Goldwell DualSenses Bond Pro 60 Sec Treatment stiprinoša matu maska

Goldwell DualSenses Bond Pro 60 Sec Treatment stiprinoša matu maska Skatīt lielāku

Goldwell DualSenses Bond Pro 60 Sec Treatment stiprinoša matu maska

Produkta ID: 51394
 4.8/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 51394
Komentāri: 4

13,99 €

Produkta ID: 51394
 4.8/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 51394
Komentāri: 4

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml., 200 ml., 500 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Stiprināšanai, atjaunošanai/barošanai, mitrināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, kopj, piešķir dabisku efektu, atjauno vitalitāti, krāsas saglabāšanai, nepadara smagnējus, aizsargā, aizsargā matu galus no šķelšanās, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, padara matus vieglāk savaldāmus, ilgtermiņa ietekme, pret lūšanu, pret lūšanu, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš sausuma sajūtu, novērš matu elektrizēšanos
Produkta tips Maska, Matu maska , Matu kopšanas produkti
Matu stāvoklis/tips Trausliem matiem, Plāniem matiem, Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem, Novājinātiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar aļģu ekstraktu, Ar sarkano aļģu ekstraktu, Ar vērtīgām aļģēm, Ar Pantenolu, Ar Glicerīnu, Ar Pienskābi, Ar vērtīgām skābēm, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar olbaltumvielām, Ar Rīsu Proteīniem, Ar sojas proteīnu, Ar proteīniem, Ar glikoproteīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Goldwell Dualsenses Bond Pro 60 Sec Treatment stiprinošā maska ​​ir efektīvs veids, kā atjaunot plānus un trauslus matus.

Produkts sniedz iespēju ātri un manāmi atdzīvināt karstuma, biežas krāsošanas vai citu faktoru bojātus matus. Tas ir produkts, kas palīdz atjaunot matu strukturālās saites un redzami stiprina matus no iekšpuses. Rezultātā mati atkal kļūst spēcīgi, dzīvības un spīduma pilni.

Goldwell Bond Pro 60 Sec Treatment maska ​​ir papildināta ar microPROtec kompleksu, kas vienmērīgi sadala aktīvās sastāvdaļas visā matu garumā. Inter-Amino-Bond-Builder tehnoloģija veicina jaunu saišu veidošanos un palīdz atjaunot bojātus matus. Tādā veidā Goldwell Dualsenses Bond Pro matu maskas unikālā formula piešķir matiem elastību, palīdz novērst matu lūšanu un šķelšanos.

Produkts ir papildināts ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, kas iekļūst matos un atjauno tos no iekšpuses. Peptīdi un aminoskābes stiprina bojātās matu vietas, savukārt sarkano un brūno aļģu ekstrakti atjauno matu strukturālās saites. Rezultātā Goldwell Bond Pro 60 Sec Treatment maska ​​stiprina matus, atjauno to gludumu un mīkstumu.

Produkts intensīvi atjauno un stiprina matus, tos nenoslogojot. Rezultātā Goldwell Dualsenses Bond Pro matu maska ​​ne tikai atdzīvina plānus un vājus matus, bet arī saglabā to dabisko kuplumu.

Galvenās produkta īpašības:

  • stiprina matu šķiedru līdz 100%;
  • izlīdzina un nogludina matu virsmu;
  • atvieglo matu ķemmēšanu;
  • aizsargā matus no atkārtotiem bojājumiem;
  • nenoslogo pat vājus matus;
  • atjauno veselīgu spīdumu matiem;
  • piešķir matiem elastību;
  • aizsargā krāsotu matu krāsas spilgtumu.

Goldwell Bond Pro 60 Sec matu kopšanas līdzeklis acumirklī padara matus stiprākus no saknēm līdz galiem. Tas ir līdzeklis, kas ne tikai atjauno struktūras bojājumus, bet arī palīdz aizsargāt matus no iespējamiem bojājumiem nākotnē.

Lietošana: Uzklājiet masku mitros, ar šampūnu iztīrītos matos un atstājiet 60 sekundes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Water/Aqua / Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Octyldodecyl PCA, Hydrolyzed Soy Protein, Kappaphycus Alvarezii Extract, Laminaria Saccharina Extract, Sodium PCA, Glycerin, Glycine, Tocopherol, Glycoproteins, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Fragrance/Parfum.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet masku mitros, ar šampūnu iztīrītos matos un atstājiet 60 sekundes. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska
Matu kopšanas produkti

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

4 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Alisa Ā. country flag 2022-10-18

Ļoti veiksmīgi, ka var izmēģināt mazo tilpumu.

  • 0 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Olga Š. country flag 2022-10-07

Superīga maska!

Evelina country flag 2023-07-25

Tas ļoti izlīdzina un mīkstina matus, bet goldwell blond maska ​​bija vairāk piemērota plāniem un gaišiem matiem.

Viktorija country flag 2023-07-12

Šīs līnijas produktus lietoju jau vairākus gadus. Piegāde ir super ātra.

Uzrakstīt atsauksmi

Goldwell DualSenses Bond Pro 60 Sec Treatment stiprinoša matu maska

Goldwell DualSenses Bond Pro 60 Sec Treatment stiprinoša matu maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.