Markas Pastāv 1410 zīmolu

lapā
Rādīt 1009 - 1044 of 1410 vienības
  • Olivia Garden

    Olivia Garden ir matu kopšanas līdzekļu, ķemmju un suku ražotājs. Uzņēmumu 1967. gadā dibināja Jean & Micheline Rennette. Šī zīmola mērķis ir nodrošināt frizieriem augstas kvalitātes, novatoriskus, stilīgus matu kopšanas produktus un veidošanas instrumentus. Šodien Olivia Garden ir tirgus līderis, un šī zīmola produkti ir populāri salonos visā pasaulē.

  • Omerta

    Omerta produktu līnijas tiek veidotas klasiskā franču stilā ar tradicionālu akordu skanējumu, cenas ir mērenas un pieejamas lielākai daļai cilvēku. Dizains atšķiras dažādos stilistiskajos risinājumos, taču tas neiztiek bez īpašām firmas detaļām, piemēŗam, vīriešu kompozīcijās tās ir matētas, ģeometriskas formas pudelītes vai, tieši pretēji, caurspīdīgas pudeles ar dekoratīviem elementiem.

  • One Direction

    Zēnu grupa One Direction 2012. gadā uzsāka savu smaržu līniju. Puiši apmēram gadu strādāja pie sava pirmā aromāta, piesaistot darbam dažādus parfimērus un dizainerus. Pirmais zīmola "Our Moment" sastāvs pasauli ieraudzīja 2013. gadā un bija veltīts neskaitāmajiem grupas faniem. Viņas gaišais, rotaļīgais un neatkārtojamais raksturs prasmīgi atspoguļo koķetes brīvo stilu un vieglumu, kura ar drosmīgu un pārliecinātu gaitu iet pa dzīvi. 

    Arī Save24.lv virtuālajos plauktos atradīsiet sievišķīgās, gaišās un izteiksmīgās One Direction smaržas par patiesi lieliskām cenām un ar ātru piegādi līdz pat Jūsu namdurvīm!

  • One Of Those

    Arī Save24.lv virtuālajos plauktos varat atrast neatkārojamos One Of These aromātus, kas pavisam noteikti neatstās vienaldzīgu, akcentējot to nēsātāju personību un lielisko gaumi. To pudelītes ir ļoti askētiskas – bez liekām detaļām vai krāšņiem rotājumiem. Tāpat, nosaukumos atradīsiet interesantas piezīmes, kas atgādina organiskās ķīmijas savienojumus, tādējādi akcentējot aromātu savdabīgo rakturu.

  • Opalescence

    Opalescence ir līderis zobu balināšanas nozarē. Zobārsti visā pasaulē uzticas Opalescence, lai sniegtu saviem pacientiem pievilcīgu, baltus smaidu pēc iespējas drošāk un efektīvāk.

  • Organic Shop

    Organic Shop produkti ir izstrādāti, lai nodrošinātu maigu, dabas iedvesmotu aprūpi un unikālu sajūtu pieredzi ikreiz, kad tos lietojat. Organic Shop ādas un matu kopšanas līdzekļi liek justies labi, nomierina, un, kad trūkst enerģijas, tas dod možumu un možumu.

    Daudzi Organic Shop produkti ir sertificēti BDIH (viena no vecākajām un stingrākajām kosmētikas sertifikācijas iestādēm Eiropā) un novērtēti atbilstoši starptautiskajam COSMOS standartam. Tāpēc varat būt pārliecināti, ka izmantojat dabiskus un kvalitatīvus produktus, kas ir droši gan cilvēkiem, gan videi.

  • OrganiCup

    OrganiCup inovatīvais zīmols tika dibināts Dānijā 2012. gadā ar mērķi paplašināt atkārtoti lietojamo produktu kategoriju. Organicup zīmols paplašināja savu produktu klāstu, ņemot vērā produktus, kurus atkal un atkal izmantojam.

    Organicup zīmola radītāji pierādīja, ka mēnesreizes ir dabiska mūsu dzīves sastāvdaļa. Mēs nomainījām vienreizējās lietošanas produktus, kas kaitēja mūsu ķermenim un videi. Mēs pat izveidojām jaunus ikdienas ieradumus.

