Artego Rain Dance Color Shampoo šampūns krāsotiem matiem

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūns krāsotiem matiem Skatīt lielāku

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūns krāsotiem matiem

Produkta ID: 51766
Prekės ID: 51766

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

11,49 €

Produkta ID: 51766
Prekės ID: 51766

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, matu mazgāšanai, krāsas saglabāšanai, mitrināšanai, barošanai, stiprināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsargā matu galus no šķelšanās, atjaunošanai/barošanai, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, novērš sausuma sajūtu
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar argana eļļu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar zīda proteīnu, Ar sericīnu, Ar sojas proteīnu, Ar proteīniem, Ar Glicerīnu, Ar Hialuronskābi, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Šampūns Artego Rain Dance Color Shampoo krāsotiem matiem efektīvi noņem netīrumus, aizsargā matu krāsu no izbalēšanas un palīdz atjaunot šķipsnām optimālu maigumu un spīdumu.

Sastāvā esošajām dabīgajām sastāvdaļām piemīt izcilas barojošas un mitrinošas īpašības, tāpēc produkts ne tikai efektīvi attīra matus un galvas ādu, bet arī nodrošina rūpīgu kopšanu. Produkts ir papildināts ar organiskajām argana, japāņu kamēlijas un eļļas kamēlijas eļļām, tāpēc tas mitrina matus, apgādā tos ar nepieciešamajām barības vielām, kā arī atjauno šķipsnām dabisko maigumu un spīdumu. Sastāvā esošais kvinoja organiskais ekstrakts apgādā matus ar aminoskābēm un citām uzturvielām, stiprina un pasargā tos no bojājumiem, kā arī ļauj ilgāk izbaudīt intensīvo matu krāsu. Zīda proteīni aizsargā matus no mitruma zuduma un piešķir tiem apburošu spīdumu, sojas proteīni un sericīns stiprina matus, bet glicerīns un hialuronskābe nodrošina intensīvu mitrināšanu.

Labākam rezultātam šampūnu ieteicams lietot kopā ar Artego Rain Dance Color Conditioner kondicionieri krāsotiem matiem.

Tikai profesionālai lietošanai.

Lietošana: iemasējiet nelielu produkta daudzumu mitros matos, pēc tam rūpīgi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Betaine, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Decyl Glucoside, Cocamidopropylamine Oxide, Lauryl Glucoside, Acrylates Copolymer, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Peg-12 Dimethicone, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Dimethicone, Hydrolyzed Quinoa, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Sodium Arganamphoacetate, Camellia Oleifera Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Oil, Peg/Ppg-120/10 Trimethylpropane Trioleate, Hydrolyzed Sericin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxyethylcellulose, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hexyl Cinnamal, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium Edta, Linalool, Limonene, Ci 19140.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet nelielu produkta daudzumu mitros matos, pēc tam rūpīgi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūns krāsotiem matiem

Artego Rain Dance Color Shampoo šampūns krāsotiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.