Biosilk Color Therapy Lock & Protect aizsargājošs līdzeklis 167 ml.

Biosilk Color Therapy Lock & Protect aizsargājošs līdzeklis 167 ml. Skatīt lielāku

Biosilk Color Therapy Lock & Protect aizsargājošs līdzeklis 167 ml.

Produkta ID: 24271
 5/5
Komentāri: 2
Prekės ID: 24271
Komentāri: 2

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

9,99 €

Produkta ID: 24271
 5/5
Komentāri: 2
Prekės ID: 24271
Komentāri: 2

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 167 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Aizsardzībai pret sauli, aizsardzībai pret sauli/karstumu, krāsas saglabāšanai, mīkstināšanai, nodrošina elastību
Produkta tips Balzams
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar antioksidantiem, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Bez Parabēniem, Ar UV filtru, Ar Zīda kompleksu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Biosilk Color Therapy Lock & Protect aizsargājošs līdzeklis pasargās matus no UV starojuma un dažādiem ārējās vides kaitīgiem faktoriem. Produkts īpaši radīts krāsotiem matiem. Bagātināts ar marakujas augļa ekstraktu un zīdu, līdzeklis pabaro un spēcina matus, nogludinot kutikulas un pasargājot matu krāsu no izbalēšanas. Antioksidanti un tējas ekstrakts izceļ krāsas pigmentus, nodrošināt tās ilgāku noturību.

Biosilk Color Therapy krāsu saudzējošs šampūns nodrošina salona cienīgu rezultātu mājas apstākļos. Produkcija īpaši radīta, lai matu krāsa saglabātos spilgta un izteiksmīga ilgāk un mati tiktu spēcināti ar zīda, bambusa un ērkšķogu ekstraktiem. Kā jau visos BioSilk produktos, nozīmīga loma ir zīda proteīniem, kas stiprina matus no saknēm līdz pat pašiem galiņiem, rezultāta nodrošinot mīkstus, vijīgus un spēcīgus matus.

Lietošana: Regulārai matu aizsardzībai uzklājiet nelielu daudzumu Color Therapy Lock & Protect aizsargājošo līdzekli no matu vidus līdz pat galiem un ieveidot kā parasti. Neizskalot!

 

Water, Dimethicone, Cyclotetrasiloxane, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Maltodextirn Phyllostachis Bambusoides Rhizome (Bamboo) Extract, Ribes Grossularia Fruit (Gooseberry) Extract, Hydrolyzed Silk, Quaternium-96, Rapeseedamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate, Dipropylene Glycol, Pananediol, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Polysilicone-19, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Trideceth-8, Polysilicone-15, Dibdiisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer, Polysorbate 20, Butyloctanol, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Tocopheryl (Vitamin E) Aacetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethicone, Sodium Polyacrylate, Trideceth-6, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylproponal, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, BCC12-Base.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Regulārai matu aizsardzībai uzklājiet nelielu daudzumu Color Therapy Lock & Protect aizsargājošo līdzekli no matu vidus līdz pat galiem un ieveidot kā parasti. Neizskalot!

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Balzams
2 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Aivars country flag 2020-12-23

Precei ir ļoti pieņemama cena, salīdzinoši lētāk nekā citur. Piegādāja ļoti ātri - trešajā diena. Noteikti atgriezīšos.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.

Uzrakstīt atsauksmi

Biosilk Color Therapy Lock & Protect aizsargājošs līdzeklis 167 ml.

Biosilk Color Therapy Lock & Protect aizsargājošs līdzeklis 167 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.