Pupa Made To Last SPF10 grima pamats

Pupa Made To Last SPF10 grima pamats Skatīt lielāku

Pupa Made To Last SPF10 grima pamats

Produkta ID: 35981
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 35981
Komentāri: 1

28,49 €

Produkta ID: 35981
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 35981
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Noturīga, aizsardzībai pret sauli, ar aizsargājošu spf filtru, ilgtermiņa ietekme, piešķir toni, vienmērīgi izplata krāsu, mīkstināšanai, mīkstinošs, aizsargā, atsvaidzina, kopj, nogludina, izlīdzinošs, piešķir matētu efektu
Produkta tips Grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar SPF filtru, Nekomedogēns, Bez Parabēniem, Nav pievienota eļļa, Bez aromātvielām, Bez alkohola, Ar silikonu, Ar vērtīgu kompleksu
SPF aizsardzības līmenis SPF10

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Pupa Made To Last SPF10 noturīgs grima pamats nodrošina perfektu izskatu visas dienas garumā. Produkts ar šķidru tekstūru viegli klājas uz ādas un nodrošina maigu un gludu efektu. Produkts ar vieglu tekstūru pielāgojas ādas tonim un piešķir samtainu izskatu. Sastāvā esošie aizsargājošie SPF filtri un atsvaidzinošie komponenti aizsargā ādu no kaitīgās saules gaismas. Tas arī atsvaidzina un kopj ādu.

Īpašības:

  • zems alerģijas risks;
  • dermatoloģiski pārbaudīts;
  • nav komedogēns;
  • bez parabēniem;
  • bez eļļas;
  • bez smaržvielām;
  • bez alkohola.

Pupa Made To Last SPF10 grima pamata formula satur plēvi veidojošu sastāvdaļu un gaistošo vielu maisījumu. Patentēti Last & Fix pigmenti garantē izcilu fiksāciju, tie pielīp pie ādas un saglabā krāsu nemainīgu visas dienas garumā. Sfēriskiem pūderiem piemīt izlīdzinošas un matējošas īpašības, savukārt vieglie silikoni ir maigi pret ādu un nodrošina pilnīgu gludumu. Piemērots visiem ādas tipiem.

Preces dizains var atšķirties no attēlā redzamā. Tonis var atšķirties atkarībā no ekrāna īpašībām.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

aqua (water), dimethicone, talc, isododecane, nylon-12, peg-10 dimethicone, polypropylene, acrylates/dimethicone copolymer, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, sodium chloride, hydrogen dimethicone, glycerin, magnesium sulfate, disteardimonium hectorite, aluminum hydroxide, propylene carbonate, triethoxycaprylylsilane, alumina, ethylhexylglycerin, silica, ethylene brassylate, menthyl lactate, phenoxyethanol, sodium dehydroacetate, benzoic acid, dehydroacetic acid

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Daiva S country flag 2020-08-21

Paldies, esmu ļoti apmierināta

Uzrakstīt atsauksmi

Pupa Made To Last SPF10 grima pamats

Pupa Made To Last SPF10 grima pamats

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.