Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing dziļi attīrošs šampūns

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing dziļi attīrošs šampūns Skatīt lielāku

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing dziļi attīrošs šampūns

Produkta ID: 23972
 4.9/5
Komentāri: 40
Prekės ID: 23972
Komentāri: 40

9,99 €

Produkta ID: 23972
 4.9/5
Komentāri: 40
Prekės ID: 23972
Komentāri: 40

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 250 ml., 1000 ml., 1500 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Dziļai attīrīšanai, tīrīšanai, matu mazgāšanai, mīkstināšanai, atjauno vitalitāti, atsvaidzina, regulē sebuma sekrēciju, noņem lieko sebuma daudzumu, stiprina matu folikulus, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, ar antibakteriālām īpašībām, aizsargā, novērš matu elektrizēšanos, padara matus vieglāk savaldāmus, aizsargā matu galus no šķelšanās, samazina ādas lobīšanos, pret blaugznām, uztur ādu veselīgu
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Taukainai/kombinētai ādai, Taukainai ādai, Jaukta/Taukaina tipa ādai
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar laima ekstraktu, Ar Pantenolu, Ar B5 vitamīnu , Ar Vitamīniem, Ar Cinku, Ar Antibakteriāliem Komponentiem, Ar antibakteriāliem komponentiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing Shampoo matu šampūnam ir intensīva attīroša iedarbība un efektīvs rezultāts.

Produkta īpašā formula palīdz viegli iztīrīt un kopt matus un galvas ādu. Goldwell Scalp Specialist šampūns efektīvi noņem putekļus, matu veidošanas produktus vai cieta ūdens paliekas. Tas uzreiz atslābina galvas ādu un atstāj matus manāmi tīrākus un svaigākus. Šāda dziļa tīrīšana nodrošina arī efektīvāku pēc tam izmantoto produktu darbību, atvieglo tajos esošo komponentu asimilāciju.

Produkta sastāvs ir papildināts ar cinka sāli, kas darbojas kā antibakteriāls komponents un regulē tauku dziedzeru darbību. Rezultātā Goldwell Dualsenses Scalp Specialist šampūns efektīvi aizsargā pret pārmērīgu matu taukainību. Tas nodrošina izcilu viegluma, svaiguma un maiguma sajūtu pat tad, ja galvas āda ir taukaina.

Kā arī, Goldwell Scalp Specialist šampūns ir papildināts ar komponentiem, kas stimulē galvas ādu, mitrina un stiprina matus. Produkta sastāvā esošie augu ekstrakti palīdz cīnīties ar blaugznām, atdzīvina sausus, lūstošus vai trauslus matus. Pantenols nodrošina efektīvu mitrinošu efektu, savukārt, MicroPROtec komplekss nodrošina vienmērīgu aktīvo vielu sadalījumu un darbību. Tāpēc Goldwell Dualsenses Scalp Specialist matu šampūns nodrošina, ka mati katru dienu izskatās veseli, kupli un dzīvības pilni.

Produkts, kas papildināts ar rūpīgi atlasītiem aktīvajiem komponentiem, nodrošina ilgstošu tīrības sajūtu, palīdz atdzīvināt un stiprināt matus. Rezultātā Goldwell Scalp Specialist matu šampūns nodrošina efektīvu matu kopšanu gan profesionālā skaistumkopšanas salonā, gan mājās.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, saputojiet un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

* - Water / Aqua / Eau - Sodium Laureth Sulfate - Cocamidopropyl Betaine - Laureth-4 Carboxylic Acid - Amodimethicone - Zinc PCA - Octyldodecyl PCA - Sodium PCA - Salix Nigra (Willow) Bark Extract - PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate - Disodium EDTA - Sodium Chloride - Propylene Glycol - Lauryl Alcohol - Panthenol - Quaternium-80 - Glycerin - Sodium Hydroxide - PPG-9 - Citric Acid - Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract - C11-15 Pareth-7 - Laureth-9 - Glycoproteins - Trideceth-12 - Acetic Acid - Sodium Benzoate - Phenoxyethanol - Fragrance / Parfum - Linalool - Butylphenyl Methylpropional - Amyl Cinnamal - Alpha-Isomethyl Ionone

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, saputojiet un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

40 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Karina country flag 2023-08-04

ļoti labs

Oksana V. country flag 2023-08-02

Ļoti labi attīra, labi puto, patīkama smarža

Jūlija T. country flag 2023-02-17

Для любителей скрипа. Хорошо пахнет. без кондиционера не рекомендую.

Karina country flag 2023-02-03

šampuns ir ļoti labs, sēn jau lietoju. piegāde bija ātra.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing dziļi attīrošs šampūns

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Deep Cleansing dziļi attīrošs šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.