Sally Hansen Color Therapy nagu laka

Produkta ID: 35335
 4.2/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 35335
Komentāri: 9

5,99 €

Vairāk izvēles iespēju

Produkta ID: 35335
 4.2/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 35335
Komentāri: 9

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 14.7 ml.
Dzimums Sievietēm
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Nagu mākslai, piešķir toni, noturīga, mirdzumam, barošanai, mitrināšanai, stiprināšanai, kopj, nodrošina elastību, vienmērīgi izplata krāsu
Produkta tips Nagu laka, Līdzeklis nagiem
Ķermeņa zona Nagiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar argana eļļu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Sally Hansen Color Therapy nagu laka ir daudzpusīgs produkts, kas ļauj radīt drosmīgu izskatu un rūpējas par veseliem nagiem.

Produkta sastāvs ir papildināts ar pigmentiem, kas nodrošina bagātīgu un noturīgu krāsu. Savukārt, plašā toņu palete ļauj izvēlēties tieši to, kas Tavai ikdienai piešķirtu vēl vairāk pozitīvisma un enerģijas. Tāpēc gan spilgtā, gan pasteļtoņu Sally Hansen Color Therapy nagu laka var kļūt par jūsu ikdienas izskata neatņemamu sastāvdaļu. Savukārt, precīzā birstīte ļauj vienmērīgi noklāt nagu plāksni, lai gala rezultāts vienmēr izskatītos burvīgs.

Sally Hansen Color Therapy laka ne tikai sniedz iespēju baudīt spilgtus nagus, bet arī nodrošina rūpīgu to kopšanu. Patentētā formula ar argana eļļu apgādā nagus ar būtiskām uzturvielām un nodrošina mitrinošu efektu. Tas palīdz atjaunot nagu dabisko skaistumu un saglabāt to veselīgu stāvokli.

Galvenās produkta īpašības:

  • vienmērīgi pārklāj nagu plāksni;
  • ir bagāta, neizbalējoša krāsa;
  • ilgst pat līdz 10 dienām;
  • ko raksturo toņu pārpilnība;
  • baro un stiprina nagus;
  • uztur veselīgus nagus.

Turpmāk ar Sally Hansen Color Therapy nagu laku ir viegli iegūt jauka izskata manikīru vai pedikīru. Tas ir līdzeklis, kas ne tikai nodrošina ilgtermiņa rezultātu, bet arī baro nagus. Tāpēc tās vienmēr izskatās košas, un rokas ir glītas un pareizi koptas.

Piezīme: Lai manikīrs vai pedikīrs kalpotu ilgāk, ieteicams izmantot Sally Hansen Color Therapy nagu laku ar virskārtu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: uzklājiet vienu nagu lakas kārtu uz sagatavotās nagu plāksnes un ļaujiet tai nožūt. Ja nepieciešams, pēc lakas nožūšanas var uzklāt vēl vienu lakas kārtu.

butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, acetyl tributyl citrate, tosylamide/epoxy resin, isopropyl alcohol, silica, synthetic fluorphlogopite, stearalkonium bentonite, triphenyl phosphate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, isosorbide dicaprylate/caprate, styrene/acrylates copolymer, ricinus communis (castor) seed oil, calcium sodium borosilicate, etocrylene, diacetone alcohol, hexanal, kaolin, aqua/water/eau, phosphoric acid, stearalkonium hectorite, argania spinosa kernel oil, oenothera biennis (evening primrose) oil, euterpe oleracea fruit oil, n-butyl alcohol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, butylene glycol, macrocystis pyrifera (kelp) extract, hydrolyzed conchiolin protein, tocopherol, methylparaben, tin oxide, [may contain/peut contenir/+/-:mica, titanium dioxide (ci 77891), ultramarines (ci 77007), d&c red no. 6 barium lake (ci 15850), manganese violet (ci 77742), bismuth oxychloride (ci 77163), d&c red no. 7 calcium lake (ci 15850), fd&c yellow no. 5 aluminum lake (ci 19140), d&c red no. 34 calcium lake (ci 15880), iron oxides (ci 77491, ci 77492, ci 77499), ferric ammonium ferrocyanide (ci 77510), aluminum powder (ci 77000), fd&c blue no. 1 aluminum lake (ci 42090), d&c violet no. 2 (ci 60725), d&c black no. 2 (ci 77266), d&c yellow no. 11 (ci 47000)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet vienu nagu lakas kārtu uz sagatavotās nagu plāksnes un ļaujiet tai nožūt. Ja nepieciešams, pēc lakas nožūšanas var uzklāt vēl vienu lakas kārtu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Līdzeklis nagiem
Nagu laka

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

9 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Silvija V. country flag 2023-01-18

Labi klājas. Patika.

Katrīna V. country flag 2021-02-04

Ļoti patīkami pārsteidza - skaisti toņi un tiešām lieliska noturība. Iesaku!

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
LORETA C. country flag 2023-08-09

Lieliski

Danguolė S. country flag 2022-11-03

Laba diena, ātri saņēmu preci. Paldies par operatīvo darbu. Matu laka ne visai patika. Jūsu e-veikalā krāsa vizuāli izskatās pavisam savādāk.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Sally Hansen Color Therapy nagu laka

Sally Hansen Color Therapy nagu laka

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.