CHI Rose Hip Oil šampūns krāsotiem matiem

CHI Rose Hip Oil šampūns krāsotiem matiem Skatīt lielāku

CHI Rose Hip Oil šampūns krāsotiem matiem

Produkta ID: 24513
 4.8/5
Komentāri: 12
Prekės ID: 24513
Komentāri: 12

13,99 €

Produkta ID: 24513
 4.8/5
Komentāri: 12
Prekės ID: 24513
Komentāri: 12

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 340 ml., 739 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, krāsas saglabāšanai, atjaunošanai/barošanai, padara matus vieglāk savaldāmus, mitrināšanai, barošanai, stiprināšanai, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, pret lūšanu, pret lūšanu, atjauno vitalitāti, mīkstināšanai, nodrošina elastību, apkaro novecošanās pazīmes
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar mežrozīšu eļļu, Ar Pantenolu, Ar Glicerīnu, Ar zīda proteīnu, Ar zīdu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu C , Ar antioksidantiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

CHI Rose Hip Oil šampūns rūpīgi attīra, atjauno, mitrina matus un aizsargā tos no bojājumiem.

Produkta formulas pamatā ir rūpīgi atlasītu komponentu kombinācija, kas palīdz stiprināt un atdzīvināt katru šķipsnu. CHI Rose Hip Oil šampūns satur mežrozīšu eļļu, lai nodrošinātu matus ar būtiskām uzturvielām. Šis komponents arī aizsargā matus no oksidatīvā stresa un ar to saistītiem bojājumiem. Rezultātā CHI Rose Hip Oil šampūns palīdz palielināt matu izturību pret kaitīgo vides ietekmi. Tas viss samazina matu lūšanu, nodrošina veselīgu stāvokli un dzīvīgu izskatu.

CHI šampūns ar antioksidanta īpašībām aizsargā matus no saules bojājumiem. Rezultātā produkts palīdz saglabāt matu jaunību, novēršot to izbalēšanu un citas krāsas izmaiņas. Produkts palīdz saglabāt vēlamo krāsas spilgtumu un piešķir matiem izcilu spīdumu. Sastāvā esošais zīds, glicerīns un pantenols stiprina matus un nodrošina optimālu mitruma līmeni tajos.

CHI Rose Hip Oil šampūns nenoslogo matus, tāpēc tie vienmēr izskatās kupli un dzīvības pilni. Produkta īpašā formula rūpējas par to izturību, maigumu un elastību. Tas padara matus vadāmus un paklausīgus, lietojot šo šampūnu.

Galvenās produkta īpašības:

  • maigi attīra matus;
  • aizsargā krāsotu matu krāsas spilgtumu;
  • atjauno un saglabā matu dabisko spīdumu;
  • mīkstina matus;
  • aizsargā matu jaunību un vitalitāti;
  • palīdz novērst matu lūšanu;
  • raksturīgi zems pH līmenis.

CHI Rose Hip Oil šampūns maigi noņem netīrumus, atjauno matu veselīgu spīdumu un krāsas spilgtumu.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropylsulfonate Laurylglucoside Crosspolymer, Propanediol, Glycerin, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Acrylates Copolymer, Rosa Canina Fruit Oil, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Pentylene Glycol (Natural), Sodium Ascorbyl Phosphate, Ethylhexylglycerin, Xylitol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Caprylyl Glycol, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hexylene Glycol, Benzophenone-4, Glycolic Acid, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Fragrance(Parfum), Linalool, Citronellol, Limonene.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

12 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Ilona P. country flag 2022-12-09

Lietoju šo produktu ilgstoši! Ļoti laba kvalitāte, patīkama smarža, mati tiek lutināti ar šo produktu. Cena vissizdevīgākā! Piegāde ātra un ērta!

Ириска M country flag 2022-03-16

Очень понравился.

Laura G. country flag 2023-04-11

Piekrītu, ka izžūstot mati kļūst mīksti un pūkaini, bet to grūti izmazgāt, liekas, ka uz galvas kaut kas aizķēries, grūti izķemmēt.

Jurgita D. country flag 2022-10-16

Ļoti labs šampūns, patīkami smaržo.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

CHI Rose Hip Oil šampūns krāsotiem matiem

CHI Rose Hip Oil šampūns krāsotiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.