Paese Long Cover Fluid noturīgs krēmveida grima pamats 30 ml.

Paese Long Cover Fluid noturīgs krēmveida grima pamats 30 ml. Skatīt lielāku

Paese Long Cover Fluid noturīgs krēmveida grima pamats 30 ml.

Produkta ID: 44793
 4.9/5
Komentāri: 34
Prekės ID: 44793
Komentāri: 34

12,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 44793
 4.9/5
Komentāri: 34
Prekės ID: 44793
Komentāri: 34

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Noturīga, izlīdzina ādas toni, maskē apsārtumu, maskē ādas nepilnības, atsvaidzina, barošanai, nomierinošs līdzeklis, pilnībā maskējošs, mīkstināšanai, stiprināšanai, nodrošina elastību, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjauno vitalitāti, uztur ādu veselīgu, maskē pigmentācijas plankumus, attīra
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai, Jutīgai ādai, Sakairinātai ādai, Apsārtušai ādai, Problemātiskai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar antioksidantiem, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu C , Ar B5 vitamīnu , Par A vitamīnu, Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar Pantenolu, Ar skvalānu, Ar skvalēnu , Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Bez alkohola, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Paese Long Cover Fluid grima pamats izlīdzina ādas krāsu, slēpj apsārtumu, paplašinātus kapilārus vai citas nepilnības, piešķir sejai veselīgu mirdzumu un svaigumu.

Produkta krēmveida, noturīgā formula apvieno efektīvu maskēšanu ar maigu efektu. Produkts ir paredzēts ne tikai maskēt to, ko vēlaties noslēpt, bet arī mitrināt un kondicionēt ādu. Tāpēc šis Paese pūderis ir lieliski piemērots normālai, sausai, jutīgai vai apsārtušai ādai, kā arī cilvēkiem ar paplašinātiem kapilāriem.

Paese Long Cover Fluid grima pamats ir papildināts ar komponentiem, kas nodrošina intensīvu kopšanu. Katrs no tiem baro, atsvaidzina epidermu, sniedz ādai ilgstošu svaiguma un tīrības sajūtu. Piemēram:

  • C vitamīns stimulē kolagēna sintēzi un tam piemīt antioksidanta īpašības, tādējādi atsvaidzinot, padarot ādu gaišāku un atjaunojot to;
  • vitamīni A un E aizsargā, baro un padara ādu gaišāku, palielina tās elastību un palēnina novecošanās procesus;
  • pantenols mitrina ādu, mazina tās kairinājumu un iekaisuma procesus;
  • skvalāns palīdz cīnīties ar grumbām un nodrošina, ka produkta aktīvās sastāvdaļas nokļūst dziļākajos ādas slāņos.

Paese Long Cover Fluid grima pamats noslēpj dažādas nepilnības un nevainojami izlīdzina sejas krāsu. Tas palīdz izveidot perfekta izskata grimu un nodrošina, ka seja vienmēr izskatās lieliski. Taču šis Paese pūderis rūpējas ne tikai par nevainojamu sejas izskatu, bet arī tās veselīgu stāvokli no rīta līdz vakaram.

Bez alkohola. Bez smaržvielām.

Dermatoloģiski pārbaudīts.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, POLYISOBUTENE, PARAFFINUM LIQUIDUM, LAURYL PEG-18/18 METHICONE, SODIUM CHLORIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, D-PANTHENOL, SQUALANE, TRIETHOXYCAPRYLSILANE, ALUMINIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, [+- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

34 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Aleksandra A. country flag 2023-06-08

Interesanti, ka oficiālajā paese mājaslapā šis tonālais krēms maksā 20eur, bet save24 ir draudzīga cena. Noriskēju izmēģināt, un patīk, ka uz sejas izskatās dabīgi, nosedz nepilnības, neizceļ sausumus.

Kate country flag 2023-03-02

Pērku jau 3 reizi. Superīgas konsistences tonālais krēms. Uz sejas izskatās mirdzoši un dabīgi.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Dalia country flag 2024-03-29

šis tonālais krēms ir tiešām lielisks, turas visu dienu, ļoti labi maskē nevēlamās lietas. Esmu izmēģinājusi neskaitāmus, bet neko labāku par šo neesmu atradusi, vismaz savai ādai

Jolanta E. country flag 2024-03-06

Lietoju šo grima pamatu jau t gadus, kamēr izmēģināju citus aiz ziņkārības, nekas, salīdzinot ar šo produktu. Patīk tas, ka nav maskas efekta, nosedz apsārtumu un piešķir ādai mirdzumu. Produkts ir diezgan taukains, bet ļoti labi piestāv manai ādai.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Paese Long Cover Fluid noturīgs krēmveida grima pamats 30 ml.

Paese Long Cover Fluid noturīgs krēmveida grima pamats 30 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.