  • Organix

    Organix (OGX) zīmols smeļas iedvesmu no dabas. Viņu devīze: "Mēs esam skaisti, tīri un vienkārši" atspoguļojas produktu sastāvā. OGX matu kopšanas līdzekļi satur ne tikai laika pārbaudītas, bet arī tropu smaržas sastāvdaļas. Šis uzņēmums nekoncentrējas uz slavenām sejām un to ideālo izskatu. OGX mērķis ir likt jums un jūsu matiem izskatīties burvīgiem un pārsteidzošiem.

  • OROFLUIDO

    Ortofluido produktu efektivitāte ir balstīta uz eļļas spēka: Argana eļļa ir E vitamīna un neaizvietojamo aminoskābju avots matu kvalitātei. Argana eļļa piešķir matiem vieglumu, elastību, satriecošu maigumu. Linu sēklu eļļa, ko izmanto ēģiptieši, ebreji un feniķieši, piešķir matiem īpašu spīdumu; Rīsu eļļa novērš matu galu lūšanu, stiprina un mitrina matu šķiedras, piešķir spīdumu. MURMURU eļļa mitrina, atjauno, izlīdzina, piešķir apjomu.

    0 preces

  • Oscar de la Renta

    1977. gadā tika atvērts parfimērijas virziens. Tas iezīmē debijas austrumu ziedu aromātu sievietēm, kas nosaukts zīmola dibinātāja vārdā. Mūsdienās ir diezgan grūti iegādāties Oscar de la Renta aromātus, jo tie ir kļuvuši par īstu retumu – reta, ekskluzīva, iekārojuma vintage parfimērija. Oscar de la Renta aromātu kolekcija galvenokārt paredzēta sievietēm. Viena no slavenākajām Oscar de la Renta smaržām ir neatkārtojamā „Intrusion” – ļoti interesants aromāts, ar neparastu nošu kompozīciju un noslēpumainu raksturu, kas pavisam noteikti neatstās vienaldzīgu.

  • Otrivin

    0 preces

  • Paese

    Paese plašajā produktu klāstā atradīsiet gan kvalitatīvu dekoratīvo kosmētiku, gan arī kopjošo kosmētiku - viss Jūsu skaistumam un labsajūtai! 

  • Paloma Picasso

    Paloma Picasso aromātus raksturo neparasts stils, pārsteidzošas sastāvdaļu kombinācijas, elegance un piesātinājums, taču tās pavisam noteikti nav uzbāzīgas. Katrs aromāts ir kā Palomas spoguļattēls – spēcīgas, liktenīgas sievietes. Sajust Palomas Pikasso aromātus ir kā ienirt pārsteidzošā un aizraujošā pasaulē, kurā apvienojas laicīgā izsmalcinātībā, jutekliskums un elegance.

    Arī Save24.lv produktu klāstā varat atrast Paloma Picasso aromātus par ļoti labām cenām un ar ātru piegādi līdz pat Jūsu namdurvīm.

  • Pani Walewska

    Zīmola Pani Walewska nosaukums datēts ar 18. - 19. gadsimtu. poļu aristokrātes Marijas Valevskas vārdi, kura dzīvoja krustcelēs un iemīlēja Napoleonu Bonapartu. Lai gan Marija bija precējusies, viņu attiecībās 1810. gadā dzimis Aleksandra Floriana Džozefa dēls. Vētrainais Bonaparta un Marijas romāns ir apvīts ar daudziem noslēpumiem un leģendām. Līdz mūsdienām turpinās strīdi par to, vai grāfiene bija neuzticīga sieva un iemīlējusies sieviete, vai arī liela patriote. Stāsts par skaisto Mariju un Napoleonu vairākkārt iedvesmojis filmu veidotājus. 1937. gads Holivuda uzņēma filmu Pani Walewska, kurā galvenās lomas atveidoja tādas zvaigznes kā Grēta Garbo un Čārlzs Boijers.

Rādīt 1009 - 1044 of 1410 vienības