Ahava Time To Energise Men Foam-Free skūšanās krēms vīriešiem

Ahava Time To Energise Men Foam-Free skūšanās krēms vīriešiem Skatīt lielāku

Ahava Time To Energise Men Foam-Free skūšanās krēms vīriešiem

Produkta ID: 63262
Prekės ID: 63262

16,99 €

Produkta ID: 63262
Prekės ID: 63262

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Skūšanai, mīkstināšanai, mīkstinošs, nogludina, izlīdzinošs, mitrināšanai, nomierinošs līdzeklis, nodrošina elastību, stiprināšanai, barošanai, apkaro novecošanās pazīmes, atjaunošanai/barošanai, ar antibakteriālām īpašībām, aizsargā
Produkta tips Skūšanās krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Bez ĢMO, Bez Parabēniem, Piemērots vegāniem, Bez alkohola, Ar vērtīgu kompleksu, Ar minerāliem, Ar kliņģerīšu ekstraktu, Ar flavonoīdiem, Ar antioksidantiem, Ar ingveru, Ar ženšeņu, Ar Ginkgo ekstraktu , Ar zaļās tējas ekstraktu, Ar jūraszālēm, Ar vērtīgām aļģēm, Ar Vitamīniem, Par A vitamīnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ahava Men Time To Energize Men Foam-Free ir skūšanās krēms bez putām maigai un gludai skūšanai.

Šis skūšanās krēms satur Osmoter™, Ahava raksturīgo Nāves jūras minerālu maisījumu un G-force: spēcīgu antioksidantu botāniskā ingvera saknes, žeņšeņa, ginka lapu un kliņģerīšu maisījumu. Tas nodrošina rūpīgu un vienmērīgu skūšanos, mitrina un nomierina ādu. Ideāli piemērots raupjiem sejas matiem, tas atstāj ādu elastīgu un nostiprina tās vispārējo stāvokli.

- Osmoter™: ekskluzīvs spēcīgu minerālu maisījums, kas iegūts tieši no Nāves jūras. Tas darbojas kā "mitruma magnēts", kas mitrina un baro ādu.

- Kliņģerītes ir bagātas ar flavonoīdiem (augu izcelsmes antioksidantiem), kas palīdz nomierināt un aizsargāt ādu no priekšlaicīgas novecošanās.

- G-Force: spēcīgs antioksidants, botāniska ingvera saknes, žeņšeņa, ginka lapu un zaļās tējas kombinācija ar nomierinošām, antibakteriālām un atjaunojošām īpašībām.

- Mikroaļģēm piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības. Beta-karotīns tiek pārveidots par A vitamīnu, kas palīdz aizsargāt pret UVA stariem: vissvarīgāko ādas novecošanas faktoru.

- Bez alkohola, bez ĢMO, bez parabēniem, piemērots vegāniem.

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet uz mitras sejas un noskujiet. Nomazgāt.

Aqua (Mineral Spring Water), C9-12 Alkane, Isodecyl Isononanoate, Stearyl Alcohol, Urea, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Bis-PEG 18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Stearyl Dimethicone, Sodium Lactate, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Sodium Benzoate, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Polyquaternium-39, Menthyl Lactate, Hydrogenated Polydecene, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Blue 1 (CI 42090), Pvp, Allantoin, Panthenol (Pro Vitamin B5), Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Panax Ginseng Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water/Osmoter).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: vienmērīgi uzklājiet uz mitras sejas un noskujiet. Nomazgāt.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Ahava Time To Energise Men Foam-Free skūšanās krēms vīriešiem

Ahava Time To Energise Men Foam-Free skūšanās krēms vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.