Batiste Luxe sausais šampūns 200 ml.

Batiste Luxe sausais šampūns 200 ml. Skatīt lielāku

Batiste Luxe sausais šampūns 200 ml.

Produkta ID: 28999
Prekės ID: 28999

4,49 €

Produkta ID: 28999
Prekės ID: 28999

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Attīra, atsvaidzina, neitralizē nepatīkamu aromātu, noņem lieko sebuma daudzumu, atjauno vitalitāti
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ķermeņa zona Matiem
Augšējās notis Jasmīns, Koksne, Melnā šokolāde
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Batiste Luxe sausais šampūns radīts, iedvesmojoties no vintage elegances – tajā apvienotas reibinoši ziedošas jasmīnu notis ar koksnes un zemeņu šokolādes akordiem, radot aromāta buķeti, kas pavisam noteikti neatstās vienaldzīgu. Luxe sausias šampūns sniegs patīkamu atsvaizinājumu jau pēc pirmā pieskāriena matiem!

Batiste Luxe sausais šampūns sniedz tūlītēju atsvaidzinājumu un papildus apjomu dienās, kad nevēlaties mazgāt matus, bet lūkojaties pēc papildus atsvaidzinājuma un tēla akcenta.

Lietošana:

Pirms lietošanas sakratīt – jo kārtīgak, jo labāk! Tas ir galvenais priekšnosacījums, lai izvairītos no baltiem nosēdumiem.

Sadali matus daļās, turot pudelīti aptuveni 20 cm attālumā, izsmidzini matu saknēs. Dozē daudzumu pēc vajadzības. P.S Neaizmirsti matu aizmugurējo daļu.

Ar pirkstu galiņiem iemasē sauso šampūnu matos. Atstāj uz pāris minūtēm. Tad izķemmē, uzkasi, ieveido un baudi lielisko rezultātu!

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Pirms lietošanas sakratīt! Sadali matus daļās, turot pudelīti aptuveni 20 cm attālumā, izsmidzini matu saknēs. Dozē daudzumu pēc vajadzības. Ar pirkstu galiņiem iemasē sauso šampūnu matos. Atstāj uz pāris minūtēm. Tad izķemmē, uzkasi, ieveido un baudi lielisko rezultātu!

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Batiste Luxe sausais šampūns 200 ml.

Batiste Luxe sausais šampūns 200 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.