American Crew Men's Most Wanted Strong Hold komplekts vīriešiem (šampūns 250 ml. + sprejs 100 ml. + vasks 50 g. + balzams 7.4 ml.)

American Crew Men's Most Wanted Strong Hold komplekts vīriešiem (šampūns 250 ml. + sprejs 100 ml. + vasks 50 g. + balzams 7.4  ml.) Skatīt lielāku

American Crew Men's Most Wanted Strong Hold komplekts vīriešiem (šampūns 250 ml. + sprejs 100 ml. + vasks 50 g. + balzams 7.4 ml.)

Produkta ID: 53317
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 53317
Komentāri: 1

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

19,99 €

Produkta ID: 53317
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 53317
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Tīrīšanai, matu mazgāšanai, ieveidošanai/formēšanai, kopj, uztur ādu veselīgu, atsvaidzina, stiprināšanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, nomierinošs līdzeklis, mīkstinošs, samazina noguruma pazīmes, nodrošina elastību, nodrošina elastību, piešķir dabisku efektu, mirdzumam, apjomam, sniedz apjomu, apkaro novecošanās pazīmes, ar antibakteriālām īpašībām, ar aizsargājošu spf filtru, aizsardzībai pret sauli, pēc skūšanās
Produkta tips Šampūns, Izsmidzināms, Vasks, Balzams, Pēc skūšanās balzams
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem, Sejai, Galvas ādai
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Pantenolu, Ar dimetikonu, Ar rozmarīna ekstraktu, Ar bišu vasku, Ar Alantoīnu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar antioksidantiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām
SPF aizsardzības līmenis SPF15

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

American Crew Men's Most Wanted Strong Hold komplekts nodrošina visaptverošu matu un sejas kopšanu, kas ir ideāli piemērots jebkuram pašapzinīgam vīrietim. Komplektā esošie produkti atsvaidzina, stiprina matus, piešķir tiem vēlamo fiksāciju un mitrina, kā arī palīdz aizsargāt ādu no kairinājuma.

Komplektā ietilpst:

  • American Crew Daily Moisturizing ir ikdienas mitrinošs šampūns, kas efektīvi attīra un atsvaidzina, mīkstina matus un nomierina galvas ādu. Iekļautie pantenola, dimetikona, rozmarīna un timiāna ekstrakti efektīvi noņem netīrumus un nodrošina veselīgu matu, un galvas ādas stāvokli.
  • American Crew Alternator matu laka, kas nodrošina elastīgu fiksāciju, piešķir dabisku izskatu un veselīgu matu spīdumu.
  • American Crew Fiber spēcīgas noturības matu vasks, kas palīdz viegli izveidot sev vēlamo frizūru ar vēlamo tekstūru bez mākslīga matu spīduma. Produkts mīkstina, mitrina matus, nodrošina kondicionējošu efektu un palielina matu apjomu.
  • American Crew All-In-One Balm SPF15 ir balzams pēc skūšanās, kas mitrina, atsvaidzina un nomierina sakairinātu sejas ādu, novērš noguruma pazīmes un palīdz cīnīties ar ādas novecošanās procesu.

Komplektā: American Crew Daily Moisturizing ikdienas mitrinošs šampūns 250 ml., American Crew Alternator matu laka 100 ml., American Crew Fiber spēcīgas fiksācijas matu vasks 50 g. un American Crew All-In-One SPF15 pēc skūšanās balzams 7,4 ml.

Kā lietot šampūnu: ieberzēt nelielu daudzumu mitros matos, saputot un izskalot. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Kā lietot spreju: izsmidziniet produktu mitros vai sausos matos.

Kā lietot vasku: sasildiet nelielu vaska daudzumu starp plaukstām un vienmērīgi izklājiet uz mitriem vai sausiem matiem.

Kā lietot balzamu: iemasējiet nelielu produkta daudzumu pēc skūšanās uz vaigiem un kakla, pagaidiet, līdz tas iesūksies.

Komplekta iepakojuma dizains un komplekta sastāvdaļu iepakojums un piederumi (dušas želejas, losjoni utt.) tiek pastāvīgi atjaunināti un var atšķirties no attēlā redzamā.

Shampoo: Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isostearamide Mipa, Decyl Glucoside, Glyceryl Laurate, Lauryl Glucoside, Peg-150 Distearate, Peg- 12 Dimethicone, Panthenol, Styrene/Acrylates Copolymer, Menthol, Polyquaternium-39, Citric Acid, Propylene Glycol, Disodium Edta, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Parfum (Fragrance), Linalool, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate Spray: Alcohol Denat., Aqua (Water (Eau)), Peg-32, Alcohol, Peg-6, Dimethyl Acrylamide/Hydroxyethyl Acrylate/Methoxyethyl Acrylate Copolymer, Amp-Acrylates/C1-18 Alkyl Acrylate/C1-8 Alkyl Acrylamide Copolymer, Butylene Glycol, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol. Fiber: Water (Aqua), Lanolin Wax (Lanolin Cera), Cetearyl Alcohol (Source: Coconut), Pvp, Alcohol Denatured (Source: Grain), Tribehenin, Propylene Glycol, Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimelitate, Peg 8 Beeswax, Ceteareth 25 (Source: Coconut), Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Peg 40 Castor Oil (Source: Castor Beans), Acrylates/C10 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Tetrasodium Edta, Fragrance (Parfum), Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol, Caramel, Yellow 5 Lake (Ci 19140). Balm: Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Dicaprylyl Carbonate, Benzophenone-3, Glycerin, Octyldodecanol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Lauryl Glucoside, Sodium Polyacrylate, Panthenol, Potassium Cetyl Phosphate, Euglena Gracilis Extract, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Stearate, Silica, Bisabolol, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Limonene, Bacillus Ferment, Parfum (Fragrance), Polysorbate 20, Farnesol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol,1,2-Hexanediol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot šampūnu: ieberzēt nelielu daudzumu mitros matos, saputot un izskalot. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru. Kā lietot spreju: izsmidziniet produktu mitros vai sausos matos. Kā lietot vasku: sasildiet nelielu vaska daudzumu starp plaukstām un vienmērīgi izklājiet uz mitriem vai sausiem matiem. Kā lietot balzamu: iemasējiet nelielu produkta daudzumu pēc skūšanās uz vaigiem un kakla, pagaidiet, līdz tas iesūksies.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Balzams
Izsmidzināms
Šampūns
Pēc skūšanās balzams
1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Anna country flag 2023-12-13

Preces esmu pasūtījusi vairākas reizes un esmu apmierināta ar apkalpošanu un piegādi laikā. Un turpmāk izmantošu SAVE24.LT pakalpojumus! Paldies!

Uzrakstīt atsauksmi

American Crew Men's Most Wanted Strong Hold komplekts vīriešiem (šampūns 250 ml. + sprejs 100 ml. + vasks 50 g. + balzams 7.4  ml.)

American Crew Men's Most Wanted Strong Hold komplekts vīriešiem (šampūns 250 ml. + sprejs 100 ml. + vasks 50 g. + balzams 7.4 ml.)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.