Fanola No Yellow dzelteno toņu neitralizējoša maska

Fanola No Yellow dzelteno toņu  neitralizējoša maska Skatīt lielāku

Fanola No Yellow dzelteno toņu neitralizējoša maska

Produkta ID: 41146
 4.9/5
Komentāri: 32
Prekės ID: 41146
Komentāri: 32

4,49 €

Produkta ID: 41146
 4.9/5
Komentāri: 32
Prekės ID: 41146
Komentāri: 32

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml., 350 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Neitralizē dzeltenos toņus, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsardzībai pret sauli/karstumu, aizsardzībai pret sauli, atjaunošanai/barošanai, mīkstināšanai, kopj, nogludina, izlīdzinošs, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, atjauno vitalitāti, mīkstinošs, novērš sausuma sajūtu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, krāsas saglabāšanai, mirdzumam, vienmērīgi izplata krāsu
Produkta tips Maska, Matu maska
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem, Sausiem matiem
Matu krāsa Gaišiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar UV filtru
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Fanola No Yellow - ir profesionāla matu kopšanas līdzekļu līnija gaišiem, balinātiem vai izgaismotiem matiem. Tāpēc visi tā produkti rūpējas par blondu matu veselīgu izskatu un palīdz saglabāt to bagātīgo, tīro un mirdzošo krāsu.

Kaitīgi vides faktori, agresīvas krāsvielas un veidošanas līdzekļi var stipri sausināt blondus matus. Rezultātā tie zaudē savu veselīgo mirdzumu un to nokrāsa laika gaitā kļūst arvien dzeltenīgāka. Taču ar violetiem pigmentiem papildinātā Fanola No Yellow maska ​​efektīvi neitralizē nevēlamos dzeltenos toņus. Tāpat līdzeklis piešķir matiem vienmērīgu aukstu toni un spoguļa spīdumu. Tāpēc produkta īpašā formula ir veidota tā, lai mati vienmēr izskatītos nevainojami.

Fanola No Yellow matu maskas sastāvā esošajam vīna ekstraktam piemīt antioksidanta iedarbība un tas aizsargā matus no kaitīgajiem UV stariem. Tas palīdz nodrošināt matu dabisko mīkstumu un zīdainu gludumu. Savukārt, produkta skābais pH garantē nepieciešamo kondicionēšanu un rūpējas par matu gludumu un spīdumu. Rezultātā blondie mati vienmēr izskatās veseli un dzīvības pilni.

Fanola No Yellow maska ​​ļauj saglabāt aukstu nokrāsu un rūpīgi kopj blondus matus. Rezultātā, regulāri lietojot, mati kļūst mīksti, mitrināti un maģiski spīdīgi.

Maksimālam rezultātam Fanola No Yellow maska ​​jālieto kopā ar šampūnu un citiem tās pašas līnijas produktiem.

Kā lietot: lietošanas laikā valkājiet vienreizējās lietošanas cimdus. Uzklājiet masku uz mitriem, ar šampūnu iztīrītiem matiem un atstājiet 3-5 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

AQUA / WATER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIPALMITOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, PARFUM / FRAGRANCE, PPG-26-BUTETH-26, ACID VIOLET 43, SODIUM SULFATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, DIPROPYLENE GLYCOL, METHOXY PEG/PPG-7/3 AMINOPROPYL DIMETHICONE, TRIETHYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, AMYL CINNAMAL, SODIUM HYDROXIDE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE METHYLISOTHIAZOLINONE, WINE EXTRACT, MAGNESIUM NITRATE, MAGNESIUM CHLORIDE, HYDROLYZED SILK, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POTASSIUM METABISULFITE.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: lietošanas laikā valkājiet vienreizējās lietošanas cimdus. Uzklājiet masku uz mitriem, ar šampūnu iztīrītiem matiem un atstājiet 3-5 minūtes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

32 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Gita G. country flag 2023-09-20

Esmu ļoti apmierināta, prece lieliska.

Liga country flag 2023-01-10

Perfekts- ideali ietonē nepaliek zili

Kristīne K. country flag 2022-04-08

Maska dara savu darbu, bet man nepatīk viņa smarža.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Fanola No Yellow dzelteno toņu  neitralizējoša maska

Fanola No Yellow dzelteno toņu neitralizējoša maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.