Proraso After Shave Balm balzams pēc skūšanās jutīgai ādai

Proraso After Shave Balm balzams pēc skūšanās jutīgai ādai Skatīt lielāku

Proraso After Shave Balm balzams pēc skūšanās jutīgai ādai

Produkta ID: 45409
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 45409
Komentāri: 3

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

9,99 €

Produkta ID: 45409
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 45409
Komentāri: 3

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pēc skūšanās, aizsargā, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, nomierinošs līdzeklis, samazina niezi, samazina apsārtumu, samazina apsārtumu, samazina jutīgumu, mazina izsitumus, atvieglo sāpes, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, atjaunošanai/barošanai, atsvaidzina, atjauno vitalitāti, mīkstinošs, nogludina, izlīdzinošs, nekairina, uztur fizioloģisko ph līmeni, uztur ādu veselīgu, ar antibakteriālām īpašībām, kopj, mīkstināšanai, ātri nožūst
Produkta tips Pēc skūšanās balzams, Pēc skūšanās līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Jutīgai ādai, Sakairinātai ādai, Vājai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar zaļās tējas ekstraktu, Ar timiāna ekstraktu, Ar auzām, Ar Glicerīnu, Ar Vitamīniem, Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar alveju, ar Alvejas ekstraktu, Ar Alvejas ūdeni, Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar mandeļu eļļu, Bez Silikona, Bez Parabēniem, Bez Sulfātiem, Bez sintētiskām krāsvielām, Bez minerāleļļas, Bez alkohola

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Proraso White Aftershave Balm pēc skūšanās aizsargā jutīgu ādu no apsārtuma vai citiem kairinājumiem.

Skūšanās bieži var izjaukt ādas fizioloģisko līdzsvaru. Tāpēc atbilstošu instrumentu lietošana pēc procedūras ātrāk un efektīvāk atjauno ādas dabisko hidrolipīdu barjeru. Proraso White Aftershave Balm balzams ar profesionālu efektu ir viens no tiem. Šis produkts sniedz tūlītēju atvieglojumu kairinātai ādai, padarot to par maigu apdari katram skūšanās rituālam. Un produkta īpašā formula bez alkohola palīdz izvairīties no ādas kairinājuma vai citām nepatīkamām sajūtām.

Proraso White līnijai piederošais pēcskūšanās balzams apvieno vairāku dažādu produktu pozitīvās īpašības. Tas maigi nomierina ādu un pasargā to no apsārtuma. Taču šis līdzeklis intensīvi mitrina arī jutīgu, kairinātu ādu. Rezultātā Proraso White Aftershave Balm atdzīvina, mīkstina ādu un pasargā to no iespējamā diskomforta.

Produkta formulas ar mitrinošu un nomierinošu efektu pamatā ir dabīgu aktīvo vielu komplekss. Sastāvā esošais auzu ekstrakts baro ādu un uztur tās optimālo pH līmeni. Tas palīdz nomierināt ādu, mazināt iespējamo niezi vai citas nepatīkamas sajūtas. Timiāna ekstraktam piemīt antibakteriālas īpašības un tas aizsargā pret kairinājumu. Un zaļā tēja, kas ir bagāta ar dažādām minerālvielām un polifenoliem, darbojas kā dabisks antioksidants. Proraso White Aftershave Balm balzams pēc skūšanās, ar to papildināts, palīdz izvairīties no sausuma vai ādas kairinājuma riska.

Produkts atjauno ādas dabisko pH līmeni un pasargā to no iespējama kairinājuma. Tas padara šo produktu par daudzpusīgu produktu vīriešu jutīgās ādas kopšanas rutīnā. Tas nomierina, mīkstina un atsvaidzina ādu. Un tas palīdz izvairīties no diskomforta, ko rada skuvekļa asmeņi vai žiletes.

Proraso After Shave Balm balzams pēc skūšanās ir paredzēts jutīgas, viegli kairinošas ādas kopšanai. Tāpēc šis produkts rūpīgi nomierina ādu, piešķir tai maigumu un mīkstumu. Savukārt, produkta maigais un svaigais aromāts, kurā izceļas laima un ābolu notis, nodrošina izcilu komfortu.

Bez parabēniem. Bez silikoniem. Bez sulfātiem. Bez minerāleļļām. Bez mākslīgām krāsvielām. Bez alkohola.

Dermatoloģiski pārbaudīts.

Kā lietot: Pēc skūšanās iemasējiet nelielu daudzumu vaigiem, zoda zonā un kaklā. Pagaidiet, līdz produkts uzsūcas.

Water, Ethylhexyl Palmitate, Octyldodecanol, Glycerin, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Fragrance, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Carbomer, BHT, Limonene, Linalool, Citral, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: Pēc skūšanās iemasējiet nelielu daudzumu vaigiem, zoda zonā un kaklā. Pagaidiet, līdz produkts uzsūcas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Pēc skūšanās līdzeklis
Pēc skūšanās balzams
3 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Uldis country flag 2023-04-12

Lielisks produkts. Neitrāla smarža.

Deividas S. country flag 2024-01-25

Brīnišķīgs produkts. Man ļoti palīdzēja!

roma l. country flag 2023-02-16

Ļoti labs balzams ar maigu, ne īpaši jūtamu krēmīgu smaržu. Neatstāj taukainu sajūtu uz sejas.

Uzrakstīt atsauksmi

Proraso After Shave Balm balzams pēc skūšanās jutīgai ādai

Proraso After Shave Balm balzams pēc skūšanās jutīgai ādai

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.