Fudge Professional Finish apjomu piešķirošs sausais šampūns

Fudge Professional Finish apjomu piešķirošs sausais šampūns Skatīt lielāku

Fudge Professional Finish apjomu piešķirošs sausais šampūns

Produkta ID: 42907
Prekės ID: 42907

9,99 €

Produkta ID: 42907
Prekės ID: 42907

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Sniedz apjomu, apjomam, tekstūras uzlabošanai, kopj, nogludina, izlīdzinošs
Produkta tips Sausais šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Vērtīgām eļļām
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Padariet matus apjomīgus, atjaunojot tīrību un svaigumu ar Fudge Professional Finish apjomu piešķirošo sauso šampūnu, kas ne tikai uzturēs matus svaigus un tīrus starp mazgāšanas reizēm, bet arī piešķirs tekstūru un padarīs tos kuplākus.

Šis efektīvais sausais šampūns, kas papildināts ar rīsu cieti, absorbē lieko eļļu no galvas ādas, savukārt, aprikožu kauliņu  piepaceļ un izlīdzina matus, piešķirot tiem perfektu izskatu, it kā tie būtu tikko mazgāti.

Sausais šampūns sniedz tūlītēju atsvaidzinājumu un papildus apjomu dienās, kad nevēlaties mazgāt matus, bet lūkojaties pēc papildus atsvaidzinājuma un tēla akcenta.

Lietošana:

Pirms lietošanas sakratīt – jo kārtīgak, jo labāk! Tas ir galvenais priekšnosacījums, lai izvairītos no baltiem nosēdumiem.

Sadali matus daļās, turot pudelīti aptuveni 20 cm attālumā, izsmidzini matu saknēs. Dozē daudzumu pēc vajadzības. P.S Neaizmirsti matu aizmugurējo daļu.

Ar pirkstu galiņiem iemasē sauso šampūnu matos. Atstāj uz pāris minūtēm. Tad izķemmē, uzkasi, ieveido un baudi lielisko rezultātu!

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Butane, Isobutane, Alcohol denat, Propane, Oryza Sativa Starch, Tapioca StarchIsopropyl, Myristate, Diatomaceous earth, Aqua, Stearalkonium hectorite, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Propylene carbonate, Polymethylsilsesquioxane, MontmorilloniteIllite, Kaolin, Cetrimonium Chloride.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Pirms lietošanas sakratīt! Sadali matus daļās, turot pudelīti aptuveni 20 cm attālumā, izsmidzini matu saknēs. Dozē daudzumu pēc vajadzības.  Ar pirkstu galiņiem iemasē sauso šampūnu matos. Atstāj uz pāris minūtēm. Tad izķemmē, uzkasi, ieveido.

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Fudge Professional Finish apjomu piešķirošs sausais šampūns

Fudge Professional Finish apjomu piešķirošs sausais šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.