Dienas krēmi

lapā
Rādīt 73 - 108 of 860 vienības
Rādīt 73 - 108 of 860 vienības

Lai nodrošinātu efektīvu sejas ādas kopšanu, rīta skaistumkopšanas rutīnā jāiekļauj arī dienas sejas krēms. Šīs grupas produkti ir piemēroti ikdienas lietošanai, jo tie nodrošina lielāku komfortu visas dienas garumā, un to galvenie uzdevumi ir mitrināt, barot un / vai aizsargāt ādu no dažādiem vides faktoriem, kas nelabvēlīgi ietekmē sejas ādu.

Dienas sejas krēmi tiek veidoti, ņemot vērā dažādas ādas vajadzības, tāpēc Save24.lv produktu klāstā atradīsit īsto sejas krēmu ikvienam, kura āda ir sausa, cieš no mitruma trūkuma, barības vielu trūkuma, kā arī tiem, kuru āda ir bieži pakļauts sausam vai piesārņotam gaisam, izjūtot biežas temperatūras izmaiņas, saules gaismas nelabvēlīgu ietekmi.

Dienas sejas krēms ar SPF aizsardzību

Lai arī saule stimulē D vitamīna ražošanu un paaugstina garastāvokli, tās izstarotie ultravioletie stari var negatīvi ietekmēt sejas ādu, paātrinot novecošanās procesus. Tāpēc, neatkarīgi no ādas tipa vai krēma sastāvdaļām, lielākajā daļā dienas krēmu ir iestrādāts SPF filtrs. Dienas krēms ar SPF nodrošina dažādu aizsardzības līmeni no UV stariem un cīnās ar priekšlaicīgas ādas novecošanās pazīmēm, piemēram, pigmenta plankumu vai grumbu parādīšanos.

Dienas sejas krēms sausai ādai

Labākais dienas sejas krēms sausai ādai ir tas, kas nodrošina nepieciešamo mitrināšanu, stiprina ādas aizsargbarjeru un nodrošina to ar nepieciešamajām barības vielām. Dienas krēms sausai ādai novērš sausuma, izstiepšanās sajūtu, šie produkti bieži satur hialuronskābi, dažādus vitamīnus, mandeļu un citas vērtīgas eļļas.

Dienas sejas krēms jutīgai ādai 

Krēms jutīgai sejas ādai novērš ādas kairinājumus, apsārtumu, niezi vai citas nepatīkamas sajūtas, piemērots ādai, kurai ir nosliece uz kuperozi. Dienas krēmi jutīgai ādai parasti tiek veidoti bez mākslīgām krāsvielām, smaržvielām un citiem ādas kairinātājiem, tajos esošās sastāvdaļas efektīvi cīnās ar ādas kairinājumu, nodrošina ilgstošu komfortu.

Dienas sejas krēms taukainai un jauktai ādai

Ja jums ir problemātiska sejas āda, kas pastāvīgi cīnās ar sejas spīdumu un pūtītēm, tad jūsu ādai vispiemērotākais būtu dienas sejas krēms taukainai un jauktai ādai. Šo krēmu sastāvdaļas samazina sebuma sekrēciju, novērš ādas iekaisumu un pūtītes, nomierina ādas kairinājumus un mitrina sausas sejas zonas. Dienas sejas krēmi taukainai un jauktai ādai atdzīvina ādu, ļauj baudīt matētu efektu un vizuāli samazinātas sejas poras.

Dienas sejas krēms nobriedušai ādai

Sejas āda katru dienu tiek pakļauta dažādiem negatīviem vides faktoriem, kā rezultātā laika gaitā tiek zaudēts tās mirdzums,, elastība un tvirtums. Dienas sejas krēms nobriedušai ādai stiprina ādas aizsargfunkcijas un atjauno tās vitalitāti. Atjaunojošs dienas krēms, nostiprinošs dienas krēms vai pretgrumbu dienas krēms - visi šie krēmi ir paredzēti, lai dienas laikā koptu  nobriedušu sejas ādu. Dienas krēmus nobriedušai ādai bieži papildina C, E vitamīns, gliemežu gļotu ekstrakts, hialuronskābe un citas aktīvās sastāvdaļas.

Jā. Pat ja diena ir vēsa vai mākoņaina, kaitīgie saules stari tomēr iekļūst mākoņos un negatīvi ietekmē mūsu sejas ādu. Tāpēc gan ziemā, gan vasarā ieteicams lietot sejas krēmus ar SPF, kas aizsargā sejas ādu no UV staru kaitīgās iedarbības. 

Save24.lv plašajā produktu klāstā atradīsiet Clarins, Clinique, Esteé Lauder, Juvena, Loreal, Nivea, Payot, Shiseido un citu zīmolu dienas sejas krēmus, kas  ļauj izvēlēties sejas kopšanas līdzekli, kas vislabāk atbilst tieši jūsu vajadzībām.

Pēc izvēles, bet gan dienas, gan nakts krēms veic dažādas funkcijas. Dienas krēms galvenokārt ir paredzēts, lai pasargātu ādu no kaitīgiem vides faktoriem, UV stariem un stresa un dienas laikā sniegtu ādai nepieciešamo kopšanu, savukārt nakts krēms palīdz atjaunot nogurušo ādu pēc garas dienas un veicina tās dabīgos atjaunošanās procesus. Tādēļ dienas krēma lietošana dienas laikā un nakts krēma lietošana naktī nodrošina visaptverošu ādas kopšanu. Protams, ja nevēlaties izmantot vairākus sejas kopšanas līdzekļus, Save24.lv interneta veikalā ir daudz sejas krēmu, kurus var lietot gan no rīta, gan vakarā.