Ķermeņa krēmi

lapā
Rādīt 145 - 180 of 703 vienības
Rādīt 145 - 180 of 703 vienības

Vai jūsu āda ir sausa, raupja un zvīņaina? Vai varbūt jūs pamanījāt, ka tā zaudējusi stingrību? Ja vismaz viens no šiem apgalvojumiem atbilst Jums, tad pareizi izvēlēts ķermeņa krēms var palīdzēt intensīvi mitrināt ādu, atjaunot optimālu epidermas līdzsvaru un veselīgu izskatu. Ķermeņa krēmiem parasti ir bagātāka tekstūra nekā ķermeņa losjoniem, tāpēc tie efektīvi aizsargā ādu no dehidratācijas, stiprina ādas aizsargbarjeru, atjauno tās elastību, tvirtumu un maigumu, kā arī palīdz cīnīties ar celulītu.

Ķermeņa krēmi sausai ādai

Pat ja jums iepriekš nav bijušas ādas problēmas, vasaras prieki, piemēram, saule un peldēšanās ūdenī, ziemas aukstums un stiprs vējš vai citi vides faktori, var ātri padarīt jūsu ādu sausu. Rezultātā tā niez, rodas apsārtums un citas neērtības. Ķermeņa krēms sausai ādai ir līdzeklis, kas ātri un efektīvi mitrina ādu, aizsargā to no atkārtotas izžūšanas, nodrošina epidermu ar barības vielām un stiprina tās aizsargfunkcijas. Ja jūsu āda ir jutīga vai ļoti sausa, mitrinošs ķermeņa krēms, barojošs ķermeņa krēms vai atjaunojošs ķermeņa krēms sausai ādai palīdzēs atjaunot tās stāvokli.

Mitrinoši ķermeņa krēmi

Mitrinošs nomierinošs šķidrums, kas nav taukains, atjauno un baro ādu ar šī sviestu un aprikožu kauliņu eļļu. Tā sastāvdaļas atjauno epidermas hidrolipīdu barjeru, nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu un saglabā mitrumu tās iekšienē. Bieži vien mitrinošu ķermeņa krēmu var papildināt ar nomierinošām un barojošām sastāvdaļām, lai nodrošinātu pēc iespējas intensīvāku aprūpi.

Karbamīds, pazīstams arī kā urīnviela, intensīvi un dziļi mitrina, mīkstina  ādu. Ķermeņa krēms ar urīnvielu piesaista mitrumu un aiztur to ādas iekšienē, ļaujot izbaudīt atjaunotu, elastīgu un mīkstu ādu. Ja vēlaties atjaunot dehidrētu ādu, izvēloties, kurš mitrinošais ķermeņa krēms būtu vislabākais, tā sastāvā jāmeklē arī pienskābe, glicerīns, vērtīgi ekstrakti vai citas sastāvdaļas, kas mitrina un baro ādu.

Barojoši ķermeņa krēmi

Barojošais ķermeņa krēms nodrošina ādu ar vitamīniem, minerālvielām, taukskābēm un citām vielām, kas palīdz uzturēt optimālu ādas stāvokli, stiprina tās aizsargfunkcijas. Tāpēc barojošais ķermeņa krēms bieži tiek papildināts ar argana, mandeļu, saulespuķu, olīvu, kokosriekstu, avokado eļļām, keramīdiem, medu.

Ādu nostiprinošie ķermeņa krēmi

Elastīga un tvirta ķermeņa āda izskatās veselīga un dinamiska, tāpēc, nostiprinošs ķermeņa krēms var būt viens no efektīvajiem veidiem, kā uzlabot ādu. Tas paaugstina ādas tonusu, palēnina novecošanās procesu un palīdz atgūt jauneklīgu izskatu. Ķermeņa krēmi ar urīnvielu, hialuronskābi, kofeīnu, jūras aļģēm vai pikantu apelsīnu eļļu palīdz nostiprināt nokareno ādu, kas zaudējusi tvirtumu, piešķirot tai lielāku  elastību. Clarins, Shiseido, Kili · G, Ziaja vai citiem nostiprinošam ķermeņa krēmiem no Save24.lv ir efektīva iedarbība, tāpēc tie ļauj izbaudīt tonizētu, stingru ķermeņa ādu.

Anticelulīta ķermeņa krēmi

Āda, kas līdzinās apelsīna mizai vēderā vai augšstilbos, patiešām neizraisa patīkamas emocijas. Tomēr pareizi izvēlēts ķermeņa krēms pret celulītu palīdz cīnīties ar šo problēmu, jo tas nekavējoties veic vairākas funkcijas: mitrina, baro ādu, kā arī atjauno tās tvirtumu un elastību. Anticelulīta krēms ar rūpīgi izvēlētiem komponentiem uzlabo asinsriti un ādas vispārējo stāvokli, padarot ādu tvirtāku un gludāku. Plašais anticelulīta ķermeņa produktu klāsts, kas pieejams vietnē Save24.lv, ļaus jums izvēlēties, kurš būtu labākais pretcelulīta krēms jūsu ādai. Tomēr, izvēloties, vienmēr jāatzīmē, ka pretcelulīta krēms tiek papildināts ar kofeīnu, retinolu, vitamīnu kompleksu, rūgto apelsīnu, rozmarīna eļļām vai citām sastāvdaļām, kas uzlabo asinsriti, atjauno un nostiprina ādu.

Protams. Ķermeņa krēmi, kas atkārto Elizabeth Arden Green Tea,  Carolina Herrera Good Girl, Dolce & Gabbana Light Blue vai citu smaržu notis, katru dienu sniedz patīkamu maņu pieredzi, un, lietojot tos kopā ar vienas un tās pašas līnijas smaržām, varēsiet pārliecināties,  ka jūsu iecienītākais aromāts paliek uz ķermeņa vēl ilgāk. 

Ar vecumu āda sāk izžūt, zaudē tvirtumu un elastību, tāpēc, lai saglabātu ādas jaunību, ir nepieciešams to kopt. Clarins atjaunojošais, nostiprinošais ķermeņa krēms, Collistar atjaunojošais ķermeņa krēms un citi atjaunojoši, ādu paceloši, nostiprinoši un intensīvi mitrinoši ķermeņa krēmi ir lieliski piemēroti nobriedušas ķermeņa ādas kopšanai.

Jā. Jutīga āda bieži tiek stipri dehidrēta, un tās aizsargfunkcijas ir novājinātas, tā spēcīgāk reaģē uz temperatūras vai vides faktoru izmaiņām un ātri kļūst kairināta. Bieži ķermeņa krēms jutīgai ādai tiek papildināts ar nomierinošām sastāvdaļām, lai stiprinātu ādas aizsargbarjeru. Vietnē Save24.lv jūs atradīsit Bioderma, Embryolisse, Natura Siberica un citu zīmolu ķermeņa krēmus jutīgai ādai.