CHI Deep Brilliance Optimum Moisture mitrinošs šampūns sausiem matiem

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture mitrinošs šampūns sausiem matiem Skatīt lielāku

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture mitrinošs šampūns sausiem matiem

Produkta ID: 33374
 4.9/5
Komentāri: 16
Prekės ID: 33374
Komentāri: 16

12,99 €

Produkta ID: 33374
 4.9/5
Komentāri: 16
Prekės ID: 33374
Komentāri: 16

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 355 ml., 946 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, matu mazgāšanai, mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, atjaunošanai/barošanai, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, padara matus vieglāk savaldāmus, nodrošina elastību, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, kopj, mīkstināšanai, mīkstinošs, nogludina, izlīdzinošs, barošanai, pret lūšanu, pret lūšanu, novērš matu elektrizēšanos, uzlabo asinsriti, uzlabo asins piegādi matu saknēm, stiprina matu folikulus, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Raupjiem, Novājinātiem matiem, Nepaklausīgiem matiem, Bojātiem matiem, Nedzīviem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar kokosriekstu eļļu, Ar kokosriekstu eļļu, Ar olīvu eļļu, Ar Lavandas eļļu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar nātru ekstraktu , Ar timiāna ekstraktu, Ar piparmētru ekstraktu, Ar rozmarīna ekstraktu, Ar Salvijas ekstraktu, Ar Keratīnu, Ar Zīda kompleksu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar zīda proteīnu, Ar zīdu, Ar Pantenolu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Bez Parabēniem, Bez Sulfātiem, nesatur Glutēnu, Ar antioksidantiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture Shampoo mitrinošs šampūns efektīvi attīra un intensīvi baro matus un galvas ādu.

Produkta rūpīgi pārdomātā formula palīdz atdzīvināt sausus, raupjus matus, kas zaudējuši spīdumu un vitalitāti. CHI Deep Brilliance šampūns maigi noņem putekļus, taukus un citus netīrumus. Tomēr produkts arī palīdz atjaunot matu optimālo mitruma līdzsvaru un atdzīvināt tos no saknēm līdz galiem. Rezultātā šis produkts piešķir matiem gludumu, elastību un žilbinošu spīdumu.

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture Shampoo matu šampūns ir radīts ar dabīgu eļļu palīdzību ar atjaunojošu efektu. Sastāvā esošā olīveļļa baro, kondicionē matus un pasargā tos no dažādiem bojājumiem. Monoi eļļa, kas izgatavota no gardēnijas ziediem un kokosriekstu eļļas, fiksē mitrumu matu iekšpusē. Rezultātā ar to bagātinātais CHI Deep Brilliance šampūns mīkstina matus, samazina to lūšanu un sprogošanos.

Produkts ir arī bagāts ar augu ekstraktiem, kas palīdz mīkstināt, atjaunot un atdzīvināt matus. Piemēram, lavandas ekstrakts stiprina matu folikulus un nodrošina veselīgu matu augšanu. Savukārt, salvijas, rozmarīna, piparmētru un citu augu ekstrakti uzlabo ādas mikrocirkulāciju un piešķir matiem veselīgu spīdumu. Šis CHI šampūns ir papildināts arī ar zīda proteīniem un keratīnu, kas atjauno un stiprina matu struktūru. E vitamīns aizsargā matus no vides kaitējuma.

CHI Deep Brilliance šampūns aizsargā matu mitrumu, nodrošina tos ar barības vielām un palielina izturību pret bojājumiem. Rezultātā mati kļūst mīksti, atgūst elastību, maigumu un dabisku spīdumu. Tas viss ļauj baudīt tīrus, veselīgus un viegli kopjamus matus.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Bez parabēniem. Bez sulfātiem. Nesatur glutēnu.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Glycol Distearate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Acrylates Copolymer, Caprylyl Glycol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract , Cocos Nucifera Oil, Hydrolyzed Silk, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Anthemis Nobilis Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Algae Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Amodimethicone, Hexylene Glycol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Pentylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin , PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Disodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Trideceth-10, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol, Glycolic Acid , Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, 80-CHIDBOS-B

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

16 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Jekaterina D. country flag 2024-03-13

Хорошее качество, шампунь не раздражает кожу головы, волосы мягкие и блестящие.

Katrīna country flag 2024-02-29

Ļoti patīkama smarža. Pēc šampūna un kondicioniera lietošanas mati paliek mīksti jau no pirmās lietošanas reizes.

Jekaterina country flag 2023-08-24

Шампунь очень хороший, волосы мягкие и блестящие.

Ira S. country flag 2023-07-20

Ļoti labs šampūns.Ātra piegāde un ļoti labs apkalpošanas serviss.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture mitrinošs šampūns sausiem matiem

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture mitrinošs šampūns sausiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.