Markas Pastāv 1406 zīmolu

lapā
Rādīt 937 - 972 of 1406 vienības
  • Muelhens

    Muelhens ir bijušais mātes uzņēmums, kas pārstāv zīmolus 4711 un Tosca. Uzņēmums 4711 tika pārdots Mäurer & Wirtz 2006. gadā.

  • Mustang

    Mustang aromāti palīdzēs uzsvērt pārdrošību, aizrautību un drosmi. Smaržas Mustang spēj radīt bezgalīgas enerģijas piepildītu atmosfēru, kas nepieciešama katram vīrietim.Mustang smaržas ļaus izcelt nepārspējamo gaumi,  būt stilīgam un parādīt citiem lielisku savu neatvairamību. Izmantojot ilgstošu pievilcīgu aromātu, tā valkatājs varēs efektīvi uzsvērt savu pievilcību un dabisko šarmu. 

  • My.Organics

    MY.ORGANICS ir bioloģisks, videi draudzīgs zīmols, kas aizraujas ar ilgtspējību un cieņu pret dabu.

    Visi zīmola matu un ādas kopšanas līdzekļi ir videi draudzīgi, pildīti ar sertificētām organiskām sastāvdaļām, un ekoloģiski ilgtspējīgā iepakojumā, kad vien iespējams.

    Katrs MY.ORGANICS produkts satur augstu koncentrāciju tīru ēterisko eļļu, kas ekstrahētas, izmantojot tradicionālākos un senākos savākšanas paņēmienus.

    Visas MY.ORGANICS līnijas satur ekskluzīvus produktus, kas izgatavoti no sastāvdaļām, kas sertificētas un audzētas, izmantojot bioloģiskās un biodinamiskās lauksaimniecības metodes.

  • Myrurgia

    Myrurgia ir slavens Spānijas zīmols, kas ražo sejas un ķermeņa kopšanas produktus, dekoratīvo kosmētiku un luksusa klases smaržas. 

  • NafNaf

    Patriks un Žerārs Parienti nodibināja NafNaf 1973. gadā Parīzē, Francijā. Viņu mērķis bija izstrādāt gatavas apģērbu kolekcijas, kuras pārdotu par pieņemamām cenām. 80. gadu krāsainās un nepretenciozās kolekcijas kļuva par zīmola preču zīmi.

  • Nasomatto

    Neviens vāciņš netiek atkārtots, tāpēc katrs aromāts ir ekskluzīvs savā veidā. Ņemot vērā to, ka Nasomatto smaržu nams izmanto retus un vērtīgus komponentus gan smaržu radīšanai, gan to dekorēšanai, tie tiek piedāvāti par daudziem pienemamu cenu. Galtieri radīja smaržas, kas iekaroja pasauli ar savu mistisko, gandrīz maģisko, reibinošo un nekaunīgo skanējumu. Parfimērija Nasomatto tiek ražota tikai augstā koncentrācijā, kā dēļ tai ir lieliska izturība. Kritiķi zīmola darbus sauc par parfimērijas virsotni, jo tas tika izveidots bez ierobežojumiem un ietvariem, piemērots īstam šedevram.

  • Natura Estonica Bio

    NATURA ESTONICA BIO kosmētika ir veidota, izmantojot enerģiju un spēku apveltītus augus, kas satur nepieciešamos vitamīnus un mikroelementus, lai mati un āda izskatītos un justos vislabāk.

    Visi NATURA ESTONICA BIO produkti satur dabīgus un sertificētus organiskos ekstraktus un eļļas — bez minerāleļļām, bez SLS/SLES un bez parabēniem. Plašs šampūnu, kondicionieru un matu masku klāsts — izvēlieties savam matu tipam piemērotāko kopšanu.

  • Natura Siberica

     Sibīrija ir unikāls Krievijas reģions, kur savvaļas gadsimtiem ilgi nav mainījusies. Lai izdzīvotu tik skarbos klimatiskajos apstākļos, Sibīrijas augi sintezē aizsargājošās aktīvās vielas un tām piemīt spēcīgas antioksidanta īpašības. Mūsdienās uzņēmums Natura Siberica izmanto šīs apbrīnojamās Sibīrijas augu īpašības, lai nodotu visu savu spēku un saglabātu ādas un matu jaunību un skaistumu.

