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Dzimums Sievietēm
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Aizsardzībai pret sauli, atjaunošanai/barošanai, aizsardzībai pret sauli/karstumu, ar aizsargājošu spf filtru, mitrināšanai, barošanai, maskē ādas nepilnības, izlīdzina ādas toni, kopj, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, piešķir toni
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar urīnvielu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Hialuronskābi, Ar antioksidantiem, Ar Biotīnu, Ar SPF filtru, Ar kokosriekstu pienu
SPF aizsardzības līmenis SPF20

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Iepazīstinām ar Miracle Second Skin - atjaunojošu, aizsargājošu un mitrinošu kosmētikas bāzi, kas padara sejas ādu pilnīgi dabisku. Šī ļoti vieglā kosmētikas bāze ar ādas kopšanas komponentiem slēpj ādas nepilnības, izlīdzina krāsu un tai ir klīniski pierādīts barojošs un aizsargājošs efekts.

Biotīna komplekss un kokosriekstu piens palīdz uzturēt un stiprināt ādas aizsargslāni, tas baro ādas dabisko mikrofloru un tādējādi saglabā tās līdzsvaru.

SPF20 filtrs pasargā no negatīvās saules gaismas ietekmes, savukārt antioksidantu komplekss palīdz noņemt aktīvās skābekļa formas un aizsargā ādu no fotonovecošanās pazīmēm, kā arī spēcīgais mitrinošais komplekss nodrošina ādas mitrināšanu visas dienas garumā.

Lietošana: Vienmērīgi uzklājiet nelielu daudzumu produkta ar pirkstiem, sūkli vai otu uz tīras un mitrinātas sejas ādas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, PHENYL TRIMETHICONE, GLYCERIN, MICA, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, DIISOPROPYL DIMER DILINOLEATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ZINC OXIDE [nano], SODIUM CHLORIDE, PEG-10 DIMETHICONE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, LECITHIN, PENTYLENE GLYCOL, CHLORPHENESIN, PROPYLENE CARBONATE, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHERYL ACETATE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, ALCOHOL DENAT., POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ASCORBYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, FRUCTOSE, SODIUM HYDROXIDE, UREA, DISODIUM DECETH-6 SULFOSUCCINATE, MALTODEXTRIN, RETINYL PALMITATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) FRUIT EXTRACT, LAURETH-30, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, HEXYL CINNAMAL, ALLANTOIN, MALTOSE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, TREHALOSE, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, LINALOOL, SODIUM DEHYDROACETATE, LACTOBACILLUS, PANTHENOL, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, PHENETHYL ALCOHOL, EUGENOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, GERANIOL, SILYBUM MARIANUM SEED EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, PENTAERYTHRITYL TETRA- DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PANTOLACTONE, BHT, LIMONENE, [May Contain/Peut Contenir/+/-:IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Vienmērīgi uzklājiet nelielu daudzumu produkta ar pirkstiem, sūkli vai otu uz tīras un mitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

3 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Karolina country flag 2022-12-04

Lieliska grima bāze, man ir kombinēta āda un vienreiz pārklājot ar sauso pūderi turas visu dienu. Maskē mēreni, bet tiešām pietiek. Skaisti pārklājas, izskatās dabiski

Dalia country flag 2021-11-26

Nav stiepšanās, sejas ādu nesausina. Mēreni maskē, ja ir pūtītes vai plankumi. Tomēr sejas āda izskatās dabiska. Satur smaržvielas, tiem, kas ir alerģiski vai jutīgi pret smaržām, pievērsiet tam uzmanību. Tā kā agrāk izmantoju grima bāzi bez smaržas, bija vajadzīgs laiks, lai pierastu. Ļoti ērts, izspiežams iepakojums.

genovaite r. country flag 2021-08-01

nopirku 03 nr., labāk tomēr būtu bijis 04 nr. bet laba pašsajūta bez smaguma uz sejas ādas, nav stiepšanās vai maskas efekta, esmu apmierināta ar grimu, paldies !!!

Uzrakstīt atsauksmi

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation grima bāze 30 ml.

Max Factor Miracle Second Skin Hybrid Foundation grima bāze 30 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.