Ķermeņa skrubji / dubļi

lapā
Rādīt 109 - 144 of 355 vienības
Rādīt 109 - 144 of 355 vienības

Mūsu āda atjaunojas visu mūžu, bet gadu gaitā šis process pamazām palēninās. Tāpēc gadiem ejot mēs varam pamanīt, ka āda kļūst pelēcīga, zaudē elastību, kļūst raupja, jutīga un niezoša. Piesārņots gaiss, kaitīgie vides faktori un oksidatīvais stress tikai vēl vairāk bojā ādu, tāpēc tā nokarājas, parādās pirmās novecošanās pazīmes. Dažādi ķermeņa kopšanas līdzekļi, no kuriem viens ir ķermeņa skrubis, var palīdzēt atjaunot ādas tvirtumu, maigumu un dinamisko izskatu.

Ķermeņa skrubi efektīvi noņem atmirušo epidermas slāni un citus uz ādas virsmas uzkrātos piemaisījumus, uzlabo mikrocirkulāciju un stimulē šūnu reģenerācijas procesus, tāpēc pēc katras skrubēšanas reizes āda kļūst gluda un maiga, iegūst vairāk vitalitātes un dabiska mirdzuma. Ķermeņa skrubji, kuru izvēle e-veikalā Save24.lv ir ļoti plaša, tiek papildināti ne tikai ar attīrošām daļiņām, bet arī ar komponentiem, kas efektīvi mitrina, baro un stiprina epidermas aizsargfunkcijas. Dažādi ķermeņa skrubji, kas satur cukura un / vai sāls kristālus, jūraszāles, medu, vērtīgus ekstraktus, augu un ēteriskās eļļas, ļauj baudīt maigu, elastīgu un atjaunotu ādu.

Ķermeņa skrubji ar cukuru

Cukura granulas, ko bieži izmanto skrubjos, diezgan ātri izšķīst ūdenī, tāpēc tās maigi, bet efektīvi noņem atmirušās ādas šūnas, piešķirot ādai gludumu un dabisku mirdzumu. Ar cukuru papildināts ķermeņa skrubis ne tikai lieliski atbrīvo no atmirušajām ādās šūnām, bet arī nodrošina optimālu ādas mitrināšanu un pasargā to no dehidratācijas 

Ķermeņa skrubji ar sāli

Ķermeņa skrubjiem, kas satur sāļus, ir ne tikai efektīva pīlinga iedarbība, bet tie arī dziļi attīra poras, noņem putekļus, dažādus netīrumus un toksīnus. Ķermeņa skrubji, kas papildināti ar sāli, uzlabo asinsriti, stimulē ādas atjaunošanos un stiprina tās aizsargfunkcijas. Ķermeņa skrubji ar jūras sāli, kas ir bagāti ar vērtīgām minerālvielām, ir viens no šāda veida skrubjiem. Jūras sāls lieliski noņem atmirušās ādas šūnas, piešķir ādai īpašu gludumu, stiprina un savelk to. Ja tieši šis skrubis ir jūsu vēlmju sarakstā, mūsu veikalā atradīsit vairāk nekā vienu iespējamo variantu, piemēram, atjaunojošu ķermeņa skrubi Collistar vai ķermeņa skrubi Sefira.

Ķermeņa skrubji ar kafiju

Ķermeņa skrubis ar kafiju un tajā esošo kofeīnu uzlabo asinsriti, piešķir ādai lielāku tvirtumu, gludumu un elastību, kā arī palīdz cīnīties ar celulītu. Ķermeņa skrubji, kas papildināti ar kafijas pupiņu eļļu vai ekstraktu, arī izgaismo ādu, tiem ir nomierinoša iedarbība un samazinās iekaisums, tāpēc pēc katras procedūras āda kļūst gluda, maiga un pasargāta no kairinājuma. Nacomi ķermeņa skrubis ar kafiju vai dažādi Ziaja ķermeņa skrubi - tie ir tikai daži produkti ar kafiju vai kofeīnu, kurus varat atrast Save24.lv klāstā.

Ķermeņa skrubji ar kokosriekstu eļļu

Ķermeņa skrubis ar kokosriekstu eļļu intensīvi mitrina, baro un mīkstina ādu, piešķirot tai īpašu maigumu un gludumu. Kokosriekstu eļļa, pazīstama arī kā kokosriekstu sviests, ir bagāta ar taukskābēm un vitamīniem, tādējādi nodrošinot dehidrētu ādu ar nepieciešamajām uzturvielām un nodrošinot ilgstošu mitrinošu efektu. Ķermeņa skrubji ar kokosriekstu eļļu stiprina ādas aizsargbarjeru, mazina ādas kairinājumu, stimulē kolagēna ražošanu, palielina ādas elastību un mīkstina to.

Ķermeņa skrubji ar skābēm

Cilvēkiem ar jutīgu vai problemātisku ādu labākais ķermeņa skrubis var būt tāds, kas satur salicilskābi, glikolu vai citas skābes. Šīs aktīvās sastāvdaļas maigi attīra poras, regulē sebuma sekrēciju un efektīvi noņem atmirušo epidermas slāni, bet tām nav abrazīvas iedarbības - tie vienkārši "izšķīdina" atmirušās šūnas.

Ķermeņa skrubi, kas satur sastāvdaļas ar antioksidantu īpašībām, aizsargā ādu no saules gaismas kaitīgās ietekmes, gaisa piesārņojuma un neitralizē brīvos radikāļus, kas vājina ādas aizsargbarjeru un veicina ādas novecošanās procesus. Visizplatītākie antioksidantu avoti ir augu eļļas un ekstrakti, jo tajos ir daudz A, C, E vitamīna, selēna un citu mikroelementu.

Jā. Dabisks ķermeņa skrubis ir ķermeņa skrubis, kas ir bagāts ar dabīgām un organiskām sastāvdaļām. Virtuālajos Save24.lv plauktos esošie ķermeņa skrubi Nacomi vai Organic Shop ir papildināti ar dabīgām un ekoloģiskām sastāvdaļām, dažos no tiem dabiskās sastāvdaļas veido vairāk nekā 99 procentus. Šie dabiskie ķermeņa skrubji tiek veidoti bez parabēniem, silikoniem, sulfātiem (SLS, SLES), tāpēc tie nekaitē jūsu ādai un sniedz patīkamu pieredzi katras procedūras laikā.

Fermentu skrubis vai ķermeņa skrubis ar fermentiem ir produkts, kurā esošie augu enzīmi (fermenti) palīdz maigi noņemt atmirušo epidermas slāni un atjaunot ādas dabisko gludumu. Visbiežāk izmantotie ķermeņa skrubji ir papains (ferments, kas iegūts no papaijas) un bromelīns (ferments, kas iegūts no ananāsiem). DermoFuture sejas un ķermeņa skrubis ir viens no ķermeņa skrubjiem ar fermentiem Save24.lv diapazonā.