Artego Rain Dance Hydra Shampoo mitrinošs matu šampūns

Artego Rain Dance Hydra Shampoo mitrinošs matu šampūns Skatīt lielāku

Artego Rain Dance Hydra Shampoo mitrinošs matu šampūns

Produkta ID: 51780
Prekės ID: 51780

13,49 €

Produkta ID: 51780
Prekės ID: 51780

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, mitrināšanai, kopj, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atjauno vitalitāti, nomierinošs līdzeklis, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, barošanai, stiprināšanai, nodrošina elastību, atjaunojošs
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Sausiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar argana eļļu, Ar zīda proteīnu, Ar sojas proteīnu, Ar proteīniem, Ar Hialuronskābi, Ar Glicerīnu, Ar Pantenolu, Ar sericīnu, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Artego Rain Dance Hydra Shampoo - mitrinošais matu šampūns efektīvi attīra un nodrošina optimālu mitruma līmeni matu iekšienē, padarot šķipsnas mīkstas, dzīvības pilnas un ar dabīgu spīdumu.

Līdzeklis ir papildināts ar vērtīgām eļļām, ekstraktiem un citiem dabīgiem komponentiem, kas nodrošina pareizu matu un galvas ādas kopšanu. Argana eļļa intensīvi mitrina matus, nomierina ādu un pasargā to no iespējamiem bojājumiem, savukārt eļļas un japāņu kamēlijas, kā arī kastaņu ekstrakta klātbūtne baro, stiprina matus un piešķir tiem izcilu mīkstumu.

Zīda proteīni apvij matu virsmu ar neredzamu aizsargplēvi, kas neļauj mitrumam iztvaikot, padarot matus gludus un elastīgus. Produkts ir papildināts arī ar hialuronskābi, kas spēj piesaistīt un noturēt matos lielu daudzumu ūdens, pantenolu, glicerīnu un citām vielām, kas atgriež matiem veselīgu un dzīvīgu izskatu.

Lai iegūtu labākos rezultātus, ieteicams lietot šampūnu kopā ar Artego Rain Dance Hydra Conditioner.

Tikai profesionālai lietošanai.

Lietošana: iemasējiet nelielu produkta daudzumu mitros matos, pēc tam rūpīgi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, Sodium Chloride, Coco-Betaine, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Erythritol, Coco-Glucoside, Polyquaternium-70, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycol Distearate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Peg-150 Distearate, Parfum, Panthenol, Peg/Ppg-120/10 Trimethylpropane Trioleate, Sodium Arganamphoacetate, Camellia Japonica Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Hydrolyzed Sericin, Sodium Pca, Sodium Lactate, Arginine, Dicaprylyl Carbonate, Aspartic Acid, Pca, Cocos Nucifera Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Glycine, Alanine, Cymbopogon Flexuosus Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxyethylcellulose, Zinc Gluconate, Rosa Canina Fruit Extract, Voacanga Africana Seed Extract, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Edta, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Ci 19140, Ci 42051

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Tikai profesionālai lietošanai. Lietošana: iemasējiet nelielu produkta daudzumu mitros matos, pēc tam rūpīgi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Artego Rain Dance Hydra Shampoo mitrinošs matu šampūns

Artego Rain Dance Hydra Shampoo mitrinošs matu šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.