CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serums matiem

CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serums matiem Skatīt lielāku

CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serums matiem

Produkta ID: 33383
 5/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 33383
Komentāri: 11

14,99 €

Produkta ID: 33383
 5/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 33383
Komentāri: 11

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 15 ml., 89 ml., 177 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, padara matus vieglāk savaldāmus, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš matu elektrizēšanos, atjaunošanai/barošanai, mīkstināšanai, izlīdzinošs, nogludina, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, nodrošina elastību, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, kopj, stiprināšanai, aizsargā, barošanai, mīkstinošs, nepadara smagnējus
Produkta tips Serums
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Novājinātiem matiem, Raupjiem, Bojātiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar kokosriekstu eļļu, Ar kokosriekstu eļļu, Ar Vitamīniem, Ar Taiti gardēnijas ziedu ekstraktu, Ar olīvu eļļu, Ar Lavandas eļļu, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar piparmētru ekstraktu, Ar Lavandas ekstraktu, Ar Salvijas ekstraktu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar zīdu, Ar zīda proteīnu, Ar Zīda kompleksu, Ar vērtīgām aļģēm, Ar Melisu, Ar rozmarīna ekstraktu, Ar timiāna ekstraktu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

CHI Deep Brilliance Shine Serum matu serums nodrošina efektīvu kopšanu, piešķir šķipsnām elastību, gludumu un veselīgu mirdzumu.

Produkts ar savu unikālo formulu intensīvi mitrina un baro matus. Tādējādi CHI Deep Brilliance serums ir ideāli piemērots sausu, vāju vai stipri bojātu matu kopšanai. Produkts tos atdzīvina no saknēm līdz galiem, piešķir elastību, maigumu un dabisku spīdumu.

CHI Deep Brilliance Shine Serum matu serums ir bagātināts ar vitamīniem, taukskābēm un citām uzturvielām bagātām sastāvdaļām. Sastāvā esošā olīveļļa nodrošina intensīvu mitrinošu efektu, stiprina un aizsargā matus. Monoi eļļa, kas izgatavota ar Taiti gardēnijas ekstraktu un kokosriekstu eļļu, arī efektīvi mitrina katru šķipsnu. Rezultātā CHI Deep Brilliance serums, kas papildināts ar dabīgām eļļām un ekstraktiem, palīdz kontrolēt sausus, raupjus, sprogainus matus.

Līdzeklis nav jānomazgā, tāpēc to ir viegli un ērti lietot pat steidzoties. CHI Deep Brilliance Shine Serum matu seruma vieglā formula palīdz novērst matu nogurumu. Tāpēc jums nav jāuztraucas par to, ka jūsu mati salips kopā vai izskatīsies taukaini.

Galvenās produkta īpašības:

  • nodrošina intensīvu mitrinošu efektu;
  • nodrošina matus ar barības vielām;
  • atjauno matu izcilu gludumu;
  • atjauno matu elastību;
  • piešķir šķipsnām dzīvīgu spīdumu;
  • aizsargā pret šķeltiem galiem;
  • palīdz vieglāk pārvaldīt matus.

CHI Deep Brilliance Shine Serum matu serums palīdz rūpēties par sausu, raupju, dzīvīgu izskatu un spīdumu zaudējušiem matiem. Tas ir līdzeklis, kas ļauj atkal izbaudīt matu dabisko maigumu, maigumu un iekšējo spīdumu.

Bez parabēniem. Bez sulfātiem. Nesatur glutēnu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz plaukstām, pēc tam vienmērīgi sadaliet pa matu galiem. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

 

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Taitensis Flower Extract , Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Symphytum Officinale Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Algae Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, 80-CHIDBGS-B

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz plaukstām, pēc tam vienmērīgi sadaliet pa matu galiem. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

11 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Наталья country flag 2023-07-12

Спасибо за качество Вашей продукции! Я рекомендую Ваш интернет - магазин , как надёжный ! Очень довольна этой сывороткой для волос !

Ириска M country flag 2022-03-16

Только плюсы!

TIINA S. country flag 2024-03-18

Labs serums, patīkama smarža, nepadara matus taukainus. Esmu apmierināta.

Marika country flag 2023-11-11

Ļoti laba eļļa, ar ļoti patīkamu smaržu. Es jau izmantoju vairākas pudeles.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serums matiem

CHI Deep Brilliance Shine Serum Leave-In Treatment serums matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.