Artego Rain Dance Hydra Conditioner mitrinošs matu kondicionieris

Artego Rain Dance Hydra Conditioner mitrinošs matu kondicionieris Skatīt lielāku

Artego Rain Dance Hydra Conditioner mitrinošs matu kondicionieris

Produkta ID: 51774
Prekės ID: 51774

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

11,49 €

Produkta ID: 51774
Prekės ID: 51774

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, barošanai, kopj, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, mīkstinošs, novērš sausuma sajūtu, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Sausiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar argana eļļu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar zīda proteīnu, Ar sericīnu, Ar sojas proteīnu, Ar Vitamīniem, Ar Hialuronskābi, Ar Glicerīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts), Bez Parabēniem, Ar japāņu kamēliju
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Artego Rain Dance Hydra Conditioner matu kondicionieris intensīvi baro matus un pasargā tos no izžūšanas, ļaujot izbaudīt maigās un dabiski spīdīgās šķipsnas.

Produkta krēmveida tekstūra ļauj produktu vienmērīgi un precīzi sadalīt mtu garumā, nodrošinot maksimālu rezultātu. Satur argana, kamēlijas un japāņu eļļas, kas mitrina un baro matus, piešķirot tiem izcilu mīkstumu un gludumu. Tāpat produkts ir papildināts ar zīda proteīniem un kastaņu ekstraktu, kas efektīvi atjauno, stiprina un aizsargā matus no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, atjaunojot tiem iekšējo spīdumu un veselīgu izskatu. E vitamīns aizsargā matus no oksidatīviem bojājumiem, savukārt hialuronskābe novērš matu izžūšanu, nodrošinot to vitalitāti un elastību.

Lai iegūtu labākos rezultātus, ieteicams kondicionieri lietot kopā ar Artego Rain Dance Hydra Shampoo matu šampūnu.

Tikai profesionālai lietošanai.

Bez SLS. Nesatur parabēnus.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu kondicioniera visā izmazgāto matu garumā, pagaidiet 2-3 minūtes un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Chloride, Decyl Oleate, Glycol Stearate Se, Ppg-3 Caprylyl Ether, Hydrolyzed Chestnut Extract, Cetrimonium Chloride, Parfum, Camellia Japonica Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Dimethiconol, Argania Spinosa Oil, Hydrolyzed Sericin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Oil, Glycerin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxyethylcellulose, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Tetrasodium Edta, Hexyl Cinnamal, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Ci 19140, Ci 42051

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu kondicioniera visā izmazgāto matu garumā, pagaidiet 2-3 minūtes un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

Artego Rain Dance Hydra Conditioner mitrinošs matu kondicionieris

Artego Rain Dance Hydra Conditioner mitrinošs matu kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.