Ziaja Men intensīvi nomierinošs balzams pēc skūšanās

Ziaja Men intensīvi nomierinošs balzams pēc skūšanās Skatīt lielāku

Ziaja Men intensīvi nomierinošs balzams pēc skūšanās

Produkta ID: 44614
Prekės ID: 44614

3,99 €

Produkta ID: 44614
Prekės ID: 44614

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 75 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pēc skūšanās, nomierinošs līdzeklis, samazina apsārtumu, mitrināšanai, atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, nodrošina elastību, aizsargā, stimulē šūnu atjaunošanos, mīkstinošs, barošanai, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, samazina ādas lobīšanos, samazina niezi , samazina jutīgumu, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uztur ādu veselīgu
Produkta tips Pēc skūšanās balzams, Pēc skūšanās līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai, Normālai ādai, Sakairinātai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar Alantoīnu, Ar Vitamīniem, Ar Pantenolu, Ar omega taukskābēm, Ar Cinku, Ar Antibakteriāliem Komponentiem, Ar antibakteriāliem komponentiem, Piemērots vegāniem, Ar Niacinamīdu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Men pēcskūšanās balzams ir neaizstājams veiksmīga, apņēmīga, mērķtiecīga džentlmeņa ādas kopšanas komplekta papildinājums. Tas pareizi kopj ādu, sniedzot komforta un svaiguma sajūtu, novēršot iekaisuma, niezes vai kairinājuma rašanos. Pateicoties Ziaja After Shave Balm, vīrieša izskats kļūst vēl koptāks un pievilcīgāks!

Produktam ir raksturīga viegla, maiga tekstūra, ātri iesūcas un nespēj atstāt taukainu plēvīti. Tam ir arī enerģisks, svaigs aromāts, kas palīdz radīt pozitīvu attieksmi un iedvesmo iekarot jaunas virsotnes.

Ziaja Men balzama kosmētiskās formulas pamatā ir dabiska ēģiptiešu sūkļa eļļa. Šī vērtīgā aktīvā viela piešķir produktam intensīvi mitrinošas īpašības, lai novērstu sausumu, sasprindzinājumu un raupjumu, ļaujot tam iedarboties nomierinoši, ar pretiekaisuma, atjaunojošu un aizsargājošu efektu.

Lietošana:

pēc skūšanās uzklājiet uz sejas ādas nelielu daudzumu balzamu

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Dimethicone, Glycerin, Propylene Glycol, Trilaureth-4 Phosphate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Saccharomyces/Zinc Ferment, Allantoin, Ethylhexyl Palmitate, Luffa Cylindrica Seed Oil, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Oxidized Corn Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, DMDM Hydantoin, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hydroxide.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: pēc skūšanās uzklājiet uz sejas ādas nelielu daudzumu balzamu

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Pēc skūšanās līdzeklis
Pēc skūšanās balzams

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Men intensīvi nomierinošs balzams pēc skūšanās

Ziaja Men intensīvi nomierinošs balzams pēc skūšanās

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.