Fanola Keraterm maska ar keratīnu

Fanola Keraterm maska ar keratīnu Skatīt lielāku

Fanola Keraterm maska ar keratīnu

Produkta ID: 41197
 4.9/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 41197
Komentāri: 10

7,99 €

Produkta ID: 41197
 4.9/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 41197
Komentāri: 10

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Barošanai, mitrināšanai, iztaisnošanai, nogludina, izlīdzinošs, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, kopj, padara matus vieglāk savaldāmus, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš matu elektrizēšanos, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, mīkstinošs, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, nodrošina elastību, aizsargā matu galus no šķelšanās
Produkta tips Maska, Matu maska
Matu stāvoklis/tips Nepaklausīgiem matiem, Raupjiem, Trausliem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Keratīnu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar Šī sviestu, Ar sviestriekstu eļļu, Ar šī sviestu, Ar Makadāmijas eļļu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Fanola Keraterm Mask matu maska ​​ar keratīnu palīdz kontrolēt blaugznām pakļautus matus, atjauno to dabisko gludumu un maigumu.

Produkts, kas palīdz sasniegt profesionālus rezultātus, ir paredzēts, lai mati vienmēr izskatītos mīksti un dzīvīgi spīdīgi. Produkts ar bagātīgu krēmveida tekstūru apgādā matus ar barības vielām un redzami tos mitrina. Fanola Keraterm maska ​​arī aizsargā matus no antistatiskā lādiņa un mitruma negatīvās ietekmes. Tas palīdz efektīvi kontrolēt šķipsnas, kurām ir tendence uz čokurošanos, un atjauno to virsmas gludumu.

Produkta sastāvā esošās aktīvās vielas nodrošina intensīvu iedarbību, kas padara matus spīdīgus un mīkstus kā zīds. Fanola Keraterm Mask matu maska, kas bagātināta ar sviestu un makadāmijas eļļām, palīdz saglabāt optimālu šķipsnu mitrināšanu. Savukārt, aktīvās vielas, ko satur šīs augu eļļas, baro un stiprina matus. Rezultātā produkts palīdz saglabāt ilgstošu ​​matu taisnošanas efektu vai matus, kas izveidoti ar taisnošanas knaiblēm.

Produkts atdzīvina, atjauno matus un piešķir tiem veselīgu spīdumu. Taču Fanola Keraterm Mask matu maska ​​nenoslogo matus, tā palīdz saglabāt to taisnumu, maigumu un gludumu. Tāpēc, pat ja mati līdz šim bija grūti kontrolējami, tie kļūst viegli ķemmējami un kopjami.

Galvenās produkta īpašības:

  • izlīdzina matu virsmu;
  • samazina matu izkrišanu;
  • atjauno matu elastību;
  • mīkstina un izlīdzina matus;
  • piešķir matiem veselīgu spīdumu;
  • atvieglo matu ķemmēšanu;
  • aizsargā pret šķeltiem galiem;
  • ir patīkams okeāna aromāts.

Fanola Keraterm Mask izlīdzinošā maska ​​atjauno matiem elastību, gludumu un samtainu spīdumu.

Lietošana: Uzklājiet masku mitros, ar šampūnu izmazgātos matos un atstājiet 3-5 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Parfum (Fragrance), Amodimethicone, Methoxy PEG/PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Benzyl Alcohol, Acetic Acid, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Hydrolyzed Keratin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sodium Hydroxide, Methylisothiazolinone

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet masku mitros, ar šampūnu izmazgātos matos un atstājiet 3-5 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

10 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Alise P. country flag 2024-03-13

Smarža jauka, kā salona kosmētikai (nav uzkrītoša, spēcīga, bet turās matos un ir svaigu un tīru matu sajūta). Man mati ir balināti un ideāli mīksti, spīdīgi nepaliek, bet daudz vieglāk ķemmējami un gludāki viennozīmīgi ir.

Sanita J. country flag 2023-09-12

Lietoju kopā ar šampūnu un spreju, būtiski samazina matu pūkošanos un padara zīdaini gludus. Noteikti labākais komplekts, kas sevi attaisno.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Kitija A. country flag 2023-09-12

Super maska, ļoti mīksti patīkami mati

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
ieva v. country flag 2021-11-03

iesaku

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Fanola Keraterm maska ar keratīnu

Fanola Keraterm maska ar keratīnu

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.