Fanola Purity dziļi attīrošs šampūns

Fanola Purity dziļi attīrošs šampūns Skatīt lielāku

Fanola Purity dziļi attīrošs šampūns

Produkta ID: 41215
 5/5
Komentāri: 12
Prekės ID: 41215
Komentāri: 12

5,99 €

Produkta ID: 41215
 5/5
Komentāri: 12
Prekės ID: 41215
Komentāri: 12

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 350 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, dziļai attīrīšanai, matu mazgāšanai, pret blaugznām, samazina ādas lobīšanos, stiprināšanai, augšanas veicināšanai, nomierinošs līdzeklis, samazina jutīgumu, samazina niezi, atjauno vitalitāti, veicina sadzīšanu, kopj, regulē sebuma sekrēciju, atsvaidzina, noņem lieko sebuma daudzumu, uztur ādu veselīgu, uztur fizioloģisko ph līmeni
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Jutīgai ādai, Sausai ādai, Jaukta/Taukaina tipa ādai, Taukainai/kombinētai ādai, Taukainai ādai
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar rozmarīna ekstraktu, Ar timiāna ekstraktu, Ar Salvijas ekstraktu, Ar piroktonolamīnu, Ar vērtīgu kompleksu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Fanola Purity pretblaugznu šampūns maigi attīra matus un galvas ādu, nodrošinot ilgstošu svaiguma un viegluma sajūtu.

Blaugznas var izraisīt stress, hormonālās izmaiņas, laikapstākļu izmaiņas un dažādi citi faktori. Tā rezultātā daudzi saskaras ar šo problēmu. Taču Fanola attīrošais šampūns ļauj ātri uzveikt blaugznas un parūpēties par veselīgu matu un galvas ādas stāvokli. Tas ir produkts, kas paredzēts rūpīgai jutīgas, pārslainas galvas ādas kopšanai.

Formula, kas papildināta ar piroktona olamīnu, efektīvi attīra un cīnās pret sēnīšu vai baktēriju infekcijām. Šī aktīvā viela regulē arī tauku dziedzeru darbību un samazina sebuma veidošanos. Rezultātā Fanola attīrošais šampūns palīdz pārvarēt blaugznas, nomierina ādas kairinājumu un nodrošina mazāku matu taukošanos.

Produkta sastāvs ir papildināts arī ar rozmarīna un salvijas ekstraktiem, kuriem ir efektīva stiprinoša iedarbība. Šīs Fanola Purity šampūna augu sastāvdaļas aktivizē galvas ādas mikrocirkulāciju un samazina matu izkrišanas risku. Savukārt, timiāna ekstrakts ne tikai aizsargā pret matu izkrišanu, bet tam arī piemīt antibakteriālas īpašības. Tas viss veicina veselīgu, spēcīgu un spīdīgu matu augšanu.

Fanola Purity šampūns ne tikai efektīvi attīra matus un galvas ādu no blaugznām, bet arī palīdz pārvarēt to veidošanās cēloni. Tas ir produkts, kas uztur optimālu matu un galvas ādas pH līmeni un sniedz pilnīgu komforta sajūtu.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

 

 

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Magnesium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Disodium Coco-Glucoside Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Piroctone Olamine, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Triethylene Glycol, DMDM Hydantoin, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Phenoxyethanol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract), Salvia Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Thymus Vulgaris Extract (Thymus Vulgaris (Thime) Extract), Ethylhexylglycerin, Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

12 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Valentina country flag 2023-02-16

Ļoti labs..Blaugznas pazūd jau no 2x. Lietošanas..iesaku 100% sausai galvas ādai.

Evelīna F. country flag 2022-04-20

Ļoti smaržīgs, patīkams. Iesaku

Александра Г. country flag 2021-03-13

Отличный шампунь! Перхоть реально пропадать стала!

Rasa V. country flag 2023-08-30

Piegāde ļoti laba, preces arī ļoti labas, mēs vienmēr pērkam no šejienes

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Fanola Purity dziļi attīrošs šampūns

Fanola Purity dziļi attīrošs šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.