Alterna Caviar Anti-Aging Styling Working Hairspray matu laka

Alterna Caviar Anti-Aging Styling Working Hairspray matu laka Skatīt lielāku

Alterna Caviar Anti-Aging Styling Working Hairspray matu laka

Produkta ID: 52010
Prekės ID: 52010

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

25,49 €

Produkta ID: 52010
Prekės ID: 52010

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 211 g., 439 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ieveidošanai/formēšanai, noturīga, ilgtermiņa ietekme, ūdensnoturīga, padara matus vieglāk savaldāmus, novērš matu elektrizēšanos, nepadara smagnējus, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mirdzumam, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Matu laka
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar kaviāru, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Pantenolu, Ar Glicerīnu, Ar pērlēm, Ar jūras sāli, Bez Parabēniem, Bez Sulfātiem, Bez Ftalātiem
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Alterna Caviar Anti-Aging Styling Working Hairspray matu laikai ir vidēja fiksācija un universāls pielietojums, kas ļauj viegli izveidot visdažādākās frizūras un dažādus tēlus.

Produkts izsmidzina īpaši smalku miglu, kas nenoslogo un nelīp pie matiem. Produkts ātri izžūst un ir viegli izķemmējams, ļaujot nepieciešamības gadījumā izlabot neprecizitātes. Ar šo līdzekli ir iespējams viegli veidot dažādas frizūras, kas noturēsies pat mitrā gaisā, un nebūs lipīguma vai cietības sajūtas pieskaroties, mati paliks elastīgi un lokani.

Matu laka Alterna Caviar Anti-Aging Styling Working Hairspray palīdz efektīvi kontrolēt nepaklausīgās un zvīņainās šķipsnas, kā arī nostiprina izveidoto frizūru, piešķir šķipsnām iekšējo spīdumu un pasargā no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes.

Nesatur parabēnus. Nesatur sulfātus. Nesatur ftalātus.

Lietošana: izsmidzināt laku no 25-30 cm. attāluma uz izveidotās frizūras un ļaut nožūt.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152a, Octylacrylamide/Acrylates/Butyla Minoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Water/Aqua/Eau, PPG-12 Dimethicone, Fragrance/Parfum, Phenyl Trimethicone, Cyclopentasiloxane, PEG/PPG 17/18 Dimethicone, Triethyl Citrate, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Glycerin, Caviar Extract, PPG-5-Ceteth-20, Panthenol, Hydrolyzed Pearl, Sea Salt/Maris Sal/Sel Marin, Phenoxyethanol, Ascorbic Acid, Superoxide Dismutase, Biotin, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Polysilicone-15, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Macrocystis Pyriferan (Kelp) Extract, Tocopherol, Butylene Glycol, Alaria Esculenta Extract, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Lysate Filtrate, Phospholipids.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izsmidzināt laku no 25-30 cm. attāluma uz izveidotās frizūras un ļaut nožūt.

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Uzrakstīt atsauksmi

Alterna Caviar Anti-Aging Styling Working Hairspray matu laka

Alterna Caviar Anti-Aging Styling Working Hairspray matu laka

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.