Max Factor Radiant Lift grima pamats 30 ml.

Max Factor Radiant Lift grima pamats 30 ml. Skatīt lielāku

Max Factor Radiant Lift grima pamats 30 ml.

Produkta ID: 37260
 4.5/5
Komentāri: 20
Prekės ID: 37260
Komentāri: 20

9,99 €

Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 37260
 4.5/5
Komentāri: 20
Prekės ID: 37260
Komentāri: 20

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Vidēji maskējošs, maskē ādas nepilnības, piešķir toni, izlīdzina ādas toni, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, ar aizsargājošu spf filtru, aizsargā, aizsardzībai pret sauli, noturīga, maskē grumbas, maskē pigmentācijas plankumus, maskē apsārtumu, mirdzumam, izlīdzinošs, nogludina, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjauno vitalitāti, nepadara smagnējus, kopj, nomierinošs līdzeklis, attīra, mīkstināšanai, izgaismojošs līdzeklis
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Nobriedušai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar Niacinamīdu, Ar Pantenolu, Ar SPF filtru, Ar Alantoīnu, Ar Glicerīnu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar urīnvielu, Ar urīnvielu, Ar urīnvielu, Ar Pienskābi, Ar vērtīgām skābēm, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām
SPF aizsardzības līmenis SPF30

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Max Factor Radiant Lift grima pamats vienlaikus pilda vairākas funkcijas, tāpēc pietiek ar vienu produktu, lai sejas āda vienmēr izskatītos mitrināta, dzīvīga un kopta. Vairs nevajadzēs lietot vairākus dažādus produktus sejai, jo visu nepieciešamo atradīsiet vienā pudelē!

Produkta sastāvs ir papildināts ar aktīvo vielu kompleksu, kas nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu, piešķirot tai vēl lielāku maigumu un gludumu. Max Factor Radiant Lift pūdera formula ar hialuronskābi nodrošina ādu ar mitrumu un pasargā to no atkārtotas izžūšanas. Pantenols, alantoīns, E vitamīns un citi komponenti arī uztur ādas mitrumu, aizsargā to, nomierina un izlīdzina ādas virsmu, savukārt pērļu mikrodaļiņas piešķir sejai tīrību.

Viegls līdzeklis, kas nenoslogo ādu, bet vienmērīgi klājas uz sejas, ne tikai rūpējas par ādas maigumu, bet arī palīdz aizsargāt to no UV staru kaitīgās ietekmes. Grima pamats ar SPF30 saules aizsardzību nodrošina augstu aizsardzību, tādējādi aizkavējot ar priekšlaicīgu ādas novecošanos saistītu pazīmju parādīšanos.

Radiant Lift grima pamats ir paredzēts cilvēkiem, kuri vēlas, lai viņu āda būtu mirdzoša, gluda un izskatītos nevainojami visas dienas garumā. Pat ja uzklājat produktu uz ādas no rīta, varat būt pārliecināti, ka šis Max Factor grima pamats vienmērīgi sadalīsies, nenoberzēsies, rūpīgi kops un aizsargās jūsu sejas ādu.

Produkts nodrošina vieglu mirdzumu, mitrina sejas ādu un iedarbojas ilgstoši, tāpēc nav nepieciešams papildus lietot mitrinātāju vai izgaismojošu līdzekli.

Bagātīgā toņu palete ļauj izvēlēties Max Factor Radiant Lift grima pamata toni, kuru jau sen meklējāt.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Cyclopentasiloxane, Aqua/Water/Eau, Talc, Propylene Glycol, Glycerin, Dimethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Zinc Oxide, Aluminum Starch Octenylsuccinate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, PVP, Bismuth Oxychloride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Synthetic Beeswax, Trihydroxystearin, Methicone, Triethoxycaprylylsilane, Silica, Sodium Benzoate, Pentylene Glycol, Acrylonitrile/ Methyl Methacrylate/Vinylidene Chloride Copolymer, Synthetic Wax, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Niacinamide, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Parfum/ Fragrance, Ethylene Brassylate, Polyethylene, Citric Acid, Fructose, Urea, Isopropyl Titanium Triisostearate, Hexyl Cinnamal, Allantoin, Maltose, Sodium Lactate, Sodium PCA , Trehalose, Benzyl Benzoate, Citronellol, Linalool, Glucose, Sodium Hyaluronate, BHT, Tin Oxide, [May Contain/Peut Contenir/ +/-:Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Mica]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

20 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Jānis country flag 2021-12-02

Operatīvi un par labu cenu!

Živilė country flag 2022-07-19

Kvalitatīvs produkts, esmu ļoti apmierināta. Skaisti pārklāj, nesausina ādu.

Ramunė S. country flag 2022-06-15

Cena, piegāde, kvalitāte - 100% Nekad neesmu vīlusies, viss vienmēr ir lieliski

Greta T. country flag 2022-06-01

Grima pamatu izmantoju jau ne pirmo pudelīti, klājas perfekti, vienmērīgi, nesausina ādu

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Max Factor Radiant Lift grima pamats 30 ml.

Max Factor Radiant Lift grima pamats 30 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.