Alfaparf Semi di Lino Smooth izlīdzinošais kondicionieris

Alfaparf Semi di Lino Smooth izlīdzinošais kondicionieris Skatīt lielāku

Alfaparf Semi di Lino Smooth izlīdzinošais kondicionieris

Produkta ID: 45979
 4.8/5
Komentāri: 13
Prekės ID: 45979
Komentāri: 13

12,99 €

Produkta ID: 45979
 4.8/5
Komentāri: 13
Prekės ID: 45979
Komentāri: 13

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, atjaunošanai/barošanai, izlīdzinošs, nogludina, mīkstināšanai, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, krāsas saglabāšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, nepadara smagnējus, kopj, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš matu elektrizēšanos, padara matus vieglāk savaldāmus, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsargā matu galus no šķelšanās, mīkstinošs, pret lūšanu, pret lūšanu, atjauno vitalitāti
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Nepaklausīgiem matiem, Raupjiem, Nedzīviem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar antioksidantiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Glicerīnu, Ar kokosriekstu eļļu, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts), Bez Sulfātiem, Ar UV filtru, Piemērots vegāniem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Alfaparf Semi di Lino Smooth izlīdzinošs kondicionieris palīdz pieradināt nepaklausīgus matus, piešķir tiem mīkstumu un spīdumu.

Produkts ir izstrādāts, lai palīdzētu pareizi rūpēties par raupjiem, nevaldāmiem vai sprogainiem matiem. Rezultātā Alfaparf Smooth kondicionieris redzami pabaro katru matu šķipsnu un atjauno matu dzīvīgu izskatu. Rūpīgā matu kopšana, ko nodrošina šis produkts, ļauj baudīt dabiski gludus, spīdīgus un veselīgus matus.

Produkts efektīvi mitrina matus no iekšpuses un palīdz aizsargāt tos no apkārtējās vides negatīvās ietekmes. Rezultātā produkts neitralizē matu izkrišanu vai sprogošanos, ko izraisa atmosfēras mitrums un citi faktori. Tādā veidā Alfaparf Smooth kondicionieris saglabā matu dabisko gludumu, maigumu un elastību.

Produkts, ko raksturo bagātīga krēmveida tekstūra, ir papildināts ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, kas aizsargā matu dabisko skaistumu. Sastāvā esošais linsēklu ekstrakts piešķir matiem elastību, samazina lūšanu un šķelšanos. Kokosriekstu eļļa un citas aktīvās sastāvdaļas palīdz atjaunot matu dabiski gludo izskatu. Alfaparf Milano Semi di Lino Smooth kondicionieris ir arī bagāts ar antioksidantiem, kas aizsargā matu krāsu no izbalēšanas. Urban Defense Pro tehnoloģija palīdz novērst putekļu un piesārņojuma radītos bojājumus.

Alfaparf Semi di Lino Smoothing kondicionieris ar mīkstu ziedu aromātu kopj raupjus, sprogainus un viļņainus matus. Tāpēc šis produkts ātri un manāmi atjauno matu zīdaino gludumu un burvīgo gludumu.

Bez sulfātiem.

Piemērots vegāniem.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu visā matu garumā. Uzgaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

 

 

 

 

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, GLYCERYL STEARATE, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, QUATERNIUM-87, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HIBISCUS ESCULENTUS EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, POLYIMIDE-1, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINI

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu visā matu garumā. Uzgaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

13 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Natalja P. country flag 2024-01-30

ideāls nepaklausīgiem matiem

Elīza G. country flag 2023-09-12

iesaku, skaisti smaržo

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Elīza G. country flag 2022-10-11

Ļoti laba kvalitāte

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Kristina B. country flag 2024-01-20

Lieliski

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Alfaparf Semi di Lino Smooth izlīdzinošais kondicionieris

Alfaparf Semi di Lino Smooth izlīdzinošais kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.