Biosilk Volumizing Therapy apjomu piešķirošs šampūns

Biosilk Volumizing Therapy apjomu piešķirošs šampūns Skatīt lielāku

Biosilk Volumizing Therapy apjomu piešķirošs šampūns

Produkta ID: 11364
 4.9/5
Komentāri: 14
Prekės ID: 11364
Komentāri: 14

12,99 €

Produkta ID: 11364
 4.9/5
Komentāri: 14
Prekės ID: 11364
Komentāri: 14

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 355 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, noņem lieko sebuma daudzumu, sniedz apjomu, apjomam, piešķir pūkainību, tvirtumu piešķirošs, matu pacelšanai pie saknēm, atjaunošanai/barošanai, aizsardzībai pret sauli, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsargā, mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, kopj, stiprināšanai, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, nepadara smagnējus, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, nodrošina elastību, padara matus vieglāk savaldāmus, nogludina, izlīdzinošs
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Plāniem matiem, Novājinātiem matiem, Taukainiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar Rīsu Proteīniem, Ar proteīniem, Ar olbaltumvielām, Ar Zīda kompleksu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar zīda proteīnu, Ar zīdu, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar ženšeņu, Ar UV filtru, Bez Parabēniem, Bez Sulfātiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Biosilk Volumizing Therapy matu šampūns viegli noņem netīrumus, piešķir katrai šķipsnai kuplumu un izteiksmīgumu.

Produkta unikālā formula ir izstrādāta, lai atjaunotu matu veselīgu izskatu un vitalitāti. Biosilk Volumizing Therapy šampūns efektīvi paceļ matus no saknēm un atjauno to dabisko kuplumu. Rezultātā pat plāni, vāji vai taukaini mati iegūst vēlamo apjomu, kļūst elastīgi un paklausīgi. Tas viss atvieglo ikdienas matu kopšanu.

Rūpīgi atlasītas produkta sastāvdaļas nodrošina iespaidīgu efektu un baro matus. Biosilk Volumizing Therapy šampūnā esošie zīda proteīni atjauno šķipsnām zaudēto spīdumu. Savukārt, rīsu proteīni piešķir matiem apjomu, gludumu, atvieglo to kontroli un veidošanu. Produkts ir papildināts arī ar īpašu augu kompleksu, kas ļauj baudīt kuplus un apjomīgus matus. Visi šie komponenti, kas pievienoti Biosilk Volumizing Therapy šampūnam, dziļi iekļūst matu struktūrā. Rezultātā produkts ievērojami nostiprina, atdzīvina un baro matus.

Galvenās produkta īpašības:

  • efektīvi noņem netīrumus;
  • stiprina matu iekšējo struktūru;
  • piešķir matiem lielāku apjomu;
  • atjauno matu dabisko spīdumu;
  • aizsargā pret UV staru kaitīgo ietekmi;
  • nenoslogo matus.

Biosilk Volumizing Therapy šampūns efektīvi attīra, stiprina un baro matus. Tas ir produkts, kas nodrošina ilgstošu tīrības sajūtu, piešķir matiem spīdumu un apjomu.

Bez parabēniem. Bez sulfātiem.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Aqua/water/eau, sodium c14-16 olefin sulfonate, cocamidopropyl betaine, disodium laureth sulfosuccinate, hydrolyzed silk, hydrolyzed rice protein, gleditsia triacanthos seed extract, lamium album flower extract, panax ginseng root extract, benzophenone-4, sodium lauryl glucose carboxylate, lauryl glucoside, peg-150 pentaerythrityl tetrastearate, peg-6 caprylic/capric glycerides, polyquaternium-10, polyquaternium-11, methoxy peg/ppg-7/3 aminopropyl dimethicone, panthenyl hydroxypropyl steardimonium chloride, silicone quaternium-18, trideceth-6, trideceth-12, propylene glycol, phenoxyethanol, methylisothiazolinone, glycolic acid, fragrance (parfum)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

14 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Inga P. country flag 2021-03-29

Ļoti labs šampūns, mati paliek kupli, viegli ķemmējami.

Līga country flag 2021-01-12

Ļoti labi

Alina country flag 2023-04-10

Es to nopirku pirmo reizi, pamatojoties uz ieteikumiem. Efekts pārsniedza cerības.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Jurgita M. country flag 2022-06-30

Es kādreiz pirku šo šampūnu veikalā. Bet šeit atradu daudz lētāk. Nenoslogo matus, lielisks produkts par lielisku cenu. Ātra piegāde. Atbildīgi iepakots!!! ️

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Biosilk Volumizing Therapy apjomu piešķirošs šampūns

Biosilk Volumizing Therapy apjomu piešķirošs šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.