Fanola Nourishing barojoša maska

Fanola Nourishing barojoša maska Skatīt lielāku

Fanola Nourishing barojoša maska

Produkta ID: 42901
 5/5
Komentāri: 51
Prekės ID: 42901
Komentāri: 51

9,99 €

Produkta ID: 42901
 5/5
Komentāri: 51
Prekės ID: 42901
Komentāri: 51

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 500 ml., 1500 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Barošanai, atjaunošanai/barošanai, mitrināšanai, atjauno vitalitāti, novērš sausuma sajūtu, tekstūras uzlabošanai, padara matus vieglāk savaldāmus
Produkta tips Maska
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Nedzīviem matiem, Cirtainiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar proteīniem, Ar piena olbaltumvielām
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Sausie mati neapmierina. Tie nespīd, neizskatās veselīgi, un no sausiem matiem veidota frizūra ir statiska un nedzīva. Mati var kļūt sausi mehānisku bojājumu, biežas veidošanas ar karstām ierīcēm, nepareizas vai nepietiekamas kopšanas dēļ. Sausie mati nav izturīgi pret apkārtējās vides ietekmi, tāpēc tos viss nolieto. Pat saule vai vējš. Un formēšana ar karstām ierīcēm kļūst vienkārši nepanesama. Par laimi, mūsdienu matu kopšanas līdzekļi piedāvā iespēju labot situāciju. Profesionālais itāļu zīmols Fanola ir radījis unikālu barojošu masku, kas īsā laikā atdzīvina pat sausākos matus.

Fanola Nourishing barojošā maska ​​- īsts brīnums matiem! Šī ir maska, kas ilgtermiņā palīdzēs aizmirst par sausu matu problēmām. Katru nedēļu piešķirot saviem matiem jaunu elpu, tā var dot tiem mazliet brīvības.

Šī dziļas iedarbības Fanola Nourishing maska ​​ar piena proteīniem ne tikai baro matus. Tā mitrina, izlīdzina, piešķir spīdumu un maigumu. Maska apstrādā bojāto matu ārpusi un iedarbojas dziļi matu iekšienē, mitrinot un barojot matu dziļumus, tādējādi nodrošinot efektīvu atjaunojošu efektu. Rezultāts: mitrināti, baroti, spīdīgi, mīksti un gludi mati.

Priekšrocības un īpašības:

  • intensīvi mitrinošs un barojošs efekts;
  • piešķir spīdumu;
  • atvieglo ķemmēšanu;
  • bagātīga eļļas formula;
  • grezns aromāts.

Lietošana: uzklājiet masku mitros, ar šampūnu izmazgātos matos no saknēm līdz galiem un atstājiet uz 5-10 minūtēm. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Aqua (water), cetearyl alcohol, cetrimonium chloride, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, parfum (fragrance), dipropylene glycol, triethylene glycol, triethylene glycol, benzyl alcohol, propylene glycol, sodium hydroxide, PEG-5 cocomonium methosulfate, methylchloroisothiazolinone methylisothiazolinone,magnesium nitrate, magnesium chloride, sodium glutamate, hydroxypropyltrimonium chloride, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, tetrasodium glutamate diacetate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet masku mitros, ar šampūnu izmazgātos matos no saknēm līdz galiem un atstājiet uz 5-10 minūtēm. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

51 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Inga B. country flag 2024-04-18

Ļoti laba maska, mati kļūst vijīgi, mīksti, gludi. Esmu ļoti apmietināta ar šo pirkumu. Iepakojums bundžā gan nav ērtākais.

Laura P. country flag 2023-08-31

Izcila un negaidīta cenas un kvalitātes attiecība! Izmantoju masku divas reizes nedēļā uz krāsotiem, porainiem matiem. Mati pēc maskas lietošanas ir zīdaini un ilgu laiku saglabā saldo aromātu. Pati maskas konsistence ir vidēji bieza un produkts pietiek ilgam laikam. Vienīgi jāņem vērā, ka maska smaržo ļoti, ļoti saldi.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Liene country flag 2023-07-26

Patīk un ļoti labi smaržo!

Alisa Ā. country flag 2023-06-03

Labi der sausiem matiem,smaržo pēc olu-liķiera saldējuma.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Fanola Nourishing barojoša maska

Fanola Nourishing barojoša maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.