  • Nautica

    Nautica aromāti ir paredzēti aktīviem un mērķtiecīgiem cilvēkiem, kuri katru dienu meklē piedzīvojumus, nebaidās no grūtībām un ir gatavi iekarot plašumus. Nautica aromāti palīdzēs uzsvērt īpašnieka neatkarību un nebeidzamo brīvību, vēlmi sajust katru mirkli, piedzīvojuma garu un dzīves mīlestību. Smaržas no slavenā modes nama var droši saukt par mākslas darbu, ņemot vērā faktu, ka, veidojot katru aromātu, tika izmantota individuāla profesionāla pieeja. Nautica kompozīciju sastāvdaļas ir rūpīgi atlasītas. 

  • Neutrogena

    Neutrogena speciālistiem izdevās nākt klajā ar īpašu šādu produktu sastāvu, pateicoties kuriem viņi pārvērtās par īstu “pirmo palīdzību” jutīgai, sausai un novecojošai ādai. Šobrīd Neutrogena zīmola kosmētikas līdzekļu klāstā ir vairākas produktu līnijas, kas paredzētas maigai ķermeņa, roku, pēdu un lūpu kopšanai, kā arī daudzi anti-novecošanās, barojoši un mitrinoši produkti. Tajā pašā laikā viņu skaits pastāvīgi palielinās: katru gadu šī zīmola fani var iepazīties ar jaunām  Neutrogena kosmētikas sniegtajām iespējām. 

    Save24.lv interneta veikala katalogā atradīsiet plašu Neutrogena produktu klāstu visai ģimenei par ļoti labām cenām un ātru piegādi līdz pat Jūsu namdurvīm.

  • Nicki Minaj

    Nicki Minaj ir jauns smaržu zīmols.  Katra aromāta pudele ir unikāla un raksturo Nicki Minaj stilu.

    Pēc filmas Pink Friday iznākšanas Apvienotajā Karalistē Minaj 4. martā prezentēja četrus pudeļu dizainus, kas tika radīti līdzīgos stilos tiem, ko valkāja pati Nikija Mināža. šos stilus sauc Couture By Minaj, un tie tiek pārdoti tikai Selfridges, Apvienotajā Karalistē. Runājot par tērpa ekskluzīvo prezentāciju, Minajs sacīja: “Kutūras dēļ dizaineri tieši iedvesmoja manus tērpus, tāpēc šie ir daži mirkļi, kas raksturo pudeles: tumšs un seksīgs mirklis, jautrs un rozā mirklis un vēl vairāk pasaku un fantāzijas mirklis. Tie visi parāda manu personību: man patīk bieži mainīt matu krāsu, apģērbu, kosmētiku. ”

  • Nicolai Parfumeur Créateur

    Patricia de Nicilai ir slavenā parfimēra Jeano Paulo Guerlaino meita. Viņa uzauga smaržu pasaulē un kļuva par īstu mākslinieci. Pēc parfimēra apmācības viņa sākotnēji strādāja prestižā starptautiskā parfimērijas komandā slavenā zīmolā, bet 1989. gadā kopā ar savu vīru Jean-Louis Michau viņa nodibināja Les Parfums de Nicolai. Viņai patīk dabiskas, bet arī neparastas esences, viņa sintezē un izbauda būt brīvai no smaržu nozares cenu un mārketinga ierobežojumiem. Viņas darbu raksturo augsts tīru dabisko esenču procentuālais daudzums, drosmīgas kombinācijas un intensīvas koncentrācijas. Patricia de Nicolai aromātu līnija aizsākās ar nu jau leģendāro vīriešu aromātu NEW YORK.

    Nicolai Parfumeur Créateur šodien ir viens no retajiem smaržu namiem ar patiesām smaržu tradīcijām. Viss Nicolai process, sākot no Patricia de Nicolai  radītā personīgā aromāta līdz ražošanai un izplatīšanai savos veikalos, kā arī starptautiskajai izplatīšanai no viena avota, tiek veikts vai pārvaldīts tikai uzņēmuma iekšienē. Viņas klasikas - Ņujorka, Sacrebleu, Eau d`Été un Number One, par kurām Patricia  1989. gadā tika apbalvota ar Mouillette d'Or nozīmīgo smaržu balvu - tagad ir zināmas visā pasaulē.

Rādīt 937 - 972 of 1406 vienības