Rimmel Extra 3D Lash skropstu tuša 8 ml. 003 Extreme Black

Rimmel Extra 3D Lash skropstu tuša 8 ml. 003 Extreme Black Skatīt lielāku

Rimmel Extra 3D Lash skropstu tuša 8 ml. 003 Extreme Black

Produkta ID: 31727
 4.8/5
Komentāri: 15
Prekės ID: 31727
Komentāri: 15

4,49 €

Produkta ID: 31727
 4.8/5
Komentāri: 15
Prekės ID: 31727
Komentāri: 15

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 8 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Garumam, sniedz apjomu, apjomam, biezumam, izliekumam, jutīgām acīm, nepadara smagnējus, piešķir toni
Produkta tips Skropstu tuša
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Krāsa Melna
Ķermeņa zona Skropstām
Īpašības Ar Kolagēnu, Ar Keratīnu, Ar karnaubas vasku, Ar bišu vasku, Ar Vasku, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Par A vitamīnu, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar olīvu eļļu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Piemērots cilvēkiem ar jutīgām acīm

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Rimmel Extra 3D Lash skropstu tuša rada neticami garu, blīvu un trīsdimensiju skropstu efektu.

Produkts palīdz viegli izcelt pat visīsākās skropstas, lai padarītu tās manāmi garākas un biezākas. Produkts pagarina katru skropstu, piešķir apjomu un izteiksmīgumu. Savukārt, Rimmel Extra 3D Lash skropstu tušas melnā krāsa katru reizi rada bagātīgu un spilgtu iespaidu.

Īpaši blīvā birstīte viegli izķemmē skropstas no saknēm līdz galiem, paceļ tās un vienmērīgi pārklāj ar skropstu tušu. Tas palīdz novērst skropstu kunkuļus vai nodrupšanu, kas rada netīra grima iespaidu. Tādā veidā skropstas tiek izceltas vienmērīgi un precīzi visas skropstu augšanas līnijas garumā.

Rimmel Extra 3D Lash Mascara aicina uzdrīkstēties eksperimentēt un uzsvērt savu dabisko acu dziļumu. Ar šo produktu izceltās skropstas izskatās garas, spilgtas un skaisti izliektas.

Galvenās produkta īpašības:

  • pagarina pat visīsākās skropstas;
  • piešķir skropstām apjomu;
  • nodrošina vēlamo spilgtuma efektu;
  • piemīt skropstu pacelšanas efektu;
  • skaisti atliec katru skropstu.


Rimmel Extra 3D Lash skropstu tuša - ir spilgta, dziļa un pavedinoša izskata noslēpums. Šis produkts palīdz nodrošināt, lai skropstas vienmēr izskatītos garas, spilgtas un aizraujoši melnas. Jo spilgtas acis ir viens no unikālajiem veidiem, kā izteikt sevi un savu unikālo skaistumu.

Piemērots jutīgām acīm.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: pārklājiet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Aqua/Water/Eau, Paraffin, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Pvp, Cera Alba/Beeswax/Cire D'Abeille, Tribehenin, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Stearic Acid, Ammonium Acrylates Copolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Tocopheryl Acetate, Talc, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Glucoside, Calcium Aluminum Borosilicate, Hydrolyzed Wool, Serica Powder/Silk Powder/Poudre De Soie, Retinyl Palmitate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Acrylates/Carbamate Copolymer, Pantolactone, Silica, Glycerin, Hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Ethylene/Methacrylate Copolymer, Collagen, Colloidal Gold, Saccharomyces/ Platinum Ferment, Saccharomyces/Silver Ferment, Ceramide Ng, Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, Hydrolyzed Keratin, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Sodium Sulfate, Isopropyl Titanium Triisostearate, Phalaenopsis Lobbi Extract, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Tocopherol. [May Contain/Peut Contenir/+/-:Mica, Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510), Carmine (Ci 75470), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Ultramarines (Ci 77007)].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: pārklājiet skropstas visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Skropstu tuša

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

15 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Sindija country flag 2023-10-26

Dabisks izskats. Nesalīp

Irina country flag 2022-10-06

Ļoti patīk

Maiks country flag 2023-02-28

Nostiprina un pagarina skropstas. Laba cena!

Katrin h. country flag 2023-02-10

Cena super!🙂 prece laba

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Rimmel Extra 3D Lash skropstu tuša 8 ml. 003 Extreme Black

Rimmel Extra 3D Lash skropstu tuša 8 ml. 003 Extreme Black

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.