BIODERMA Node Antidandruff Intense šampūns pret blaugznām 125 ml.

BIODERMA Node Antidandruff Intense šampūns pret blaugznām 125 ml. Skatīt lielāku

BIODERMA Node Antidandruff Intense šampūns pret blaugznām 125 ml.

Produkta ID: 12495
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 12495
Komentāri: 3

16,99 €

Produkta ID: 12495
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 12495
Komentāri: 3

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 125 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pret blaugznām, tīrīšanai, matu mazgāšanai, nomierinošs līdzeklis, kopj, regulē sebuma sekrēciju, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjauno vitalitāti, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uztur ādu veselīgu, samazina jutīgumu, samazina niezi, samazina ādas lobīšanos, novērš sausuma sajūtu, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atsvaidzina, atjaunošanai/barošanai, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus, ilgtermiņa ietekme
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Taukainiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Sausai ādai, Zvīņainai ādai, Jutīgai ādai, Sakairinātai ādai, Apsārtušai ādai, Problemātiskai ādai
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Salicilskābi, Ar Cinka piritionu, Ar Cinku, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar ksilītu, Ar augļu skābēm, Ar vērtīgām skābēm, Ar BHA skābēm

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bioderma Node produkti ir paredzēti cilvēkiem ar jutīgu, zvīņojošu un bojātu galvas ādu. Visiem Bioderma Node produktiem ir augsts tolerances līmenis, tie attīra, atsvaidzina un atjauno galvas ādu, un piešķir matiem veselīgu spīdumu.

Bioderma Node Anti Dandruff Intense šampūns efektīvi attīra matus un galvas ādu, iznīcina blaugznas un iedarbojas nomierinoši, tāpēc ilgstoši mazina nepatīkamās sausuma sajūtas un niezi.

Produkts ar krēmīgu tekstūru palīdz efektīvi samazināt galvas ādas lobīšanos, jo cīnās ar to rašanās cēloņiem. Ekskluzīvā produkta formula ir papildināta ar unikālu "DSactiv" kompleksu, kas garantē dubultu efektu: tas ne tikai atjauno optimālo ādas stāvokli, bet arī aptur blaugznu atkārtotu parādīšanos, kavē mikroorganismu darbību, kas izraisa blaugznas un regulē tauku dziedzeru darbību. Sastāvā esošajām sastāvdaļām ir intensīva nomierinoša iedarbība, tāpēc Bioderma Node šampūns ātri mazina ādas niezi, bet dabīgais "DAF" komplekss paaugstina galvas ādas izturību pret kaitīgiem vides faktoriem.

Bioderma Node DS+ Anti Dandruff Intense matu šampūns attīra matus, nomāc blaugznu izskatu un ļauj baudīt mīkstus, veselīgi spīdīgus un viegli ķemmējamus matus.

Galvenās produkta īpašības:

  • rūpīgi attīra,
  • palīdz cīnīties ar blaugznām,
  • nomierina apsārtumu,
  • mazina niezi,
  • normalizē tauku dziedzeru darbību,
  • ir ilgstoša iedarbība.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, saputojiet un izskalojiet. Atkārtojiet procedūru un pēc 5 minūtēm vēlreiz rūpīgi noskalojiet.

Aqua/water/eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Peg-60 Almond Glycerides, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-betaine, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Sodium Shale Oil Sulfonate, Salicylic Acid, Piroctone Olamine, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Pyridoxine Hcl, Undecyl Alcohol, Zinc Gluconate, Polyquaternium-10, Fragrance (parfum), Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Zinc Pyrithione, Laureth-2, Mannitol, Xylitol, Oleyl Alcohol, Rhamnose, Juniperus Oxycedrus Wood Extract, Zanthoxylum Bungeanum Fruit Extract, Sodium Acetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Isopropyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Fructooligosaccharides, Caprylic/capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, saputojiet un izskalojiet. Atkārtojiet procedūru un pēc 5 minūtēm vēlreiz rūpīgi noskalojiet.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

3 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Tatjana country flag 2023-07-24

Взяла для мужа.Раньше пользовался фирмы Голдвел,нареканий не было.Сейчас будем пробовать этот продукт.

Agnese country flag 2022-02-18

Ārste galvas ādu, pazūd blaugznas.
Patīk šis produkts

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Eglė S. country flag 2022-06-28

Pirku vīram, jo ​​viņam ir problēmas ar galvas ādu - blaugznas, nieze. Pēc dažām mazgāšanas reizēm rezultāts ir, super šampūns.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.

Uzrakstīt atsauksmi

BIODERMA Node Antidandruff Intense šampūns pret blaugznām 125 ml.

BIODERMA Node Antidandruff Intense šampūns pret blaugznām 125 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.